Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-30 09:23:08
(#19220) Yay, mindig megy a veszekedés.
Lazulás, emberek! Nyugi meg minden. (ezért nem kell hajnalban fórumozni. A hold rossz hatással van az emberi viselkedésre. Kihozza belőletek a zombit.)
Zoe: nekem volt olyan időszakom mikor matekórán első sorban előkaptam a B/4-es füzetkémet, és rajzoltam. Erre a tanárnő ezt mondta: "Kiküldjelek? ja nem,az neki inkább jutalom lenne. Akkor...összetépem a rajzodat, ha nem teszed el!" (az még hozzátartozik a történethez, hogy rajzérettségin büszkén jegyezte meg az elnöknek: még az óráimon is rajzolt!)
Lazulás, emberek! Nyugi meg minden. (ezért nem kell hajnalban fórumozni. A hold rossz hatással van az emberi viselkedésre. Kihozza belőletek a zombit.)
Juj, ezt én írtam?
Zoe: nekem volt olyan időszakom mikor matekórán első sorban előkaptam a B/4-es füzetkémet, és rajzoltam. Erre a tanárnő ezt mondta: "Kiküldjelek? ja nem,az neki inkább jutalom lenne. Akkor...összetépem a rajzodat, ha nem teszed el!" (az még hozzátartozik a történethez, hogy rajzérettségin büszkén jegyezte meg az elnöknek: még az óráimon is rajzolt!)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-03-30 09:30:40
erőltesd meg magad egy kicsit.
>ajtókilincsre kiakasztott felirat< Szórri, de zombi vagyok, be vagyok zombulva, alfanumerikus kommunikációra abszolút képtelen állapotban leldzem, ennélfogva kilátástalan próbálkozás velem értelmes konverzációt folytatni. Zhanks for your understanding and have a nice day!
beküldve: 2009-03-29 22:59:32
(#19218) Ne civódjatok már! Hát ilyen későn is ennyi energiátok van hozzá? Inkább békáljatok meg
Na de én leléptem aludni minden fórumosnak puszi az arcára aztán tessék jót aludni így suli előtt :S
Na de én leléptem aludni minden fórumosnak puszi az arcára aztán tessék jót aludni így suli előtt :S
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Kérdés volt, tény. Hülye kérdés volt, tény. Akkor meg mit vársz?
Ez az "az a hülye aki monnya" dolog meg gyenge, szerintem. O_x
Ez az "az a hülye aki monnya" dolog meg gyenge, szerintem. O_x
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-29 22:44:28
hahaha nagyon vicces!!
Szánalmas vagy ez csak egy kérdés volt!
Aztán ne indulj ki magadbol létszi ezzel a naív szlogenedel!
Thank you!
Arigato!
Szánalmas vagy ez csak egy kérdés volt!
Aztán ne indulj ki magadbol létszi ezzel a naív szlogenedel!
Thank you!
Arigato!
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
A kutya három napnyi kedvességre három évig emlékszik, a macska háromévi kedvességet három nap alatt elfelejt
Szerk: Moderátor 2009-07-04 12:57:01
1. Valóban igaz, a szúnyogok rühellik... Bár jelenleg én is... Egy darabig biztosan nem lesz meggyújtva ilyesmi.. csakis illatmentes... *piroperverz*
2. Köszönöm, könyvvételen már gondolkoztam, de egyelőre még maradok az emberek kukkolásánál. (Reszkessetek, mert lehet egyszer az ágyatok alól bújok majd elő... )
3. Pontosan. Csak többször kaptam már olyan kritikákat, hogy miért nem írok posztmodern stílusban, ha már egyszer azt a kort éljük. De persze azóta sem lettem beilleszkedőbb...
Yaven: Jó éjszakát! - és nyugodj meg, mert idegesen lefeküdni nem jó...!
2. Köszönöm, könyvvételen már gondolkoztam, de egyelőre még maradok az emberek kukkolásánál. (Reszkessetek, mert lehet egyszer az ágyatok alól bújok majd elő... )
3. Pontosan. Csak többször kaptam már olyan kritikákat, hogy miért nem írok posztmodern stílusban, ha már egyszer azt a kort éljük. De persze azóta sem lettem beilleszkedőbb...
Yaven: Jó éjszakát! - és nyugodj meg, mert idegesen lefeküdni nem jó...!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-29 22:44:46
Hi!
Azt szeretném megkérdezni hogy a www.animebolt.hu-rol rendeltem és oda az volt irva szállitási határ idő:
2-3hét hogy ténylegesen ennyi idő alalt hozzák ki??
Azt szeretném megkérdezni hogy a www.animebolt.hu-rol rendeltem és oda az volt irva szállitási határ idő:
Nem, azt csak úgy kiírták amivel a magadfajta naív emberkéket akarják félrevezetni.
Nademostkomolyan, mégis mit gondolsz?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szia-szia! *integet*
Remélem is, mert ez valami katasztrófa volt...
Ugyan......biztos vagyok benne, hogy ez sem lett annyira rossz, mint aminek írtad, sőt jó lett
Na de én megyek. Túl fáradt és ideges vagyok ahhoz, hogy normális hozzászólásokat tudjak írni.
Jó éjszakát mindenkinek!
1: az illatgyertya pont arra nem jó csak amire kitalálták. Ellenben a szúnyogok sem szeretik.
2: Vannak néha extrém esetek. Pl egy háromajtós barbárnál nem gáz ha kicsi a feje. Viszont még mindig ajánlom a Barcsay-t /10K/ vagy az emberek megfigyelését /ingyen/
3: a posztmodern egy olyan dolog amit nem az ember hoz ki magából, hanem a körülmények belőle. /jellegzetessége ugye az idézés, és a többszörös rendszerek. Na ez akkor szokott létrejönni, mikor több elvárásnak kiell megfelelni egyszerre. Ilyet meg hát épeszű ember magától nem csinál/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szia Miho! legalább ennyivel is jobban fog menni legközelebb
Szia-szia! *integet*
Remélem is, mert ez valami katasztrófa volt...
beküldve: 2009-03-29 22:18:07
(#19210) Hi!
A kutya három napnyi kedvességre három évig emlékszik, a macska háromévi kedvességet három nap alatt elfelejt
beküldve: 2009-03-29 22:16:57
(#19209) Szia Miho! legalább ennyivel is jobban fog menni legközelebb
Misu_chan: teljesen egyetértek.
Zoe: Jó éjszakát!
Misu_chan: teljesen egyetértek.
Zoe: Jó éjszakát!
Szia.
1-ja, és van akinek fáj tőle a feje
2-ja, kivéve, ha direkt mókás rajzot akarsz
3-ja, ha..... -ehhez nem took mit hozzáfűzni-
Mindenkinek jóéjt, további kellemes fórumozást az itt maradóknak, az utánam elmenőknek sziasztok, stb amit ilyenkor szoktam irni. álmodjatok amiről a legjobban akartok.
1-ja, és van akinek fáj tőle a feje
2-ja, kivéve, ha direkt mókás rajzot akarsz
3-ja, ha..... -ehhez nem took mit hozzáfűzni-
Mindenkinek jóéjt, további kellemes fórumozást az itt maradóknak, az utánam elmenőknek sziasztok, stb amit ilyenkor szoktam irni. álmodjatok amiről a legjobban akartok.
beküldve: 2009-03-29 22:11:25
(#19207) Őm... én valahol lemaadtam.. de mi lesz nyáron ahol mi ezt pótoljuk? Mármint a karaoke-t.
Így kilőni a várva várt karaoke-t
Karaokera talán még egyedül is képes lennék jelizni, csak az a baj, hogy ha nekem külön kiválasztanak egy számot, azt biztos hogy én nem fogom ismerni
Így kilőni a várva várt karaoke-t
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-03-29 22:00:44
(#19206) Szép estét az egybegyűlteknek!
Eme esős napon nem volt más dolgom, mint bezárkózni kis szobámba, meggyújtani egy gyertyát, berakni egy érfelvágós CD-t, megvárni míg a szülők elmennek... aztán... BANZAI!!! Melankólikus hangulatomban rajzolgattam és írogattam.
Az eredmény: jónéhány tapasztalat.
1. Az illatgyertya nem mindig teremti meg a kellő hangulatot, tekintve, hogy egyeseknek köhögőrohamot okozhat.
2. Az anatómia nem játék. Hiába sikerül egy arc tökéletesen, ha nincs annyi sütnivalója az embernek, hogy még időben észrevegye: ekkora fejhez nem elég ekkora váll, ember.
3. Ha nem megy, ne erőltessük a posztmodernt. Hiába fenyegetik az ember lnyát, hogy a neogót lejárt lemez, ha posztmodernkedni nem megy, makacson ragaszkodjunk a jólbevált stílushoz.
Agymenés THE END.
szerk.: részbétem a SakuraConra már nem készülő karaoke bandának. Nyáron feltétlen számítok Rátok!
Eme esős napon nem volt más dolgom, mint bezárkózni kis szobámba, meggyújtani egy gyertyát, berakni egy érfelvágós CD-t, megvárni míg a szülők elmennek... aztán... BANZAI!!! Melankólikus hangulatomban rajzolgattam és írogattam.
Az eredmény: jónéhány tapasztalat.
1. Az illatgyertya nem mindig teremti meg a kellő hangulatot, tekintve, hogy egyeseknek köhögőrohamot okozhat.
2. Az anatómia nem játék. Hiába sikerül egy arc tökéletesen, ha nincs annyi sütnivalója az embernek, hogy még időben észrevegye: ekkora fejhez nem elég ekkora váll, ember.
3. Ha nem megy, ne erőltessük a posztmodernt. Hiába fenyegetik az ember lnyát, hogy a neogót lejárt lemez, ha posztmodernkedni nem megy, makacson ragaszkodjunk a jólbevált stílushoz.
Agymenés THE END.
szerk.: részbétem a SakuraConra már nem készülő karaoke bandának. Nyáron feltétlen számítok Rátok!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-29 22:04:49