Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
nincsen animax
Jajj. Lassan kezdelek sajnálni. Ez újdonság.
Naruto: egészségedre
Misu-chan: és mikor, mikor mutatsz?
Szerk: Zoé 2009-04-16 20:22:28
beküldve: 2009-04-16 20:15:54
(#21956) Na vettünk ma Zabpehellyel meg Alisterrel meg Dzirunnal ráment a vásárcsarnokban! Ien garnélás kiszerelést vettem aztán megcsináltam...megettem! És igen finom volt!!!!!
beküldve: 2009-04-16 20:12:05
(#21955) Ájj! Egy lépést hátra. Előbbi hsz-em.
Tudom h néha át lehet rajtam nézni, de még itt is...
Tudom h néha át lehet rajtam nézni, de még itt is...
Üdv itt
Végre valaki észrevett!!
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerk: Ajite 2009-04-16 20:09:49
Köszi, de tanulnimindig lehet, és kell is.
am meg azért ne csüggedj, mesélek vmit.:
Naruto: egész jó. Amennyiben az jó, h anyum reggel felköltött azzal h menjek vele, nem mondta hová, aztán kiderült h árúér. Egy lüke srác, fene tudja honnan került mögém, nekemtolta a bevásárlószekerét, és szépen lecsücsültem rá. Mér kerülnek mindig körém ilyen ne mondjam meg mik
mad-chan: H.P. kedvenc
Gyűrűk ura: 1szer se volt türelmem végignézni. *elbújik*
Ajite: üdv
am meg azért ne csüggedj, mesélek vmit.:
Kiskoromban Inuyahsa volt amit először láttam, már animét. És egyszer gondoltam megpróbálom lerajzolni, nem tetszett. Aztán egyre jobban isdegesitett, mer mindenki azt mondta h szépen rajzolok. De nem sikerült. Aztán 1szer csak úgy, tv nélkül próbáltam, és jó lett. XD. még mindig megvan vhol, de most ha ránézek, elfog a nevetőgörcs. Bűnronda. De ha nem csináltam volna meg azt, ak most nem rajzolnék igy. Úgyh tessék próbálkozni.
Naruto: egész jó. Amennyiben az jó, h anyum reggel felköltött azzal h menjek vele, nem mondta hová, aztán kiderült h árúér. Egy lüke srác, fene tudja honnan került mögém, nekemtolta a bevásárlószekerét, és szépen lecsücsültem rá. Mér kerülnek mindig körém ilyen ne mondjam meg mik
mad-chan: H.P. kedvenc
Gyűrűk ura: 1szer se volt türelmem végignézni. *elbújik*
Ajite: üdv
Szerk: Zoé 2009-04-16 20:09:51
én nem szeretem újranézni a dolgokat zavar,hogy emlékszek rá
bár kivétel a jó a rossz és a csúf szerintem ez az egyik legjobb film a Földön
Én a Gyűrűk Urát 28x néztem eddig meg. de lehet hogy több, mert elszámoltam
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
én nem szeretem újranézni a dolgokat zavar,hogy emlékszek rá
megyek megnézem a Warlock 2-t
én nem szeretem a Gyűrük Urát inkább H.P (:
megyek megnézem a Warlock 2-t
én nem szeretem a Gyűrük Urát inkább H.P (:
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-16 20:06:44
beküldve: 2009-04-16 20:00:30
(#21948) Nekem ez a nap annyira jó hogy még a Chobitsot is elkezdem előről megnézni!
Nagyon szuper lett nekem nagyon tetszik!^^ Hú... és a rajzaid is!!! ^^ Velem az a baj, hogy magamtól nem igazán tudok... max ha nézem és másolom :S Majd egyszer mutatok azt is :) De te nagyon ügyes vagy, elismerésem!!^^
Naruto: JÚÚÚJ Gratula!!! Csak így tovább, minden ilyen szép legyen!
Naruto: JÚÚÚJ Gratula!!! Csak így tovább, minden ilyen szép legyen!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-16 20:00:34
nekem jó napom volt, csak kicsit fáradt voltam néha aludni is kéne
mi a helyzet a többiekkel?
mi a helyzet a többiekkel?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-16 19:57:20
(#21945) köszi szépen mindenkinek ^-^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-04-16 19:53:16
(#21943) Sziasztok!
Ma végre rászántam magam és regeltem ide, úgyhogy bemutatkoznék:
Bálint Kristóf, alias Ajite, Veszprémből. Imádom: Bleach, Elfen Lied, Death Note, és nem fogom felsorolni azt a 200 animét amit itt elmondhatnék....
Amúgy ma lett kész egy kép, ami tegnap jutott az eszembe, szóval most publikálom :
Ma végre rászántam magam és regeltem ide, úgyhogy bemutatkoznék:
Bálint Kristóf, alias Ajite, Veszprémből. Imádom: Bleach, Elfen Lied, Death Note, és nem fogom felsorolni azt a 200 animét amit itt elmondhatnék....
De ha érdekel, itt nagyjából felsorolom : Trigun, Hellsing, Soul Eater, ROD, Slayers, FMA, Mononoke-hime, YYH
Amúgy ma lett kész egy kép, ami tegnap jutott az eszembe, szóval most publikálom :
Jah, és anti-yaoista vagyok. De lányok: azért ne utáljatok ki egyből!