Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Abban az esetben hála a jó égnek.
ez nem lenézés, előre szóltam h menyire jó a kedvem
Maradt it vki, v elrohantatok v a röhögéstől nem juttok a billentyűzet közelébe?
ez nem lenézés, előre szóltam h menyire jó a kedvem
Maradt it vki, v elrohantatok v a röhögéstől nem juttok a billentyűzet közelébe?
Szerk: Zoé 2009-04-15 17:40:17
Én is azt mondom mer mindenki kirohan a világból.
A karmos dolgot meg h mér irtam, arról jobb lenne megkérdezni vkit. De nem engem.
*megfordul a fejében vmi*-nehogy bárki is beirja!!!
A karmos dolgot meg h mér irtam, arról jobb lenne megkérdezni vkit. De nem engem.
*megfordul a fejében vmi*-nehogy bárki is beirja!!!
Szerk: Zoé 2009-04-15 17:37:32
Itt a kérdés az, h vaki meg tudja-e húzni valahol a határt. Ennyi.
nem, nem hiszem el, tudom h viccelni akarsz, csak jelenleg rossz személyt néztél ki.
nem, nem hiszem el, tudom h viccelni akarsz, csak jelenleg rossz személyt néztél ki.
észlény? bizonyos értelemben ezt vehetném bóknak, de egy olyantól, akinek szülinapjára értelemzőszótár kell....
Szerk: Zoé 2009-04-15 17:34:33
Ide figyelj:
Te is tudod, hogy teleportáló, tigris, meg ilyeneket viccből írok, nem kell elhinned, vagy elhiszed, észlény?
Szerk: baniaa3 2009-04-15 17:31:26
Na ide figyelj te teleportálók gyöngye:
Ha vki bele akar kötni a spoiler tartalmába, előre szólok h vki kierőszakolta. Én mondtam h nem vagyok rózsás kedvemben. -_-
Z.p.:nem tom meik jobb. döntsd el
-nem vagyok tigris. Vili? Egy ember nem lehet tigris, mert nem abba az irányba fejlődött. Ha mégis úgy lenne, ahhoz max egy igen bonyolult DNS párositás kéne, és a legjobb esetben is az alany kb 1 óráig élne. Vésd az eszecskédbe v én fogom .Szó szerint!
És ha teleportáló vagy, ak gyorsan gyere ide, h ne csak képzeletben fojtogassalak. Persze ha van merszed. Vagy csak a szája nagy a kicsi babucinak?
És ha teleportáló vagy, ak gyorsan gyere ide, h ne csak képzeletben fojtogassalak. Persze ha van merszed. Vagy csak a szája nagy a kicsi babucinak?
Ha vki bele akar kötni a spoiler tartalmába, előre szólok h vki kierőszakolta. Én mondtam h nem vagyok rózsás kedvemben. -_-
Z.p.:nem tom meik jobb. döntsd el
Szerk: Zoé 2009-04-15 17:29:20
Szia Z.p.
Helló !
most fórumozzak v nézzek Vámpír Interjút?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Kezdjem élezni neked is a körmöm mint ahogy már egyszer valakinek itt köztünk? Bár ő végül nem kapott sokat. De te még bajba kerülhetsz.
Szia Z.p.
Szia Z.p.
Szerk: Zoé 2009-04-15 17:18:53
beküldve: 2009-04-15 17:14:40
(#21737) helló mindenki !
De jó film a Konstantin a démon vadász ! csak ajánlani tudom ! A Kárhozottak Királynője ,hmmm érdekes , de jóóóóóóó!
De jó film a Konstantin a démon vadász ! csak ajánlani tudom ! A Kárhozottak Királynője ,hmmm érdekes , de jóóóóóóó!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Ajánlom h gyorsan állj le. Nincs kedvem szépen beszélni ma. Vili?
A türelem mutató vészesen csökken.
A türelem mutató vészesen csökken.
Csak a 63-at. addig volt türelmem meg időm.
Kikapcsolódás, kikapcsolás.-nézd meg 1 értelemzőszótárban. Te tényleg velem akarsz ma kötekedni?
úgy értettem h kikapcsoltam, h egy picit nem néztem ide föl.
Kikapcsolódás, kikapcsolás.-nézd meg 1 értelemzőszótárban. Te tényleg velem akarsz ma kötekedni?
úgy értettem h kikapcsoltam, h egy picit nem néztem ide föl.