Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-15 12:41:59
(#21687) Szervusztok, kiskalózok!
Napi aranyosság, amitől a Nyugat retteg.
Naruto; sok sikert. Tessék jól rájukalázni!
Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2009-04-15 11:29:39
(#21685) Szervusztok, kiskalózok!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-04-15 11:06:00
(#21684) Sziasztok mindenkik!
Naruto: Mennek a mantrák
Naruto: Mennek a mantrák
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Sziasztok!Drukkoljatok nekem lécci a fizika kisérettségimennn!!!KÖszi!
Szia Naruto-kun!^^
Sok sikert! No para, semmi izgalom, hidegvér és tojni rá - ez az érettségi tökéletes receptje. (A kisérettségiké meg dupla annyi rátojás. )
Sikerült amúgy átnézni/megtanulni a tételeket?
Jajj... a többieknek is jó napot!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-15 10:11:20
beküldve: 2009-04-15 09:31:38
(#21682) jó reggelt így hajnalok hajnalán. )
És én még azt hittem, én írom a nap első kommentjét...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-15 06:46:17
(#21680) jó reggelt így hajnalok hajnalán. Kicsit korán keltem, már fél órája fent vagyok, de legalább MA nem kések el a suliból (remélhetőleg... habár tőlem minden kitelik... ) az első órám infó, meg lesz gépírásom is, szal majd sztem írok még.
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-04-15 02:14:37
(#21679) A mai Dexter:
Alaposan beszoptam az előző rész végét... no nem baj, szerintem mindenki így járt.
Deb: "Szopjál szájfényt!" Laguerta csak összerakta a csavart az anyával. Deb jó nyomozó lesz, bár a külső szemlélőhöz képest még lassú. Laguerta ravaszodik - de nem eléggé. Szegény Quinn rászabott az üldözésre (illetve beleszabtak). És végre Migelnek annyi. Már csak a Nyúzót kell bezsákolni."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-14 23:06:23
(#21678) Dexter-spoiler a mai epizód utolsó 5 percéből xD:
Huhh, akkor kezdtem el nézni, mikor Dex elkapta Miguelt. Mozgalmas rész lehetett, hiszen ezek szerint egy epizód se kellett Dexnek, hogy megmeneküljön a Nyúzótól. Hűha, mi lesz még itt, hiszen ez nem az évadzáró rész volt, egy van még hátra.
beküldve: 2009-04-14 23:05:00
(#21677) beküldve: 2009-04-14 22:34:48
(#21676) Kocka feleim már biztos értesültek a szomorú hírről, elhunyt David Lance Arneson.
Róla is megemlékezeik az Order of the Stick.
Róla is megemlékezeik az Order of the Stick.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-14 22:35:17
beküldve: 2009-04-14 22:24:53
(#21675) - baniaa3: Ne legyél már ennyire vicces, mert megreped a májam...
- Zoe: Esetleg megbarátkozhatnál végre a gondolattal, hogy nem mindig pörög a fórum.
- Bartha Botond & Zoe: "Köszönöm", hogy alkalmat adtatok a moderátor gomb gyakori használatára...
- Dzirun: Ez kellemetlen...
- Fisi: Gratulálok!
- Zoe: Esetleg megbarátkozhatnál végre a gondolattal, hogy nem mindig pörög a fórum.
- Bartha Botond & Zoe: "Köszönöm", hogy alkalmat adtatok a moderátor gomb gyakori használatára...
- Dzirun: Ez kellemetlen...
- Fisi: Gratulálok!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-14 22:07:06
(#21674) Képregényfeszten:
[...]Göndöcs Gergely - (Dr. Sör Kálmán)[...]
Juj, ez nagyon nagy [Link]. Még olvastam anno a Kreténben. A fesztre nem megyek, de ezt tuti megveszem később. (Remélem bó'tban is lehet majd kapni.)
Berserk 4: *navégre...*
[...]Göndöcs Gergely - (Dr. Sör Kálmán)[...]
Juj, ez nagyon nagy [Link]. Még olvastam anno a Kreténben. A fesztre nem megyek, de ezt tuti megveszem később. (Remélem bó'tban is lehet majd kapni.)
Berserk 4: *navégre...*
beküldve: 2009-04-14 21:23:05
(#21673) Aranyos....
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!