Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁ,de,hogy!xD
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-04-18 15:08:51
beküldve: 2009-04-18 15:07:57
(#22285) Én is elkezdtem nézni. Idegesítő de legalább jól verekszik. Szerintem...
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-04-18 15:06:21
(#22284) Tetszik a Vampire Knight cask a lány néha idegesít
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Nekem is lassan készül. 1 hét kellett neki. Vonalról vonalra rajzoltam. És nem is lett jó + h fényképezve van, kicsit elcsúszott a lap, és az alsó része levágódott.
Ma? Kész? Második old-ból nekem még csak egy vonal van meg XD
Orihime: minél több hsz, annál nagyobb rang. de nem nagyon kell arra törekedni, mer itt nem szeretik az olyanokat, akik csak azért irnak h előrejussanak a ranglistán. itt nem ez a lényeg
Orihime: minél több hsz, annál nagyobb rang. de nem nagyon kell arra törekedni, mer itt nem szeretik az olyanokat, akik csak azért irnak h előrejussanak a ranglistán. itt nem ez a lényeg
minél több hsz? Ugye látszik hogy kezdő vok + tök béna!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2009-04-18 15:05:14
(#22282) Hát nem kell aggódnod. Én már azóta ülök a 2. oldalon, hogy az 1. feltettem a devartra. Az pedig szerintem már volt egy hónapja. Egy szó mint száz, cseppet sem vagy elkésve. Ha meg végre elkap az ihlet akkot pár órás munka után elkészülök azzal aminek nekikezdtem.
Én is... Csak én kissé részletesebben!
Orichime: Elolvashatod az enyémet is meg a Zoe-t is!
Orichime: Elolvashatod az enyémet is meg a Zoe-t is!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-18 15:01:25
(#22277) Többiek: Elmondhatom én???
Tehát:Ha fentebb akarsz kerülni nem kell mást tenned csak írnod! Új arcból úgy totsz átlépni a Gyalogba (asszem az jön utána) ha sokat postolsz (mármint minnél többet) A post: nos egyszerűen úgy szerzel postot ha írsz... Így újarcból Gyalogba, Gyalogból Rászokora, Rászokóbol Addiktgyanús, Addiktgyanúsból Megszállotig, és Megszállottból True Mangafanig!
Tehát:Ha fentebb akarsz kerülni nem kell mást tenned csak írnod! Új arcból úgy totsz átlépni a Gyalogba (asszem az jön utána) ha sokat postolsz (mármint minnél többet) A post: nos egyszerűen úgy szerzel postot ha írsz... Így újarcból Gyalogba, Gyalogból Rászokora, Rászokóbol Addiktgyanús, Addiktgyanúsból Megszállotig, és Megszállottból True Mangafanig!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-04-18 15:03:33
Nekem is lassan készül. 1 hét kellett neki. Vonalról vonalra rajzoltam. És nem is lett jó + h fényképezve van, kicsit elcsúszott a lap, és az alsó része levágódott.
Szerk: Zoé 2009-04-18 15:01:59
beküldve: 2009-04-18 14:59:24
(#22274) beküldve: 2009-04-18 14:56:44
(#22273) Áhh, nem gondolkodok években csak olyan lassan készül, hogy már ironizálok. A második oldal skiccét egy az egyben kiradiroztam és újrarajzolta, mert megint támadt egy plusz ihletem. Lehet rajtamkívül senki nem fogja érteni. Asszem ma már kész is lesz.
Van még itt valaki?
Sztem lassan kerülnek.
Ácsi. Ma szombat ak megint tali vagyon tartva?