Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
netre nincs feltöltve -.-
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Engem nem.
Csak pill, mer egyik osztálytársam talált tőlem 1 verset, és átküldte az oszinak. Keresem a kikapcs gombot. Ki akarják nyomtani
ja de MSN-en nem tudsz küldeni képet
csak linket
Csak pill, mer egyik osztálytársam talált tőlem 1 verset, és átküldte az oszinak. Keresem a kikapcs gombot. Ki akarják nyomtani
ja de MSN-en nem tudsz küldeni képet
csak linket
Szerk: Zoé 2009-04-17 15:58:32
Mi???Én ezt akajom!!!!!!!!!!
max msn-en... és csak akkor, ha nem zavar, hogy egyik se színes...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
*fejét rázza*
inkább kérj mást hátha azt teljesítem
inkább kérj mást hátha azt teljesítem
De de de de. Naaaaa. Ha mutatsz ak én is. Naaaaa.
Bár én egyáltalán nem szoktam szereplőket rajzolgatni. Na jó akad, de nem sok. A 100% ból kb 1%
fene esne bele a lüke hátterekbe.
Bár én egyáltalán nem szoktam szereplőket rajzolgatni. Na jó akad, de nem sok. A 100% ból kb 1%
fene esne bele a lüke hátterekbe.
Szerk: Zoé 2009-04-17 15:13:39
Mondtam, hogy nem.!!!
Különben is... nem is igen szoktam anime, manga karaktereket rajzolni... Régebben pár predatort rajzoltam... most rákaptam a night elf-ekre, és egy mangás rajzom van... amin egy lány van... a hóban áll... de nagyon nincs kidolgozva...
báhhhh.... nem!
Különben is... nem is igen szoktam anime, manga karaktereket rajzolni... Régebben pár predatort rajzoltam... most rákaptam a night elf-ekre, és egy mangás rajzom van... amin egy lány van... a hóban áll... de nagyon nincs kidolgozva...
báhhhh.... nem!
Na muti!
Am gyakrolás teszi a mestert. Naaa. muti
Köszi De ebből az lesz h kezdek itt vmit firkálni mellette
Am gyakrolás teszi a mestert. Naaa. muti
Köszi De ebből az lesz h kezdek itt vmit firkálni mellette
Szerk: Zoé 2009-04-17 15:00:57
Rajzolgatok... és itt a ,,gatok''-on a hangsúly...
Szeretek, de nem nagyon megy... ezért arra ne is kérjetek, hogy mutassak rajzot
Neked pedig sok sikert és fel a fejjel
Szeretek, de nem nagyon megy... ezért arra ne is kérjetek, hogy mutassak rajzot
Neked pedig sok sikert és fel a fejjel
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-17 14:57:44
Te nem rajzolsz?
Hát igen, elkezdtem, de lehet jobb lett volna maradni annál h irom a történetet. De annak van más ötletem. Viszont igy 1 oldalhoz kell 1 nap.
Hát igen, elkezdtem, de lehet jobb lett volna maradni annál h irom a történetet. De annak van más ötletem. Viszont igy 1 oldalhoz kell 1 nap.
Nekifogtam 1 manga első oldalának. Szólhatott volna vki h mennyire nehéz. És úgyis elrontom, már vannak hibáim, de mind1. 1 oldal meglesz.
Elkezdtél rajzolni? Dejóóó...
Sok sikert hozzá...
Ejj ha én is tudnék rajzolni...
Aham, értem. Nekem nem ártana elkérni a házikat, mer 1 héttel le vagyok maradva. De senki olyan nincs MSN-en. Mind1.
Nekifogtam 1 manga első oldalának. Szólhatott volna vki h mennyire nehéz. És úgyis elrontom, már vannak hibáim, de mind1. 1 oldal meglesz.
Szerk: Zoé 2009-04-17 14:45:16
Nah majd ma
Ma én is leszek... csak most még dolgom van, azért írok lassan...
Ma én is leszek... csak most még dolgom van, azért írok lassan...
Tegnap...hát....izé.Mindenki beszélt valamit és ennyi.
Misu-chan belinkelte a most készülő oldalát, meg egy versét...És nem igazán történt semmi. Alig voltunk.
ja és Bania vhogy a héten elég kötekedő
Misu-chan belinkelte a most készülő oldalát, meg egy versét...És nem igazán történt semmi. Alig voltunk.
ja és Bania vhogy a héten elég kötekedő
Szerk: Zoé 2009-04-17 14:40:43
Szia. Jól és neked?
Nekem is. Köszi
Tegnap mi történt itt a fórumon? Jó sok hozzászólás keletkezett
Beleolvasgattam és látom van egy új emberke... Ajite. -->
Ajite: üdv köztünk!