Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ja, nekem mondod?
Olyan hírtelen termett mögöttem, h meglepődni se volt időm
Olyan hírtelen termett mögöttem, h meglepődni se volt időm
MIANEVED?!
Jó napot mindenkinek
Neked is
Nekem nem az, ma majdnem elütött egy autó.
Az szar doldog
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Jó napot mindenkinek
Neked is
Nekem nem az, ma majdnem elütött egy autó.
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-16 14:37:59
(#21909) Az a közönség ne állna készen rá aki képes x ezer részt végignézni a barátok köztből, Jóban rosszbanból, Győzike sóból és hasonló magasröptű mélyfilozófiával fűszerezett műsort?
Az emberek rátapadnak majd a képernyőre, ki azért mert érdekli, ki azért mert nagyon utálja de jobb ismerni az ellenséget ugye és ki azért, mert nem lesz más. Az ertéelklub meg kaszál.
De lesz benne Kiszel Tünde, Magyarország dekoratív médiaszemélyisége! xD xD xD
Az emberek rátapadnak majd a képernyőre, ki azért mert érdekli, ki azért mert nagyon utálja de jobb ismerni az ellenséget ugye és ki azért, mert nem lesz más. Az ertéelklub meg kaszál.
De lesz benne Kiszel Tünde, Magyarország dekoratív médiaszemélyisége! xD xD xD
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-16 12:51:42
nagyon kiváncsi vagyok, mit tudnak ebből itthon kihozni. de mondjuk Győzikét nagyon megnézném ahogy üvöltözik, h dik ez nem megy, Belyá ásszony meg üvöltözik vele h ne legyen papírkutya...
-
beküldve: 2009-04-16 11:06:31
(#21904) Gwaa, magyarhon is megvette a Human Tetrist. Bár az az információ, hogy már 15 országban játszották nekem is új volt. Azt hittem csak nagyon kelet felé elég pihentek az ilyenekhez. Nem hiszem, hogy a magyar publikum készen áll egy olyan műsorra, ami konkrétan abból áll, hogy emberek állnak, jön egy fal, és vagy átmennek rajta, vagy beleesnek a vízbe - ezt Sebestyén Balázsnál jóval magasabb kaliberű műsorvezetőknek is nehéz lenne hosszú távon érdekessé varázsolnia.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-04-16 11:07:16
beküldve: 2009-04-16 10:56:15
(#21903) 'Reggelt!
Tegnap délután, miután hazavonszoltam magam a fodrásztól, egy szép MangaFan bélyegzős kemény boríték várt rám. Úgyhogy van mit olvasgatni néhány napig.
A barátnőm meg éjjel elkapott msn-en és közölte, hogy pénteken veszi meg a repülőjegyét Japánba. Örülök neki, de egyben az irígye is vagyok, gondolom ez érthető.
Naruto-kun: Küldöm a pozitív energiákat!
Tegnap délután, miután hazavonszoltam magam a fodrásztól, egy szép MangaFan bélyegzős kemény boríték várt rám. Úgyhogy van mit olvasgatni néhány napig.
A barátnőm meg éjjel elkapott msn-en és közölte, hogy pénteken veszi meg a repülőjegyét Japánba. Örülök neki, de egyben az irígye is vagyok, gondolom ez érthető.
Bár mivel július közepétől megy négy hétre... Nem tudom, azt mondják nagyon...nagyon meleg van nyáron Tokióban... És oda megy. No mindegy.
Mindenestre az, hogy egy teljes hónapot lesz kint igenis irígylésre méltó.
Mindenestre az, hogy egy teljes hónapot lesz kint igenis irígylésre méltó.
Naruto-kun: Küldöm a pozitív energiákat!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-16 10:57:51
beküldve: 2009-04-16 10:14:26
(#21902) Sziasztok mindenkik!
Misu-chan: Látod, Yaven is azt írja, amit én.
Naruto: *hangosan biztatja* Naruto, Naruto!
Misu-chan: Látod, Yaven is azt írja, amit én.
Naruto: *hangosan biztatja* Naruto, Naruto!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-16 10:15:21
beküldve: 2009-04-16 09:37:44
(#21901) Jó Reggelt mindenkinek akia fórumon van!Kérlek ma is drukkoljatok!!!Ma lesz Magyar vizsga
beküldve: 2009-04-16 08:04:10
(#21900) Jóóóó reggelt!
Éppen infó óra van és nincs tanár
Milyen volt a tegnapi nap? És mi történt... röviden?
Éppen infó óra van és nincs tanár
Milyen volt a tegnapi nap? És mi történt... röviden?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
rapider: jóéccakáááát^^ nem aggódom, egyébként gondoltam sosem feltételezem senkiről, hogy fel akarna szedni tehát ezzel nincs is probléma. Mellesleg van barátom, tehát így még nehezebb lenne
Naruto:Szuper! én is 2 napot leszek, csak MÉG nem tudom hol fogok aludni xD
Yaven:
na de elmegyek tovább tanulni, aztán aludni. Drukkoljatok értem, rossz lesz a holnap :S
Naruto:Szuper! én is 2 napot leszek, csak MÉG nem tudom hol fogok aludni xD
Yaven:
most bolondnak fogsz nézni, de eskü mindjárt elsírom magam. (igen én tuti írtam ilyen fürdőruhás izét) (mér te hány éves vagy? ) köszönöm szépen amit írtál, ez most biztosan megerősítette a szinte nemlétező önbizalmamat. sok puszi érte!<3 (tudod... azért lepődök meg ha valaki ilyet ír, mert én teljesen az ellenkezőjét gondolom... lehet anyumnak igaza volt azzal a pszihológussal? )
na de elmegyek tovább tanulni, aztán aludni. Drukkoljatok értem, rossz lesz a holnap :S
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-15 23:30:53
beküldve: 2009-04-15 23:13:50
(#21898)