Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-15 22:46:37
(#21882) Misu-chan le a kalappal elötted hogy ilyen bátor vagy
Ja tök csini vagy a képen ahoz képest hogy milyen minőségű kép
Modjuk a képek alapján biztos idősebb vagy nálunk igaz zabi.
Nálam biztosan idősebb!
Misu-chan :ha rossz képek is ilyen szépek , akkor a hangod csak jó lehet !:]
Na jó éjt !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-15 22:48:15
Szerk: baniaa3 2009-04-15 22:46:03
Köszi szépen rapider, aranyos vagy!^^ De nem vagyok ám elég bátor...még rengeteget kell fejlődnöm! Na de majd én megmutatom nekik péntek este!!
Csini?! Sztem előnytelen ez a felső... olyan mintha tiszta husi lennék (már nem mintha nem lennék az, csak jó lenne magam vékonyan látni )
Csini?! Sztem előnytelen ez a felső... olyan mintha tiszta husi lennék (már nem mintha nem lennék az, csak jó lenne magam vékonyan látni )
De te a képek alapján olyan 18 -19 éves lehetsz nem?
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Köszi szépen rapider, aranyos vagy!^^ De nem vagyok ám elég bátor...még rengeteget kell fejlődnöm! Na de majd én megmutatom nekik péntek este!!
Zoe biztos ügyes voltál! Főleg ha csak úgy hopp a gitár... meg hogy kívülről is ment mert nem állt meg a kotta^^ Tudod... előnye a szólózásnak, hogy a közönség nem igazán tudja, hogy hol rontod el, lehet, hogy ők észre sem vettek semmit
Zoe biztos ügyes voltál! Főleg ha csak úgy hopp a gitár... meg hogy kívülről is ment mert nem állt meg a kotta^^ Tudod... előnye a szólózásnak, hogy a közönség nem igazán tudja, hogy hol rontod el, lehet, hogy ők észre sem vettek semmit
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-15 22:45:21
Alister: megy a fene
Pedig jobb lenne, mint itt baromkodni... rapider: Nem, én csak kitaláltam, hogy gyertek ti is....
igen, ez irónia volt
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hát, én akkor nem vagyok ideges mikor ott vagyok a szinpad mögött, meg hülyülünk, de mikor a nevem hallom a hideg kiráz. Minden kottát kivülről tudok, de már 2 ember elég h elfelejtsem. És ahogy kimegyek meghajolni, végig remegek.
1szer volt h nem rontottam el, viszont az muris. a kották nem álltak meg a zgr kottatartóján, megfogtam és fölraktam a tetejére, és kivülről játszottam. azon én is nevettem, lehet azér nem rontottam el
utóbbi audición meg is jártam. mondják a nevem, félig már kinn vagyok, erre azt mondják h gitáron. Na mondom kész, nekem zongorázni kéne. Vissza, gitár elő, és ki. Belekomponáltam kicsit, de türhető volt. viszont a zgr. azt hittem leszédülök a székről
1szer volt h nem rontottam el, viszont az muris. a kották nem álltak meg a zgr kottatartóján, megfogtam és fölraktam a tetejére, és kivülről játszottam. azon én is nevettem, lehet azér nem rontottam el
Szerk: Zoé 2009-04-15 22:40:35
beküldve: 2009-04-15 22:38:45
(#21875) Misu-chan le a kalappal elötted hogy ilyen bátor vagy
Szerk: rapider 2009-04-15 22:40:14
képek vannak Zabpehely!
najó^^ Gyors megcsináltam... De csak a ti kedvetekért A képek nem sikerültek valami jól, én sem vagyok fotogén, dehát... ezzel kell beérni [Link] képtárban megtaláljátok (más nincs fent x) )
( ha rákattintotok a képre, milliószor nagyobba látjátok majd. Talán túl nagyban )
( ha rákattintotok a képre, milliószor nagyobba látjátok majd. Talán túl nagyban )
Se Animax , se képek! rossz ez a nap !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Köszi
Lámpaláz? nem fogod elhinni:
Lámpaláz? nem fogod elhinni:
Szinte mindenki előtt lámpalázas vagyok. Nos amikor először énekeltem 400-500 ember előtt(általános iskolai ki mit tud) nos a produkció után le kellett ültetni annyira remegtem. A tanárok féltek hogy elájulok.
Még mindig rettenetesen izgulok ha színpadra megyek, főleg ha egyedül, a szívem zakatol, mintha ki akarna esni, a fejemben a szöveget milliószor átfutom, és szinte biztos vagyok benne hogy el fogom szúrni. Viszont amikor kiállok a színpadra, rájövök hogy akkor néznének hülyének ha elhadarnám, és nem élném bele magam. Így megpróbálok mindent elfelejteni, csak azt észben tartani, hogy szeretek énekelni :)
Még mindig rettenetesen izgulok ha színpadra megyek, főleg ha egyedül, a szívem zakatol, mintha ki akarna esni, a fejemben a szöveget milliószor átfutom, és szinte biztos vagyok benne hogy el fogom szúrni. Viszont amikor kiállok a színpadra, rájövök hogy akkor néznének hülyének ha elhadarnám, és nem élném bele magam. Így megpróbálok mindent elfelejteni, csak azt észben tartani, hogy szeretek énekelni :)
beküldve: 2009-04-15 22:24:48
(#21870) najó^^ Gyors megcsináltam... De csak a ti kedvetekért A képek nem sikerültek valami jól, én sem vagyok fotogén, dehát... ezzel kell beérni [Link] képtárban megtaláljátok (más nincs fent x) )
Szerk: Misu. 2009-04-15 22:26:28
Ja és envy megadod az msned ha van
Adatlapom drága
Felvettelek
Te fizeted az úti költséget és egyéb dolgot.
Na úgy más. És lehetőleg olyankor h talira tudjunk menni