Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szervusz ismét!
Amúgy körkérdés azokhoz, akik már rendeltek webbolton keresztül:
Mennyi idő alatt szokás kézbesíteni a cuccokat?
Amúgy körkérdés azokhoz, akik már rendeltek webbolton keresztül:
Mennyi idő alatt szokás kézbesíteni a cuccokat?
beküldve: 2009-04-13 20:21:10
(#21401) Szép jó estét!
Röviden mi történt az előző 6 oldalon?
Röviden mi történt az előző 6 oldalon?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Veterán fosztogatók, mi?
Igen, kapnak koronát és jól lelopakodnak mindenkit, felállnak, dobatnak, lelopakodnak mindenkit, felállnak, dobatnak...
A biztonság kedvéért pár Örvény-t is gerjesztünk. xD
A Kings of the Sea megjelenése lesz a szép és az utána következő Martell pakk. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-13 20:00:05
beküldve: 2009-04-13 19:45:24
(#21399) Az idő szép, nagyon meleg van meg minden. De a fák még nincsenek kivirágozva. nem baj, igy is csináltam elég képet. És rengeteg fa, ameik am nem vmi szép, valahogy olyan jól mutat 1-1 képen. Hát, mindenben meg kell látni a szépet, és az én fotókészitési tehetségem utánozhatatlan. És milyen szerény vagyok
Am nem tudhattad h nem vagyok az.
Yaven: vedd föl a listára h ilyen szerény vagyok, meg tehetséges . -utóbbira te is tudsz pl-t mondani h miben. *jujj, ezt nem kellett volna*
inkább ne is gondolkodj rajta. vedd csak a fényképezést
most mentem Jégkorszakot nézni RTL-en. Ha nem jönnék vissza ak jóéjt. Bár nagyobb valószinűségnek örvend az h megunom, és visszavonulok ide. Sziasztok
Am nem tudhattad h nem vagyok az.
Yaven: vedd föl a listára h ilyen szerény vagyok, meg tehetséges . -utóbbira te is tudsz pl-t mondani h miben. *jujj, ezt nem kellett volna*
inkább ne is gondolkodj rajta. vedd csak a fényképezést
most mentem Jégkorszakot nézni RTL-en. Ha nem jönnék vissza ak jóéjt. Bár nagyobb valószinűségnek örvend az h megunom, és visszavonulok ide. Sziasztok
Szerk: Zoé 2009-04-13 19:17:13
Igen, itt lakom, és tényleg nem tudtam, hogy Te nem
Hamarosan viszont Te is élvezheted a tavaszt és mehet a fotózás ;)
Köszönöm
Hamarosan viszont Te is élvezheted a tavaszt és mehet a fotózás ;)
Köszönöm
"I used to always cry and give up...I nearly went the wrong way...but you...you showed me the right way...I was always chasing you...wanting to overtake you...I just wanted to walk with you...I wanted to be with you...you changed me! Your smile saved me! So I’m not afraid to die protecting you!! Because I-- love you..."
Magyarországi vagy ugy-e? -már unom mondani, de én nem -csak azér mondom, mer új vagy, és nem tudhatod
Ja és üdv itt
Ja és üdv itt
Útjára indítom a kárekenem, hogy zsálmányoljon nekem egy első évadot. (.{
Veterán fosztogatók, mi? "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Merre laksz, hogy még nincsenek kivirágozva a fák? Itt már minden kinyílt - cseresznye, meggy, barack, alma, szilva - van, ami már el is virágzott. Ja, és csodás illat van mindenütt ^^
"I used to always cry and give up...I nearly went the wrong way...but you...you showed me the right way...I was always chasing you...wanting to overtake you...I just wanted to walk with you...I wanted to be with you...you changed me! Your smile saved me! So I’m not afraid to die protecting you!! Because I-- love you..."
Igen, csak lehangoló h nem voltak kivirágozva a fák. Mind1. Majd 3-4 nap, és visszamegyek. Akkor meglátjuk
Zoe, így van .)
Ahogy olvastam, a Te napod elég izgalmasra sikeredett ;)
Ahogy olvastam, a Te napod elég izgalmasra sikeredett ;)
Leírást találtam róla én is. Gondoltam lesz valaki aki épp online, látta és majd jól elmondja, hogy szvsz...
De értékelem a fáradozásod, hogy kerestél nekem egy oldalt, köszönöm szépen! (; :virágosvagybármimáskedvesked ősszmájli:
Már csak be kell valahonnan szerezni. Útjára indítom a kárekenem, hogy zsálmányoljon nekem egy első évadot. (.{
De értékelem a fáradozásod, hogy kerestél nekem egy oldalt, köszönöm szépen! (; :virágosvagybármimáskedvesked ősszmájli:
Már csak be kell valahonnan szerezni. Útjára indítom a kárekenem, hogy zsálmányoljon nekem egy első évadot. (.{
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-13 18:34:55
Szia.
Jelenlegi téma a mai nap. Más jelentésem nincs.
Hinata: aham. tehát elbújdostál. szép. -szégyen a futás de hasznos igaz?
Jelenlegi téma a mai nap. Más jelentésem nincs.
Hinata: aham. tehát elbújdostál. szép. -szégyen a futás de hasznos igaz?
Szerk: Zoé 2009-04-13 18:31:54
Ha elhervadok, akkor nem vagyok mázlista.
Utóbbi kettő inkább esélyes
Utóbbi kettő inkább esélyes