Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Így van Rapider!Tök király a Keleti Pu.ban levő felújított rész végre láthattam!!!!! Szerintem gyönyörű!
Nem rég jártam arra, de semmi felújított cuccot nem láttam... Miről van szó?
A pályaudvar oldalában van egy nagy terem ami freskókkal van díszítve!Arról van szó...kicsit eldugott szószó
Így van Rapider!Tök király a Keleti Pu.ban levő felújított rész végre láthattam!!!!! Szerintem gyönyörű!
Hát a szép freskokról wakka
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
az igaz,hogy szép, de amikor csinálták állítólag ráesett egy bácsi fejére egy stukkó és kilapította
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-15 19:55:16
(#21773) Így van Rapider!Tök király a Keleti Pu.ban levő felújított rész végre láthattam!!!!! Szerintem gyönyörű!
beküldve: 2009-04-15 19:51:31
(#21772) Sziasztok itt vok
Csak taliztam narutoval és egy jót beszélgettünk
Csak taliztam narutoval és egy jót beszélgettünk
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-04-15 19:53:59
Ak jó. És mi van az ötleteddel? Gyere vissza a mangarajzba és fejtsd ki kicsit. légysziiii....
Z.p.:nem tom meik jobb. döntsd el
A Zinterjú a Vámpírralt választottam !
és milyen jó döntés volt !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Nem voltál véletlenül te is nemrég nálunk? Cserediák izé. Csakmer Pécsiek jöttek, meg kórusosok voltak...
ja és sziasztok. h vagytok?
ja és sziasztok. h vagytok?
Szerk: Zoé 2009-04-15 19:39:11
beküldve: 2009-04-15 19:05:29
(#21767) Szijja Dzirun!!! Végre egy idetévedt lélek Nem vagyok egyedül!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-04-15 19:00:24
(#21766) vki még korábban (1-2 hónapja) kérte h küldjek neki iwiw meghívót, végre megkaptam, akkor kinek is kell és mi az ímél címe?
-
beküldve: 2009-04-15 18:36:21
(#21765) Naruto gratulálok a kiséretségidhez fizóból!^^ Ügyes voltál!!*tapsol*
hmm.. megkaptam a mai kritikát is a kórusvezetőmtől(énektanárom ) mert hogy szerinte a mai teljesítményem az az értékelhetetlen, és a kritikusan alul teljesített között van. (megjegyzem 2 óra alatt 1 szót rontottam el.)
No mind1 most mindenki leépülten ment haza a kóruspróbáról olyan lecseszést kaptunk :S
Ráadásul egy rakat házit kell még megcsinálnom holnapra plusz egy dogára és egy TZ-re tanulni... *visszasírja a tavaszi szünetet *
hmm.. megkaptam a mai kritikát is a kórusvezetőmtől(énektanárom ) mert hogy szerinte a mai teljesítményem az az értékelhetetlen, és a kritikusan alul teljesített között van. (megjegyzem 2 óra alatt 1 szót rontottam el.)
No mind1 most mindenki leépülten ment haza a kóruspróbáról olyan lecseszést kaptunk :S
Ráadásul egy rakat házit kell még megcsinálnom holnapra plusz egy dogára és egy TZ-re tanulni... *visszasírja a tavaszi szünetet *
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
A mai Dexter:
Alaposan beszoptam az előző rész végét... no nem baj, szerintem mindenki így járt.
Ezt nem értem.
Usagi-chan: nem tudok válaszolni kérdésedre, ugyanis van az már jó tíz éve, hogy először álltam sílécen.
Naruto; Még gondolkozom rajta, de a nem felé erősen hajlok. De ha még legalább 3-an kérdezik, akkor igen felé fogok.
Zoe; helyes-helyes. Nővéri szigor azért hat.
Zoe; helyes-helyes. Nővéri szigor azért hat.