Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-17 13:46:54
(#22031) Szép jó napot!
Mi újság? Kinek hogyan telt a napja... eddig? És hogy fog ez után?
Naruto: így utólag is gratulálok a magyarhoz Szép volt!
Mi újság? Kinek hogyan telt a napja... eddig? És hogy fog ez után?
Naruto: így utólag is gratulálok a magyarhoz Szép volt!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-17 13:48:20
Nem nem... A "b" lehetőség is a DB-re vonatkozik. Mivel ha elmegy moziba az ember, és egy olyan művet kell megtekintenie, ami egy nagy kalap...khm... Nos akkor az illető - legalábbis én így szoktam... - egy kínvallatáson érezheti magát, amiről nem szabadulhat.
Illetve szabadulhat, csakhát ha már ki lett fizetve a közel 1000 forintos jegy, nincs is szíve kimenni.
Illetve szabadulhat, csakhát ha már ki lett fizetve a közel 1000 forintos jegy, nincs is szíve kimenni.
Szia Miho
Milyen kreálmány miatt lesz vallatás? Olyan rosz nem lehet ha te csináltad/irtad.
Jó D.B. nézést
Milyen kreálmány miatt lesz vallatás? Olyan rosz nem lehet ha te csináltad/irtad.
Jó D.B. nézést
Szerk: Zoé 2009-04-17 10:36:58
beküldve: 2009-04-17 10:15:18
(#22027) Szervusztok!^^
Ma 15:15 perctől elkezdődik:
a. egy csúcsszuper film megtekintése
b. egy jogosan lehurrogott kreálmány okozta kínvallatásom.
...
Nah mit nézek meg, drágáim?
Persze, hogy a
Ma 15:15 perctől elkezdődik:
a. egy csúcsszuper film megtekintése
b. egy jogosan lehurrogott kreálmány okozta kínvallatásom.
...
Nah mit nézek meg, drágáim?
Persze, hogy a
Dragon Ball: Evolution-t.
Ráadásul úgy, hogy az animét most akarom megnézni, tehát történet ismeret kb. zéró. A barátnőm - aki nagy DB rajongó - meg is jegyezte, hogy majd kifaggat a végén, hogy nekem, mint "laikusnak" mennyire volt érthető.
Ráadásul úgy, hogy az animét most akarom megnézni, tehát történet ismeret kb. zéró. A barátnőm - aki nagy DB rajongó - meg is jegyezte, hogy majd kifaggat a végén, hogy nekem, mint "laikusnak" mennyire volt érthető.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-17 10:37:17
XD. A gyökös törthöz hozzá se szólok, mer néhányan meg szokták ezt csinálni, csak az egyenlőség után 1-et irnak.
De az a szögfüggvény. XD
XD.baki.
és ez a tanár:
jujj
De az a szögfüggvény. XD
XD.baki.
(Felirat egy ásványvizes palackon)
Mozgalmas életünk során újra és újra pótolnunk kell, amit testünk elveszít. [+]
-Figyelem! Az ásványvíz nyomokban testrészeket tartalmazhat.-
Mozgalmas életünk során újra és újra pótolnunk kell, amit testünk elveszít. [+]
-Figyelem! Az ásványvíz nyomokban testrészeket tartalmazhat.-
(Felirat egy üzlet bejáratán)
Eladó pénztárost felveszünk [+]
Eladó pénztárost felveszünk [+]
(Fizikai kisokos)
Ha nagy a szél, gyorsan ki kell nyitni az ablakokat. Lehet, hogy a falak kidőlnek, de a tető megmarad! [+]
Ha nagy a szél, gyorsan ki kell nyitni az ablakokat. Lehet, hogy a falak kidőlnek, de a tető megmarad! [+]
és ez a tanár:
(Tanár)
Ne beszélgessen ott hátul az a négyes trió! [+]
Ne beszélgessen ott hátul az a négyes trió! [+]
jujj
(Diák)
József Attila gyógyíthatatlan vonatbalesetben halt meg. [+]
József Attila gyógyíthatatlan vonatbalesetben halt meg. [+]
Szerk: Zoé 2009-04-17 10:20:55
beküldve: 2009-04-17 09:02:42
(#22025) egy kis matek humor. csak erős idegzetűeknek:
-
Szerk: ∂z 2009-04-17 09:05:54
Ryuk-fan. XD. Ez most komolyan zavar?
Nekem kéne egy új avatár, csak nem találok jót, és ezt vhogy megszoktam. Eddig ez a 2ik, azt se tudom honnan van, csak találtam.
ez nem volt 30 perc és már vissza is van rakva?
Nekem kéne egy új avatár, csak nem találok jót, és ezt vhogy megszoktam. Eddig ez a 2ik, azt se tudom honnan van, csak találtam.
ez nem volt 30 perc és már vissza is van rakva?
Szerk: Zoé 2009-04-17 08:31:16
Dzirun: új avatár....nem tudtam ki vagy
hihi, bocsi. úgyis visszaállítom fél órán belül, mer zavar h nem látom Ryukot
szerk: Ryuk koma visszaállítva
-
Szerk: ∂z 2009-04-17 08:26:49
Szia Parasikoly és Dzirun
Én lassan nem örülök, mer mindjár jönnek vissza, aztán megint elmennek aztán mégegyszer, stb. Ha elmennek, ak jöjjenek vissza és kész.
A macskám a hátam mögött szunyál. Bérbe vette a kanapémat.
XD. Még1. Bár nekem ez fura, mer zgr tanárnőm azt mondta kétkezes vagyok, és biztos benne h jobbkézzel is tudnék irni.
Miről kell interjút késziteni?
Én lassan nem örülök, mer mindjár jönnek vissza, aztán megint elmennek aztán mégegyszer, stb. Ha elmennek, ak jöjjenek vissza és kész.
A macskám a hátam mögött szunyál. Bérbe vette a kanapémat.
XD. Még1. Bár nekem ez fura, mer zgr tanárnőm azt mondta kétkezes vagyok, és biztos benne h jobbkézzel is tudnék irni.
Miről kell interjút késziteni?
Szerk: Zoé 2009-04-17 08:03:47
Szervusztok, Zoe, Dzirun és mindenki más is!
Tessék örülni neki, hoyg egyedül vagy. Vagy csak én örülök olyankor, mikor csak a macskákkal kell osztoznom panelcsoda kuckónkon?
A tegnapi hsz gondolom már bőven túllépte az időlimitet, amin belül még szerkeszthető.
Ma interjúzunk és hirtelen fogalmam sincs, mit is akarok kérdezni, hogyan fogom kitölteni az 1-1,5 órát. Izgulás és parasikoly. O_x
Szerk.: szintén balkezes, bár egyes roppant mókás emberkék szerint egyenesen kétbalkezes. ^^
Tessék örülni neki, hoyg egyedül vagy. Vagy csak én örülök olyankor, mikor csak a macskákkal kell osztoznom panelcsoda kuckónkon?
A tegnapi hsz gondolom már bőven túllépte az időlimitet, amin belül még szerkeszthető.
Ma interjúzunk és hirtelen fogalmam sincs, mit is akarok kérdezni, hogyan fogom kitölteni az 1-1,5 órát. Izgulás és parasikoly. O_x
Szerk.: szintén balkezes, bár egyes roppant mókás emberkék szerint egyenesen kétbalkezes. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-17 08:00:20
beküldve: 2009-04-17 07:54:47
(#22019) 1-Sziasztok
2-Itthonhagytak egyedül
3-Van itt vki?
4-Mér nem lehet a tegnapi hsz-t szerkeszteni?
The Falkon: te is? szépen összegyűlünk. Nem tom hányan lehetnek még beleszámitva azokat, akik ebbe a topicba nem irnak.
ja és: üdv
2-Itthonhagytak egyedül
3-Van itt vki?
4-Mér nem lehet a tegnapi hsz-t szerkeszteni?
The Falkon: te is? szépen összegyűlünk. Nem tom hányan lehetnek még beleszámitva azokat, akik ebbe a topicba nem irnak.
ja és: üdv
Szerk: Zoé 2009-04-17 07:57:31
beküldve: 2009-04-16 23:12:06
(#22018) Én is balkezes vagyok.
Ha már így hirtelen hárman vagyunk, vajon hány balkezes lehet még a fórumon?
Ha már így hirtelen hárman vagyunk, vajon hány balkezes lehet még a fórumon?
>Insert slightly amusing comment here<