Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
messze tőled Pécsen. (Lesz most pénteken egy koncert esti, de szólózom is *örül a fejének*
Nem nagy szám, pont annyira van Pesttől mint Debrecen kb. röpke 3,5 óra utazás 3200 pénzzért. Majd szervezünk egy fórum túrát, csak előtte seggrészegre kellene itatni néhány embert...
messze tőled Pécsen. (Lesz most pénteken egy koncert esti, de szólózom is *örül a fejének*
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
wakka a te kedvedért külön elhívom akkor a veresegyházit is
Igazán kedves tőled... de hol is lesz ez a gálaest?
wakka a te kedvedért külön elhívom akkor a veresegyházit is
nem ő nem vetette a vonat alá magát ez J.A-ra vonatkozott, kár lett volna a tanárért jó fej volt
és igen még mindig a helyén van a feje, és él is
annyi történt,hogy nyugdíjba mentVicc volt ! ez ugrott be ! mit vársz egy pszihopatáról ?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-15 20:35:42
(#21787) Nincs kedvem olyat játszani... az egyik voltosztlytársam is olyat játszott és úgymaradt...
Kössz a felvilágosítást... nálunk csak Ady barátunk nőimádata dívott, de az nagyon.
Misu: nem veresegyházi?? Akkor már nem is érdekel....
Amúgy nagyfater is danolászik egy dalkörben, állandóan turnéznak, most is alig bírta meglocsolni a sok "körös" barátnéját!
Kössz a felvilágosítást... nálunk csak Ady barátunk nőimádata dívott, de az nagyon.
Misu: nem veresegyházi?? Akkor már nem is érdekel....
Amúgy nagyfater is danolászik egy dalkörben, állandóan turnéznak, most is alig bírta meglocsolni a sok "körös" barátnéját!
Szerk: wakka 2009-04-15 20:37:39
beküldve: 2009-04-15 20:34:49
(#21786) beküldve: 2009-04-15 20:33:41
(#21785) Na végre megérkezett a népség!!
Zoe: Sajnos nem én voltam, bár pécsi vagyok és kórusos.(am nem kell veresegyházi asszonykórusra gondolni. Újszerűek vagyunk és még Beatboxot is alkalmazunk Egyszer eljöhetnétek egy koncertre mert nagyon jók Csak sajna ez nehezen kivitelezhető ) Kíváncsi lennék melyik kórus volt Pesten.
Zoe: Sajnos nem én voltam, bár pécsi vagyok és kórusos.(am nem kell veresegyházi asszonykórusra gondolni. Újszerűek vagyunk és még Beatboxot is alkalmazunk Egyszer eljöhetnétek egy koncertre mert nagyon jók Csak sajna ez nehezen kivitelezhető ) Kíváncsi lennék melyik kórus volt Pesten.
... mi előtt a vonat alá vetette volna magát .....
nem ő nem vetette a vonat alá magát ez J.A-ra vonatkozott, kár lett volna a tanárért jó fej volt
és igen még mindig a helyén van a feje, és él is
annyi történt,hogy nyugdíjba mentRégen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
am ha jól tudom ,akkor ő ugrott be a vonat alá, ha jól tudom kiskorába is ezzel játszott, ezt a volt magyar tanárom mondta....
... mi előtt a vonat alá vetette volna magát .....
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Ezt kifejtené, kérem?
tegezhetsz elvben nem eszek embert
am ha jól tudom ,akkor ő ugrott be a vonat alá, ha jól tudom kiskorába is ezzel játszott, ezt a volt magyar tanárom mondta
am mielőtt mellre szívod, és nagyobb lesz ,mint Pamelának csak vicc volt
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
majd József Attilát játszol
Ezt kifejtené, kérem?
Sínen van mint József Attila morbid poén de erre gondolt!
Mindegy járok még arra és jobban bevizsgálom.
majd József Attilát játszol
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Hát a szép freskokról wakka
Bocs, de én nem ott szoktam tölteni az éjszakáimat LOL...
Mindegy járok még arra és jobban bevizsgálom. Leginkább csak az tűnt fel, hogy sokkal "modernebbek" az indulás/érkezés jelzők, mint a nyugatiban...