Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-16 22:13:29
(#22002) Dragda: kivi vagyok sikerült-e elküldeni.
Irásról: hát, nehéz. Ha az üres lapot nézed, semmire nem jutsz, csak össze-vissza jár az agyad. Olyankor mással kell foglalkozni, zenét hallgatni, kiverni a fejedből. Majd csak jön vmi.
Magamon tapasztaltam h elkezdem, már kb 54 old van, aztán puff. semmi. És hetekig nem is irok. Aztán egyszercsak bejön.
Miyu: az én irásom nem olvasod ki. 100
Zseni vagyok!
Dragda: és azt elfelejtettem odairni h ne becsüld alá magad. Nagyon jó történet
Irásról: hát, nehéz. Ha az üres lapot nézed, semmire nem jutsz, csak össze-vissza jár az agyad. Olyankor mással kell foglalkozni, zenét hallgatni, kiverni a fejedből. Majd csak jön vmi.
Magamon tapasztaltam h elkezdem, már kb 54 old van, aztán puff. semmi. És hetekig nem is irok. Aztán egyszercsak bejön.
Miyu: az én irásom nem olvasod ki. 100
Zseni vagyok!
Dragda: és azt elfelejtettem odairni h ne becsüld alá magad. Nagyon jó történet
Szerk: Zoé 2009-04-16 22:16:40
Hehe, ilyen oktatás mellett... nálam ha toll akkor rajzolás. Sajna olyan furán írok, hogy nem ritkán okoz gondot a kiolvasása x) Nyüüf (A grafológus szerint egyéni, szerintem szimplán csak ronda xD)
Alister: elkezdeni nehéz csak, aztán már megy magától :)
Alister: elkezdeni nehéz csak, aztán már megy magától :)
Szerk: miyu 2009-04-16 22:15:43
beküldve: 2009-04-16 22:10:41
(#22000) Zoe: Oh, már lesem is a mélfiókomat...
Alister: Csak egy tanács: Kapcsold ki a netet, és nyisd meg a Wordöt, hajrá!
Alister: Csak egy tanács: Kapcsold ki a netet, és nyisd meg a Wordöt, hajrá!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-16 22:09:27
(#21999) Dragda & Miyu: Akkor is enyém a leggázabb... ülök a gép előtt és nem tudok hozzáfogni.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-16 22:09:04
(#21998) Jujj. Irogattatok itt lassan.
Dragda. ha megkapod a mailom, ak szólj, mer az életemben nem küldtem. és lehet kicsit hülyén irtam. fáradságra hagyatkozom
Dragda. ha megkapod a mailom, ak szólj, mer az életemben nem küldtem. és lehet kicsit hülyén irtam. fáradságra hagyatkozom
Szerk: Zoé 2009-04-16 22:09:18
Nekem van egy harmadik állapotom is... Suliban előadás alatt jegyzetelés helyett vázlatokat firkálgatok...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Na, erre inkább nem írok semmit, mert akkor óhatatlanul átmegyünk magán-chat üzemmódba. Vagy már abban vagyunk? *elgondolkodik, majd meggondolja magát*
Önkritika? Én magamra még véletlenül se használom soha semmilyen formában az "író" szót - szóval te állsz jobban . Tehát még a "pocsék-író" kategóriát se döngetem. x) Ezért csak "pötyögésnek" nevezem. Pont ez a kis családommal a vita téma - 2 dolgot csinálsz: vagy pötyögsz, vagy azon filózol, hogy mit pötyögj... (MP3om a fülben és körbe-körbe járkál a szobában vagy az udvaron.)
Önkritika? Én magamra még véletlenül se használom soha semmilyen formában az "író" szót - szóval te állsz jobban . Tehát még a "pocsék-író" kategóriát se döngetem. x) Ezért csak "pötyögésnek" nevezem. Pont ez a kis családommal a vita téma - 2 dolgot csinálsz: vagy pötyögsz, vagy azon filózol, hogy mit pötyögj... (MP3om a fülben és körbe-körbe járkál a szobában vagy az udvaron.)
*eszméletlenül béna írónak tartja magát*
Marhácska...
Inkább jó az önkritikám...
Szerk: miyu 2009-04-16 21:47:46
ÁáÁáÁáÁáÁáÁá Oo... Ez ugye vicc? Az én anatómia tancim anno középsuliban az ilyentől helyben elájult volna... De azé' fősulin... O.o Durva. (A műtét jól sikerült, csak a beteg nem élte túl effektusok..)
Olyan halálkomoly, minthogy itt ülök és tévét nézek.
Mindenki kiakadt....
beküldve: 2009-04-16 21:43:00
(#21992) [...]zavarában rosszul rajzolta fel - összecserélte a kamrákat és a pitvarokat - és úgy mondta/rajzolta fel a leckét. Nakéremalássan! A tanárnő erre bőszen bólogatott és ötöst (!) adott a leányzónak.[...]
ÁáÁáÁáÁáÁáÁá Oo... Ez ugye vicc? Az én anatómia tancim anno középsuliban az ilyentől helyben elájult volna... De azé' fősulin... O.o Durva. (A műtét jól sikerült, csak a beteg nem élte túl effektusok..)
Ezaz. Az új word megnyitotta a régit. Azér érdekes.
Na akkor előre is rettegek, hogy mit kapok... *eszméletlenül béna írónak tartja magát*
mad_chan: "a jó a rossz és a csúf szerintem ez az egyik legjobb film a Földön"
Csatlakozom!
Csatlakozom!
én is
-
beküldve: 2009-04-16 21:30:36
(#21988) Sziasztok mindenkik!
baniaa3: Nem. Fegyvertelennel nem vívok szellemi párbajt.
Gitta, Ajite: Sziasztok! Érezzétek jól magatok!
Kaminnaga: Gratulálok!
Csatlakozom!
Misu-chan: "én csak ilye "butafejeket" tudok(sajnos nem tudom mi a nevük)"
Csibi (nyugaton chibi)
baniaa3: Nem. Fegyvertelennel nem vívok szellemi párbajt.
Gitta, Ajite: Sziasztok! Érezzétek jól magatok!
Hogy ehhez mi kell? Olvassátok el a fórumszabályzatot, ha valamit nem értetek, kérdezzetek, ne multiposztoljatok és toronyidézzetek, és ne sértegessétek a többi fórumozót.
Jó fórumozást!Kaminnaga: Gratulálok!
Csatlakozom!
Misu-chan: "én csak ilye "butafejeket" tudok(sajnos nem tudom mi a nevük)"
Csibi (nyugaton chibi)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."