Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ejj-ejj Zoe, akkor tessék belehúzni, mert én szívesen meglesnék rajta mindent amit felteszel^^
Szija rapider! Hova megyek én kikkel szombaton???
Usagi-chan: Gratulálok mindenhez!^^ Én is kéziztem 5 évet,
Szija rapider! Hova megyek én kikkel szombaton???
Usagi-chan: Gratulálok mindenhez!^^ Én is kéziztem 5 évet,
csak hogy akkor váltak a szüleim, és emiatt nem tudtam minden edzésen ott lenni, ennek következtében elég nyilvánosan kiutáltak :S így otthagytam őket... de már 2 éve nem kézizek és nagyon hiányzik
Tehát most nem kézizem. De szép emlék marad^^*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-16 18:19:06
beküldve: 2009-04-16 18:00:54
(#21925) Üdvözlet.
Ma kellemes napom volt. Van egy helytörténeti verseny, amelynek ma volt az első fordulója, és ha bekerülök, akkor hétfőn nem megyek suliba, viszont Drogmentes Magyarországért Maraton programján kell részt vennem. De nem baj, a lényeg, hogy nem lesz suli.
Elfáradtam a mai nap. Egy kellemes kis kézilabda-meccsem volt, és nem hiába a sok edzés, aranyosak lettünk. De sajnos ebben a csapatban ez volt az utolsó meccsem, kinőttem. De automatikusan bekerülök az esztergomi klubba, remélem ott is hasznomat veszik.
Ma kellemes napom volt. Van egy helytörténeti verseny, amelynek ma volt az első fordulója, és ha bekerülök, akkor hétfőn nem megyek suliba, viszont Drogmentes Magyarországért Maraton programján kell részt vennem. De nem baj, a lényeg, hogy nem lesz suli.
Elfáradtam a mai nap. Egy kellemes kis kézilabda-meccsem volt, és nem hiába a sok edzés, aranyosak lettünk. De sajnos ebben a csapatban ez volt az utolsó meccsem, kinőttem. De automatikusan bekerülök az esztergomi klubba, remélem ott is hasznomat veszik.
beküldve: 2009-04-16 17:51:12
(#21924) Szia misu-chan
Jösssz velünk majd szombaton?
Jösssz velünk majd szombaton?
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-04-16 17:51:47
beküldve: 2009-04-16 17:37:22
(#21922) CSókolom
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-16 17:32:06
(#21921) Sziasztok. Csiga lassúsággal, de befutottam.
-várjunk, a csiga nem fut.
H vagytok?
Misu-chan: ha az én új oldalamat látnád. az is mlapos és semmi nincs rajta. ahhoz is lusta voltam h új képeket tegyek rá/rajzokat. és a régi sincs még kész.
Gitta: üdv
-várjunk, a csiga nem fut.
H vagytok?
Misu-chan: ha az én új oldalamat látnád. az is mlapos és semmi nincs rajta. ahhoz is lusta voltam h új képeket tegyek rá/rajzokat. és a régi sincs még kész.
Gitta: üdv
Szerk: Zoé 2009-04-16 17:34:08
Igazából semmi nincs rajta, és én is csak azért készítettem mert kíváncsiak voltak egy páran a koncertes éneklésem képeire. Tehát most csak az van fönt a weben.
De szívesen megadom, majd ma fejlesztgetem :) [Link]
Amint hazaérek, ugyanis most mamámnál vagyok
De szívesen megadom, majd ma fejlesztgetem :) [Link]
Amint hazaérek, ugyanis most mamámnál vagyok
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Így igaz Érezd jól magad köztünk! Kellemes időtöltést
Misu-chan... Mi a blogod címe? majd megnézném ha szabad
Am köszi! Már a téma szerkesztésnél tartok Bár tartalom még nincs is
Misu-chan... Mi a blogod címe? majd megnézném ha szabad
Am köszi! Már a téma szerkesztésnél tartok Bár tartalom még nincs is
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szervusz^^
Hát ezt biztos, hogy nem fogod megbánni, ugyanis üdítő beszélgetéseket folytathatsz majd a nap minden szakaszában velünk
Hát ezt biztos, hogy nem fogod megbánni, ugyanis üdítő beszélgetéseket folytathatsz majd a nap minden szakaszában velünk
beküldve: 2009-04-16 17:14:02
(#21917) Sziasztok!
Már régóta rendszeresen látogatom a mangafant, és most végre rászántam magam, hogy regisztráljak. Sosem fogom megbánni! Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok!
Már régóta rendszeresen látogatom a mangafant, és most végre rászántam magam, hogy regisztráljak. Sosem fogom megbánni! Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok!
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
az lesz^^ Na de most mamámnál vok, hazamegyek, aztán megpróbálom magam belevetni annak a webnek a világába, hogy kiadjam magamból a mai nap fáradalmait egy blogba írva. :)
Ügyeskedj csak, biztos minden sikerült!^^ Pláne hogy megtaláltad magyarul is
Ügyeskedj csak, biztos minden sikerült!^^ Pláne hogy megtaláltad magyarul is
Azt a webet amit meg tegnap elkezdtem, azt hiszem a saját céljaimra fogom felhasználni blog ként. Még sosem volt blogom, hát most lesz
Hajrá!
Én éppen egy új portálmotort tesztelek Egész jó... csak nem mindent értek, mert angol...
De majd ügyeskedem Te is tedd azt
Szerk.: hoppáá... Megtaláltam magyarul is
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-16 17:10:40
beküldve: 2009-04-16 17:00:58
(#21914) Naruto én drukkolok!!!^^ Dehát biztos ügyes leszel! A fizika után ez semmi!
alister: neked is nagyon köszönöm :)
Azt a webet amit meg tegnap elkezdtem, azt hiszem a saját céljaimra fogom felhasználni blog ként. Még sosem volt blogom, hát most lesz
alister: neked is nagyon köszönöm :)
beküldve: 2009-04-16 16:13:25
(#21913) Szép jó napot!
Ma napközben nem voltatok túl aktívak
Naruto: hajráááááá!
Ma napközben nem voltatok túl aktívak
Naruto: hajráááááá!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-16 16:13:37