Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hát igen, de az akkor sem ér. Lehet h az e-mailhoz nem értek, de átszkennelte, nincs virus, azt irta kinyithatom, erre semmi.
am a cim jó
am a cim jó
Na, akkor eldobom régebbi word szerint is...
És köszi. Sokat törpöltem vele.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-16 21:28:49
(#21986) Most néztem az új Naruto Shipp. részt
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Hát igen, de az akkor sem ér. Lehet h az e-mailhoz nem értek, de átszkennelte, nincs virus, azt irta kinyithatom, erre semmi.
am a cim jó
am a cim jó
Microsoft Office Word-ban próbáltam, de ez a lüke nem nyitja meg. Tiszta kocka az egész
Szarok az új Office programok, haj...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Microsoft Office Word-ban próbáltam, de ez a lüke nem nyitja meg. Tiszta kocka az egész
Kinyirom a gépem. Nem akarja megnyitni. nem igaz
*kést keres*-ez vérbe kerül
*kést keres*-ez vérbe kerül
Juj, lehet én hibám. Word Office a formátuma.
Elküldjem régebbi verzióval?
beküldve: 2009-04-16 21:20:42
(#21981) Várom
Jaj, drága, a cicás ficced annyira jól esett. Valamiért elkapott a nosztalgia... <3
Jaj, drága, a cicás ficced annyira jól esett. Valamiért elkapott a nosztalgia... <3
Köszönöm *pirul, pirul és pirul*
Most válaszoltam a kritikáidra...
Várom
Indulsz csajszi? Juuj nekem is elküldöd? Nagyon kiváncsi vagyok rá. *próbál édesen nézni* Szívesen bétáznák neked, de sajnos a helyesírásom, nem épp kitűnő ...
Naná csücsök, akkor majd repül a mél...
Zoe: Neked is. Rögtön dobom is.
BTW: A conos ficemhez keresnék egy bétázót (lehetőleg ne más lehetséges versenyző jelentkezzen). Na valaki?
Indulsz csajszi? Juuj nekem is elküldöd? Nagyon kiváncsi vagyok rá. *próbál édesen nézni* Szívesen bétáznák neked, de sajnos a helyesírásom, nem épp kitűnő ...
beküldve: 2009-04-16 21:05:16
(#21976) Hali mindenkinek!
Manga: Jee! Megvan a Naruto 7, sőt mi több be is fejeztem... Most a Ruróni Kensin 3. részén szerencsétlenkedem..
Vendégek: Holnap jönnek miskolci vendég kórus... Én két fiút kaptam... Este csapunk egy bulit, és persze mangákat olvasgatunk... Hameg mindezekhez nincs kedvük akkor maradunk a gépnél, vagy PS2-őzünk eggyet!
Sietség: Kissé sietek szóval csak min. 1-2 postra lesz ídőm... Tudjátok takarodó...XD
Szerk.: Nahhh megyek.. sziasztok!
Manga: Jee! Megvan a Naruto 7, sőt mi több be is fejeztem... Most a Ruróni Kensin 3. részén szerencsétlenkedem..
Vendégek: Holnap jönnek miskolci vendég kórus... Én két fiút kaptam... Este csapunk egy bulit, és persze mangákat olvasgatunk... Hameg mindezekhez nincs kedvük akkor maradunk a gépnél, vagy PS2-őzünk eggyet!
Sietség: Kissé sietek szóval csak min. 1-2 postra lesz ídőm... Tudjátok takarodó...XD
Szerk.: Nahhh megyek.. sziasztok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-04-16 21:06:43
Bocsánat,hogy így közbe szakítok de miről is beszéltek ?
Jelen pillanatban mindenki másról.
Bania: megint kötekedhetnék jött rád?
Dragda: profilomban van az MSN-em, az az 1ik e-mailom is.
Szerk: Zoé 2009-04-16 21:05:08
Okés, nem köplek be...
Viszont, ha pü-ben küldesz egy e-mail címet, akkor átdobhatom Neked e-mailen....
Viszont, ha pü-ben küldesz egy e-mail címet, akkor átdobhatom Neked e-mailen....
beküldve: 2009-04-16 21:02:18
(#21973) Bocsánat,hogy így közbe szakítok de miről is beszéltek ?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!