Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-17 17:58:59
(#22061) beküldve: 2009-04-17 17:52:52
(#22060) Szijatok^^
Hümm... Itt vok kóruspróbán a művészeti egyetemen, és itt egy ócska kis gépecske aminek a netsebessége csak úgy süvít! mennem kell próbálni! bye!!
Hümm... Itt vok kóruspróbán a művészeti egyetemen, és itt egy ócska kis gépecske aminek a netsebessége csak úgy süvít! mennem kell próbálni! bye!!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-04-17 17:51:14
(#22059) Hello mindenki!
Usagi-chan: hó, jégeső itt is volt...
Baniaa: ezt a verset úgy ismerem, hogy "Seggen csúszik az igazgató." Emlékszem, papámnak mindíg ezt mondtam amikor még igazgató volt...
Usagi-chan: hó, jégeső itt is volt...
Baniaa: ezt a verset úgy ismerem, hogy "Seggen csúszik az igazgató." Emlékszem, papámnak mindíg ezt mondtam amikor még igazgató volt...
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
grat ^^
nekem kedden lesz beszerezve...de le van foglalva xD
nekem kedden lesz beszerezve...de le van foglalva xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-04-17 17:47:16
(#22057) Tádám! Megvan a jegy! Nehéz volt, de megszereztem. Egy sorban állás kilőve.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Képzeljétek, szakadt a hó, esett jégeső, majd eső, megint hó. És most meg süt a nap, és esik az eső.
Túúúl a sziváárváányon !*kornyikál *
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Mi? Jégeső???Hó??????Hogy?????
vagyis égből, milyen kérdéseim vannak de ak is hóóóóóóó......
vagyis égből, milyen kérdéseim vannak de ak is hóóóóóóó......
Szerk: Zoé 2009-04-17 17:45:19
hó?
(I LOVE SNOW <333 xD)
beküldve: 2009-04-17 17:41:04
(#22053) Képzeljétek, szakadt a hó, esett jégeső, majd eső, megint hó. És most meg süt a nap, és esik az eső.
beküldve: 2009-04-17 17:38:52
(#22052) beküldve: 2009-04-17 17:35:01
(#22051) Most jöttem horgászásról- na mindegy új témát felhozzok mégpedig "kinek mi a kedvenc verse?" Kezdek:
Esik a hó,
Fingik a ló,
Hason csúszik az igazgató.
Esik a hó,
Fingik a ló,
Hason csúszik az igazgató.
vakírás géppel: jahh, marha jó , régebben én is próbálgattam xDDD több kevesebb sikerrel...nem tudom megjegyezni h melyik billentyű hol van xD
bár én általában nem vakon gépelek 10 ujjal...az úgy menni szokott...és gyorsabban írok géppel, mint kézzel xD
Szerk: Kaminaga 2009-04-17 17:29:23
beküldve: 2009-04-17 17:21:57
(#22049) Üdv.
Kezek; én eredetileg jobbkezes vagyok, de a bal kézzel való írás is remekül megy. Van előnye is, és hátránya is.
Misu-chan; nagyon szép a versed, kifejezi a mostani állapotomat.
Rajz; én ezt mindig bal kézzel végzem el, és maszatolódik rendesen, mert a 4B-s ceruza.. Hjaj.
Alister; bal kezed mutatóujját? Én most tanulom a 10 ujjas vakírást, és sokkal jobb kihasználni ezt, mint ha csak 1-2 ujjadat használod. De ez meglepett.
Kezek; én eredetileg jobbkezes vagyok, de a bal kézzel való írás is remekül megy. Van előnye is, és hátránya is.
Misu-chan; nagyon szép a versed, kifejezi a mostani állapotomat.
Rajz; én ezt mindig bal kézzel végzem el, és maszatolódik rendesen, mert a 4B-s ceruza.. Hjaj.
Alister; bal kezed mutatóujját? Én most tanulom a 10 ujjas vakírást, és sokkal jobb kihasználni ezt, mint ha csak 1-2 ujjadat használod. De ez meglepett.