Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-15 17:03:14
(#21731) NGE, Code Geas, Spiral, Slayers, Chrno Crusade... melyiknek álljak neki?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-15 17:01:12
(#21729) Szia mindenki!
Szünet utáni első nap a suliban... Utálom.
Naruto: Gratula! A számolást talán meg tudtam volna csinálni. Én már csak idén tanulok fizikát, de nem tervezek belőle érettségizni, vagy valami hasónlót.
(Majd jövőre előrehozott érettségit föciből... )
Idén volt ilyen belső vizsgám félévkor németből...Totál para volt az egész csoport abban az időszakban... Írásbeli 3, szóbeli 5 lett.
Szünet utáni első nap a suliban... Utálom.
Naruto: Gratula! A számolást talán meg tudtam volna csinálni. Én már csak idén tanulok fizikát, de nem tervezek belőle érettségizni, vagy valami hasónlót.
(Majd jövőre előrehozott érettségit föciből... )
Idén volt ilyen belső vizsgám félévkor németből...Totál para volt az egész csoport abban az időszakban... Írásbeli 3, szóbeli 5 lett.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Ne kezd. Bosszút akarsz állni az előbbiért? Há?
Nem, nem elaludtam. Bleach-t néztem, MSN-ezek és rajzolok. Úgyh itt kikapcsoltam 1 időre.
Naruto: pedig az irodalom könnyebb. Sztem sokkal mint a nyelvtan. Bár, kb mit is kéne tudni?
Nem, nem elaludtam. Bleach-t néztem, MSN-ezek és rajzolok. Úgyh itt kikapcsoltam 1 időre.
Naruto: pedig az irodalom könnyebb. Sztem sokkal mint a nyelvtan. Bár, kb mit is kéne tudni?
Szerk: Zoé 2009-04-15 17:13:09
ügyi vagy. mit húztál?
Tétel:Tömeg és Sűrűség nevezetesen a 12. tétel!
és egy feladat egyenletesen gyorsulómozgással!
Nah az jó:)
szerény véleményem szerint nem is nehéz... (lehetett volna roszabb is... bár én pont a dinamikát utálom )
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
ügyi vagy. mit húztál?
Tétel:Tömeg és Sűrűség nevezetesen a 12. tétel!
és egy feladat egyenletesen gyorsulómozgással!
Zoe:A magyar az nagyon nehéz lesz
a nyelvtan olyan 4-5 körülire menne szerintem
de irodalomból abszolút foggalmam nincsen...
Szerk: Kuran Kaname 2009-04-15 16:56:18
beküldve: 2009-04-15 16:54:09
(#21724) Ááááá. Megint elbambultam.
Sziasztok -akik jöttetek.
Naruto: gratula. de a magyarnak jobbnak kell lennie.
Sziasztok -akik jöttetek.
Naruto: gratula. de a magyarnak jobbnak kell lennie.
Hát majd biztos lesz olyan :) csak most még nincs itt az illető a fórumon
Én speciel nem megyek...
beküldve: 2009-04-15 16:43:00
(#21721) Köszi srácok!Amúgy ki jön a 7végén megrendezésre kerülő Képregényfesztiválra?
beküldve: 2009-04-15 16:40:10
(#21719) Sziasztok!
Gratulálok Naruto ! Szép volt!!
Kinek milyen napja volt ma? és egy rövid összefoglalást kérhetnék tegnap este 8tól?
Gratulálok Naruto ! Szép volt!!
Kinek milyen napja volt ma? és egy rövid összefoglalást kérhetnék tegnap este 8tól?