Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-13 18:27:09
(#21387) Ak lényegében jól, igaz?
Enyém le vagyon ide irva, a 2dik oldal alján, v a 3-dik. de az alján van azt tom. nem irom le még1szer, mer leharapják a fejem.
Hinata: ez nem igaz. most ak:
1-mázlista vagy
2-elbújdostál
3-bezárkóztál
Enyém le vagyon ide irva, a 2dik oldal alján, v a 3-dik. de az alján van azt tom. nem irom le még1szer, mer leharapják a fejem.
Hinata: ez nem igaz. most ak:
1-mázlista vagy
2-elbújdostál
3-bezárkóztál
Szerk: Zoé 2009-04-13 18:27:46
Hinata: akkor jó. túlélted a mai napot
Nem locsolt meg senki, így könnyű volt...
"I used to always cry and give up...I nearly went the wrong way...but you...you showed me the right way...I was always chasing you...wanting to overtake you...I just wanted to walk with you...I wanted to be with you...you changed me! Your smile saved me! So I’m not afraid to die protecting you!! Because I-- love you..."
Ezér irtam h veled ne kezdjenek ki-ne ingereljenek túlzottan, legalábbis nem tanácsos.
légy jó "gyerek"
légy jó "gyerek"
Nyaralótakarítással,alváss al... némi zenehallgatással.
Tiéd?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-13 18:21:28
(#21383) Hinata: -irj is vmit. na irok én. h vagy?
Köszönöm, jól.
"I used to always cry and give up...I nearly went the wrong way...but you...you showed me the right way...I was always chasing you...wanting to overtake you...I just wanted to walk with you...I wanted to be with you...you changed me! Your smile saved me! So I’m not afraid to die protecting you!! Because I-- love you..."
Ezér irtam h veled ne kezdjenek ki-ne ingereljenek túlzottan, legalábbis nem tanácsos.
légy jó "gyerek"
am h telt a mai napod?
Parasikoly: nem láttam, de biztos jó
légy jó "gyerek"
am h telt a mai napod?
Parasikoly: nem láttam, de biztos jó
Szerk: Zoé 2009-04-13 18:16:35
beküldve: 2009-04-13 18:11:35
(#21380) Látta/ismeri valaki a Dead Like Me című sorozatot? Jó? Megéri elkezdeni? Az előzetes alapján aranyosnak tünik.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Csak mer kellett. Mér, jó téged ingerelni? Ingereljelek? Nem akarlak
Hát erősen tanácsolnám, hogy ne... Vannak dolgok, amikre gondolkodás nélkül ugrok, és az nem jó. De igyekszem jó "gyerek " lenni.... *kuncog*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Csak mer kellett. Mér, jó téged ingerelni? Ingereljelek? Nem akarlak
-na jó bevallom: gyilkos hired van XD
Hinata: -irj is vmit. na irok én. h vagy?
-na jó bevallom: gyilkos hired van XD
Hinata: -irj is vmit. na irok én. h vagy?
Szerk: Zoé 2009-04-13 18:08:14
hol is lax? CSOKÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
amúgy most épp rokonok látogatnak, én meg csak bejöttem a szobámba egy percre. fárasztó a család
mentem is, majd később jövök még
-
Szerk: ∂z 2009-04-13 18:02:12
és ha csak úgy csinálnék, és csak a levegőt pumpálom?
Hjajj de kawaii!!! Komolyan mondom, ha így jönnél locsolkodni Téged jutalmaználak meg a legnagyobb csokitojással!
és ha csak úgy csinálnék, és csak a levegőt pumpálom?
Akkor talán túléled.... *kegyes kedvében vagyon*
beküldve: 2009-04-13 17:55:39
(#21373) "I used to always cry and give up...I nearly went the wrong way...but you...you showed me the right way...I was always chasing you...wanting to overtake you...I just wanted to walk with you...I wanted to be with you...you changed me! Your smile saved me! So I’m not afraid to die protecting you!! Because I-- love you..."