Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-13 16:57:05
(#21357) Visszatértem, kicsit eláztam, de túléltem -eddig
A cseresznyefák még nincsenek kivirágozva szal sok kép nem készült róluk, de kb 3-4 nap, és megint visszamegyek. Arra feltehetőleg már az egész szép virágos lesz. Remélem.
Mi is történt? Fogtam az MP3-at meg a fényképezőt, és kisétáltam a kert végéber, tudni kell h elég dimbes-dombos. Meg kell mászni. Csináltam pár képet, de csak kirügyezett fákról, aztán ismét visszatértem egyik fához, ahol rajzolgattam. Majd mikor lemegyek, elő került az a bizonyos slag, merh anyu le akarta mosni a kocsit. Rossz kézbe adta azt a slagot. Kiébe? Az enyémbe! Húhú, el lehet képzelni mi volt ott, megfizettem a reggeli ébresztésért. Anyu elkérte, h na elég a tréfából, mossuk le a kocsit. De csapda volt és én belesétáltam. Szépen eláztam én is. Majd lassan indultunk haza.
+asszem csinálok vmit ahová ilyen napi beszámolókat irok.
Na, tanulom h kell kisregényt irni. Alister és Yaven a mesterek.
Shuichi: igen, meglehet, nem kizárt.
Zac Lightnak meg Soske-nak??? Nem, ki van csukva.
1-ne tudja jól eljátszani
2-nem éli magát bele
3-egyáltalán nem tom elképzelni ilyen szerepben
nem nem és nem.
alister: én úgy irtam volna: Csúzli-chan
szép bejelentekzők egymás után.
A cseresznyefák még nincsenek kivirágozva szal sok kép nem készült róluk, de kb 3-4 nap, és megint visszamegyek. Arra feltehetőleg már az egész szép virágos lesz. Remélem.
Mi is történt? Fogtam az MP3-at meg a fényképezőt, és kisétáltam a kert végéber, tudni kell h elég dimbes-dombos. Meg kell mászni. Csináltam pár képet, de csak kirügyezett fákról, aztán ismét visszatértem egyik fához, ahol rajzolgattam. Majd mikor lemegyek, elő került az a bizonyos slag, merh anyu le akarta mosni a kocsit. Rossz kézbe adta azt a slagot. Kiébe? Az enyémbe! Húhú, el lehet képzelni mi volt ott, megfizettem a reggeli ébresztésért. Anyu elkérte, h na elég a tréfából, mossuk le a kocsit. De csapda volt és én belesétáltam. Szépen eláztam én is. Majd lassan indultunk haza.
+asszem csinálok vmit ahová ilyen napi beszámolókat irok.
Na, tanulom h kell kisregényt irni. Alister és Yaven a mesterek.
Shuichi: igen, meglehet, nem kizárt.
*nem szokta az ilyet észrevenni, nem nagyon*
Zac Lightnak meg Soske-nak??? Nem, ki van csukva.
1-ne tudja jól eljátszani
2-nem éli magát bele
3-egyáltalán nem tom elképzelni ilyen szerepben
nem nem és nem.
"hány helyesirási hiba lehet benne? na mind1. úgyis fölhivják a figyelmem"
alister: én úgy irtam volna: Csúzli-chan
szép bejelentekzők egymás után.
Szerk: Zoé 2009-04-13 16:58:02
beküldve: 2009-04-13 16:44:28
(#21356) Na szóval boldog nyulat, tojást, sonkát, tavaszt és egyebeket mindenkinek!
A nagyszülők adakozó kedve miatt a képregény fesztiválos gyűjtögetés immár anyagilag is biztosítva.
Bélapátfalván már virágzanak a cseresznyefák - gyönyörűek, amúgy.
Unatkozás: A vonatkozó "szépirodalmi szakirodalom" Alberto Moravia-tól Az unalom.
Con-jegyek megrendelve, csak még át kell utalnom a pénzt.
Zoe: "Yaven: aláirásodban a csúzli csan direkt van igy irva?"
Mert mi a baj vele?
A spoilerbe ágyazott spolierbe ágyazott spoiler (és így tovább) csak akkor poén, ha egy nap nem sütik el többször.
mad_chan: "de ha mondjuk megunod vagy elfáradsz akkor kölcsön adhatnád egy kicsi"
Valószínűleg akkor már nem lesz túl használható...
Miho: "Mi lesz Veled, ha visszaolvasol... "
Hát, túléltem...
A nagyszülők adakozó kedve miatt a képregény fesztiválos gyűjtögetés immár anyagilag is biztosítva.
Bélapátfalván már virágzanak a cseresznyefák - gyönyörűek, amúgy.
Unatkozás: A vonatkozó "szépirodalmi szakirodalom" Alberto Moravia-tól Az unalom.
Con-jegyek megrendelve, csak még át kell utalnom a pénzt.
Zoe: "Yaven: aláirásodban a csúzli csan direkt van igy irva?"
Mert mi a baj vele?
A spoilerbe ágyazott spolierbe ágyazott spoiler (és így tovább) csak akkor poén, ha egy nap nem sütik el többször.
mad_chan: "de ha mondjuk megunod vagy elfáradsz akkor kölcsön adhatnád egy kicsi"
Valószínűleg akkor már nem lesz túl használható...
Miho: "Mi lesz Veled, ha visszaolvasol... "
Hát, túléltem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
am perverzség nem mindig rossz
majd kap egy kis nyugtató fürdőt, am nem hiszem hogy annyira túl lenne hajtva
mondjuk szerintem a Rammstein -ból Richard Bernstein is aranyos,de izlések és pofonok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-13 16:44:19
beküldve: 2009-04-13 16:04:24
(#21354) Üdvözlök minden kedves fórumozót
Miho:Szerintem Kenichi helyes, mondjuk a hosszú haj jobban áll neki mint a rövid, de szerintem helyes.
Hyde énekese, aki nagyon helyes
Ji Jin Hee:Koreai a Palota égkövében szerepelt(Dae Jang Geum)
ő is nagyon helyes
Miho:Szerintem Kenichi helyes, mondjuk a hosszú haj jobban áll neki mint a rövid, de szerintem helyes.
Hyde énekese, aki nagyon helyes
Ji Jin Hee:Koreai a Palota égkövében szerepelt(Dae Jang Geum)
ő is nagyon helyes
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-04-13 16:04:57
de, pontosan, csak nem jutott eszembe a neve x3
Bou olyan kawaiii~
Bou olyan kawaiii~
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-04-13 15:50:20
(#21352) Kaminaga:
Pont Bou?! Egyszer mutatott Róla a barátnőm egy képet, és ... Azt hittem leányzó. Nem tudom amúgy jelenleg hogy néz ki, de azért jobb szeretem az olyanokat, akiken azért látszik, hogy fiúkák.
Amúgy az An Café nem oshore-kei?(Bár lehet, hogy keverem az LM.C-vel...)
Fisi:
Ez sajnos igaz...
Alister:
Mi lesz Veled, ha visszaolvasol...
Pont Bou?! Egyszer mutatott Róla a barátnőm egy képet, és ... Azt hittem leányzó. Nem tudom amúgy jelenleg hogy néz ki, de azért jobb szeretem az olyanokat, akiken azért látszik, hogy fiúkák.
Amúgy az An Café nem oshore-kei?(Bár lehet, hogy keverem az LM.C-vel...)
Fisi:
Ez sajnos igaz...
Alister:
Mi lesz Veled, ha visszaolvasol...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-13 15:52:00
beküldve: 2009-04-13 15:45:12
(#21351) Sziasztok mindenkik!
17 és fél oldal másfél nap alatt... *elmászik visszaolvasni*
17 és fél oldal másfél nap alatt... *elmászik visszaolvasni*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
te is perverz vagy
a csávó 44 éves! az apád lehetne + képzeld milyen állapotban lenne ha már Miho megunja...
a csávó 44 éves! az apád lehetne + képzeld milyen állapotban lenne ha már Miho megunja...
Juj, elképzeltem...
És egy 44 éves pasi azért élőben nem néz ki olyan jól, mint a filmekben...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
igen, nagyon bírom őket én is :3
bár személyes kedvencem, és szerelmem Bou (An Cafe), aki nem nagyon vkei, inkább...punkos xD
viszont ott van Shou (alice nine), Ruki és Reita, no meg Uruha (gazette)
bár személyes kedvencem, és szerelmem Bou (An Cafe), aki nem nagyon vkei, inkább...punkos xD
viszont ott van Shou (alice nine), Ruki és Reita, no meg Uruha (gazette)
akkor...mi van Kenichivel? :3
Nos... Őt csak L-ként kedvelem. Amúgy Ő sem valami nagyszám szerintem.
Aki híres japó és szerintem jól is néz ki az Tomohisa Yamashita as. YamaPi, a NewS J-Pop együttesből. (Félrelrtls ne essék, nem vagyok rajongó... de az a srác... ahh...*nyákcsorgat* ... Bár most épp elrontották a styleistok )
Mivel amúgy is a sötét zenei ízlésű és öltözködésű fickókat szeretem, így bukom a visual kei-esekre is.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-13 15:43:12
pontosan xD
Ehh, nekem Ő nem jön be. De ízlések és ficamok.
Japán fiúkákat is elfogadnék természetesen...
Egyébként...
Akkor Te is beteg vagy angyalom, nemdebár? Vagy mi azért vagyunk betegek, mert Keanu kell szexrabszolgának?
Japán fiúkákat is elfogadnék természetesen...
Egyébként...
Akkor Te is beteg vagy angyalom, nemdebár? Vagy mi azért vagyunk betegek, mert Keanu kell szexrabszolgának?
beküldve: 2009-04-13 15:12:11
(#21345) hehe, ti betegek ^^
nekem mondjuk csak Tatsuya Fujiwara (DiszNót live action) kéne...hállivúdból senki...
nekem mondjuk csak Tatsuya Fujiwara (DiszNót live action) kéne...hállivúdból senki...
(de ő ugyan erre a szerepre xD)
de ha mondjuk megunod vagy elfáradsz akkor kölcsön adhatnád egy kicsi
Megbeszéltük.*kuncog és huncutkodva Rád kacsint*
Dzirun:
+ képzeld milyen állapotban lenne ha már Miho megunja...
Héló, Te ismersz engem?!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-13 15:01:40
te is perverz vagy
-