Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ha ő halálisten akkor én mókus, pedig én nem vagyok mókus pont olyan halálisten,mint Dzirun
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-17 21:21:22
Igen, tom h DN mi.
tehát a halálistenek fele gondolkodjak inkább?
tehát a halálistenek fele gondolkodjak inkább?
Te átmentél halálistenbe és odaadtad vkinek a szemed????
Szerk: Zoé 2009-04-17 21:19:47
Death Note... halálistenek...
több segítség nincs
több segítség nincs
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
A zárójelest tartom igaznak. Am nekem lényeg h gitárral mellékszakos vaok szal csak még 1 vizsga. azt kell túléljem.
Naruto: megcsinál-e????-bocsi. akaratlanul többértelmű mondta XD
Shiuchi: DN-ben.....
Dzirun:
Naruto: megcsinál-e????-bocsi. akaratlanul többértelmű mondta XD
Shiuchi: DN-ben.....
Dzirun:
Szerk: Zoé 2009-04-17 21:18:09
én legelőször játékboltban kerestem de az eladó mikor végignézett rajtam át akart iránytani a sex-shopba hát az szép volt
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
a sima bilincs vásárlása... kb csak plüss borítású kapható és az se olcsó
hol kerestl bilincset? sex shopban?
ott is ... ismerősök révén is... árverésen is... neten is... mindenhol
Zoe: nem.. DN-ben gondolkodjatok... de ne így
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-17 21:14:09
(#22159) ne unjad,kell az is. én mindenfélét játszok, meg kell szokni és kész. már azon a beteg szinten vagyok,szeretem is őket xD ( vagy csak én normális darabokat kapok,veled ellentétben? )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
a sima bilincs vásárlása... kb csak plüss borítású kapható és az se olcsó
hol kerestl bilincset? sex shopban?
-
Tessék?
Egészség!XD
Egészség!XD
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nem én. Amig nem ad norm kottát addig nem. Már unom a Walzereket, meg Hopser megBourrée. +gyakorlatok. Jövő évtől úgyis hagyom a zenét. majd néha előszedem.
Shuichi: mer édességfaló vagy? te ma bilinccsel járkáltál?
Morduk: XD az öcsém képzeletbeli barátai. XD viccnek is rossz.
Shuichi: mer édességfaló vagy? te ma bilinccsel járkáltál?
Morduk: XD az öcsém képzeletbeli barátai. XD viccnek is rossz.
Szerk: Zoé 2009-04-17 21:11:56
ilyeneket neee! ez a kép
am akkor jó ha Kira és L, azaz én és haverom... fordítva: haverom és én összefogunk...
am valaki írta nem nehéz a bilincs elkészítése: az nem is. csak a sima bilincs vásárlása... kb csak plüss borítású kapható és az se olcsó
am 1 fél bilincsünk van.. ma az volt rajtam egész nap :d és senki se hitt szökött fegyencnek
am akkor jó ha Kira és L, azaz én és haverom... fordítva: haverom és én összefogunk...
am valaki írta nem nehéz a bilincs elkészítése: az nem is. csak a sima bilincs vásárlása... kb csak plüss borítású kapható és az se olcsó
am 1 fél bilincsünk van.. ma az volt rajtam egész nap :d és senki se hitt szökött fegyencnek
Ok...
De akkor megadnád???]
De akkor megadnád???]
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
lol, rapidert nem is vettem észre rögtön
Persze, hogy nem, hiszen született halálisten... XDDD
Morduk: vegyél, de sose vagyok fennt...