Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Néha bizony igen. Gyűlnek itt a rangok de nagyon.
Alapíthatnánk egy anyakönyvi hivatalt!
Jáj, unom magam....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Zoe: Szia! Lassan már ezt is a rangomnak tekinthetem? Ezt a rettegős dolgot?
Néha bizony igen. Gyűlnek itt a rangok de nagyon.
beküldve: 2009-04-17 19:11:47
(#22090) Dzirun: Szió!
Kapitány: Üdv! *tiszteleg* Interjúhoz grat, a méretet meg hagyjuk... Őzpörköltből bográcsnyi kell!
Aláírás: Mint jeleztem nem én írtam, hanem Vavyan Fable, alias a Meseanyó...
Kapitány: Üdv! *tiszteleg* Interjúhoz grat, a méretet meg hagyjuk... Őzpörköltből bográcsnyi kell!
Aláírás: Mint jeleztem nem én írtam, hanem Vavyan Fable, alias a Meseanyó...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-17 19:02:19
(#22089) El se tudom hinni, végre elkészült az interjú!
Elsőrandis szűzlány módjára kezdtem és megijedtem, mikor 20 perc elteltével kifulni látszott a dolog, majd deus ex machina és másfél órányi szószárnyalás, verbális orgazmus határidőt súroló klepa füleimnek. 'sszem remek emberkét találtam., mert képes volt az én sutaságom ellenére is elvinni az egészet a hátán.
Már csak ennek a kivonata, 10 legjobb perc kiválasztása és az egészről egy összegző, önértékelő írás. Vasárnap 23:59-ig még rengeteg időm van. xD
Hellóbelló, Dragda drága! ^^
A méret nem számít. A mai világban sajnos túlértékeljük a kvantitatív dolgokat és a kvalitatívokat szőnyeg alá seperjük. (%
Szerk.: kis Annie Hall nektek.
Elsőrandis szűzlány módjára kezdtem és megijedtem, mikor 20 perc elteltével kifulni látszott a dolog, majd deus ex machina és másfél órányi szószárnyalás, verbális orgazmus határidőt súroló klepa füleimnek. 'sszem remek emberkét találtam., mert képes volt az én sutaságom ellenére is elvinni az egészet a hátán.
Már csak ennek a kivonata, 10 legjobb perc kiválasztása és az egészről egy összegző, önértékelő írás. Vasárnap 23:59-ig még rengeteg időm van. xD
Hellóbelló, Dragda drága! ^^
A méret nem számít. A mai világban sajnos túlértékeljük a kvantitatív dolgokat és a kvalitatívokat szőnyeg alá seperjük. (%
Szerk.: kis Annie Hall nektek.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-17 19:12:45
Na ki jött meg?
Az, kinek nevétől retteg a menny s pokol
Hogy vagy?
Aláirás: lol
Szerk: Zoé 2009-04-17 19:34:57
beküldve: 2009-04-17 18:56:20
(#22086) Na ki jött meg?
Ma megvettem az új Fable könyvet, és már szétröhögtem a koponyavarrataim pedig csak 36 oldalnyit olvastam el. Király!
Mizu?
Ma megvettem az új Fable könyvet, és már szétröhögtem a koponyavarrataim pedig csak 36 oldalnyit olvastam el. Király!
Mizu?
Kár, de majd csináld meg.
Hihi. Szia Wakka.
-hogy van az h mindig hirtelen föltűnik...
Hihi. Szia Wakka.
-hogy van az h mindig hirtelen föltűnik...
csináltam egy wakka edward elricet is, de az nagyon rossz lett
Persze, hogy nem lett jó, mikor valójában Allen Schezar jellegem van az Escaflowne-ból...
beküldve: 2009-04-17 18:38:18
(#22082) már töröltem. de majd ha lesz időm nekiállok újra
csak előtte szerzek egy photoshopot
-
akkor nem Ash leszel ?
Juuuuuuuuj!!!!Ez nagyon nagy!!!Ez most készült mikor ropit ettem szerdán!!! XD Ez kéééész!!!!
Zabpehelyt vágd be valamien pokémon szereplőnek!!!Neki olyan Pikatchu jellege van!
MIANEVED?!
xD nemááá~ rakd föl, de gyorsan! xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."