Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-17 20:48:19
(#22136) Helllósztok^^ Hogy s mint errefele? Volt valami izgalmas? Látom páran true mangafanok lettek,nekik grat
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
meg akarsz rígatni...?
ha tudom, hogy mindenki Light és L lesz nem megyek el... Csak előveszem a listám és neveket irkálok...
Mad-cahn... csak szimplán hülyén nézne ki... és idegesítene... de nem vagyok kiakadva
ha tudom, hogy mindenki Light és L lesz nem megyek el... Csak előveszem a listám és neveket irkálok...
Mad-cahn... csak szimplán hülyén nézne ki... és idegesítene... de nem vagyok kiakadva
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-17 20:48:02
most mért kell ezen kiakadni komolyan nem értem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
XD. ragozd XD
Eh, az emberkínzás lenne...
És üdv a beesőknek!
Con: Viszem a cicafüleim!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ak jó. Majd tőled hajtom be a képeket.
elsirja magát: mindnki öltözzön Lightnak v legalább úgy jelenjetek meg, auztán átöltözhettek
nem megy: ja ak ne -de ha most nem szóltok, ak úgyis ott lesz
Envy: hála a jó égnek
elsirja magát: mindnki öltözzön Lightnak v legalább úgy jelenjetek meg, auztán átöltözhettek
nem megy: ja ak ne -de ha most nem szóltok, ak úgyis ott lesz
Envy: hála a jó égnek
Szerk: Zoé 2009-04-17 20:45:10
És te beállsz Misának?
Nem igazán lennék jó Misának. xD
Én az ellentéte vagyok
MIANEVED?!
Én viszek fényképezőt... de más ne öltözzön már be rajtunk kívül úgy... vagy ne innen, ahol tudok róla... mert akor elsírom magam, és el se megyek
de tényleg...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-17 20:42:35
beküldve: 2009-04-17 20:41:16
(#22127) beküldve: 2009-04-17 20:41:04
(#22126) Sziasztok mindenkik!
wakka: Ááá, ember, kiégett a retinám! *fetreng a röhögéstől*
Amúgy alkotói válságom van, tehát csak finoman, kíméletesen... *beélesített atomfegyverei vannak és kábé nem érdekli, hogy kijátssza-e nukleáris holokauszt kártyát*
wakka: Ááá, ember, kiégett a retinám! *fetreng a röhögéstől*
Amúgy alkotói válságom van, tehát csak finoman, kíméletesen... *beélesített atomfegyverei vannak és kábé nem érdekli, hogy kijátssza-e nukleáris holokauszt kártyát*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hát volt bu, ba legyen bi öcsi XD
Shuichi: megnézném eskü.
Ha igy lenne, vki nem veszi föl nekem
Kinek lesz kedve fényképezővel-kamerával rohangálni a többiek után?
Shuichi: megnézném eskü.
Ha igy lenne, vki nem veszi föl nekem
Kinek lesz kedve fényképezővel-kamerával rohangálni a többiek után?
Szerk: Zoé 2009-04-17 20:40:34
beküldve: 2009-04-17 20:38:43
(#22124) Most akkor két bilincses L és Kira rohangáll majd ott?
Szia Zoe!
És a vendégeknek mit üzensz?
És a vendégeknek mit üzensz?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
wakka: de, bilincs kell xDDD
azért ez örök élmény lenne
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...