Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
T.T elvették a karaoke mesterprodukciónk lehetőségét nanodesu~ legalábbis nyárig xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-29 21:52:00
(#19203) Sajnos mivel a karaoke szabályai most igy alakultak, megegyeztünk Kaminagával, hogy az éneklést nyárra halasztjuk. Bocs mindenkitől, aki jelentkezett, meg attól is, aki már várta, hogy majd kiröhöghessen bennünket.
wakka: Nem. Az nem jó. Tiltja a vallásod, hogy MSN-ezz? Vagy éppen leszokóban vagy róla? Esetleg ha megnyitod rákerül a gépedre egy olyan vírus, ami tönkreteszi az egészet? Ha ezek közül az egyik sem, akkor légy szíves erőltesd meg magad egy kicsit.
wakka: Nem. Az nem jó. Tiltja a vallásod, hogy MSN-ezz? Vagy éppen leszokóban vagy róla? Esetleg ha megnyitod rákerül a gépedre egy olyan vírus, ami tönkreteszi az egészet? Ha ezek közül az egyik sem, akkor légy szíves erőltesd meg magad egy kicsit.
beküldve: 2009-03-29 21:38:33
(#19201) De ha jól olvasom, ak lehet nagyobb is a csoport, csak hosszabb zene kell. nem?
hoppá. rossz helyen néztem -tényleg csak max 5 fő lehet
hoppá. rossz helyen néztem -tényleg csak max 5 fő lehet
Szerk: Zoé 2009-03-29 21:41:36
beküldve: 2009-03-29 21:35:25
(#19200) logikus lenne külön-külön 5 fős csoportokba vergődni, de az úgy nem olyan buli
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
és akkor most hogyan leszünk? többen vagyunk, mint 5 ember :S
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-29 21:29:58
(#19198) Yaven: Igen keveset voltam sajnos, mert egyszerre 5 helyen kellett lennem a nap minden szakaszában
Hmm.. ez a karaokes dolog ez igen érdekes lesz... a csoport az max 5 fő :S hát nem túlozták el a dolgot :S
Hmm.. ez a karaokes dolog ez igen érdekes lesz... a csoport az max 5 fő :S hát nem túlozták el a dolgot :S
Köszönöm szépen. *kislányos hangnem*.tudom én h ügyi vagyok.-csak könyörgöm, jöjjön be valaki holnap zgr órámra 3-5-ig, és mondja ezt meg a tanárnőmnek. meg...meg...azt is, h ne kobozza el a rajzaimat, amit addig csinálok, amig várom h az előttemlévő végezzen. .csúnya dolog.
Yaven: Ne koppintsd a pszichológiaia-fegyver gondolatmenetemet...( ~ o~)
Ezt most kivételesen nem poénnak szántam. Tényleg meg akarok veled beszélni néhány olyan dolgot, amit nem lehet fórumon.
szerk: Szia Zoe! Ügyes vagy!
Szia Misu-chan! Kösz, megvagyok. Tényleg rég láttalak errefelé. Amúgy láttad már az új karaokes szabályokat? [Link]
Szerk: Yaven 2009-03-29 21:17:44
beküldve: 2009-03-29 21:05:20
(#19195) Visszajöttem
Nem, nem törtem ki a csuklóm, csak fáj kicsit a kezem, de 1szer sikerült megcsinálni . -aki nem tudja miről van szó, az olvasson vissza
Képek: félelmetes észrevételeim vannak. Bence úgy néz ki mind egyik osztálytársam, na ez még nem olyan nagy dolog, de wakka ....*újjal mutogat rád*...egyik képen, ahol Rapider rádnéz, nem tom hányadik.....de -te jó ég h ilyet mondok-...de pont olyan vagy mint a féltestvérem. (a bátyám). te szent ég......ennyire hasonlitani azér.....*kis sokkot kapott*
Nem, nem törtem ki a csuklóm, csak fáj kicsit a kezem, de 1szer sikerült megcsinálni . -aki nem tudja miről van szó, az olvasson vissza
Képek: félelmetes észrevételeim vannak. Bence úgy néz ki mind egyik osztálytársam, na ez még nem olyan nagy dolog, de wakka ....*újjal mutogat rád*...egyik képen, ahol Rapider rádnéz, nem tom hányadik.....de -te jó ég h ilyet mondok-...de pont olyan vagy mint a féltestvérem. (a bátyám). te szent ég......ennyire hasonlitani azér.....*kis sokkot kapott*
Szerk: Zoé 2009-03-29 21:12:02
yaven: a felvehetlek msn-re csúnyának számít?
)
)
LOL!! ha nem tudnád mostanában nem az elvisz a szenes ember meg a markoláb a menő, hanem hogy FELVESZLEK MSN-re XDDDD (Biztos megint nem ettem meg a tökfőzeléket... )
Yaven: Ne koppintsd a pszichológiaia-fegyver gondolatmenetemet...( ~ o~)
(nem Morduknak): Sajnos nem Morduk-haver...
Jobb ha nem veszel fel MSN-re, mert még furcsa dolgok derülnének ki rólad és mellékesen már fél éve nem voltam fennt... szégyen gyalázat...
beküldve: 2009-03-29 21:01:36
(#19193) Jó estét
Yaven hát hogyan vagyol mostanság?^^rég beszéltünk:P
Yaven hát hogyan vagyol mostanság?^^rég beszéltünk:P
Szerk: Misu. 2009-03-29 21:02:15
yaven: a felvehetlek msn-re csúnyának számít?
Na de most jó éjt mindenkinek, vár rám a novellám, ahol Garm bácsi épp öldökölni készül
Na de most jó éjt mindenkinek, vár rám a novellám, ahol Garm bácsi épp öldökölni készül
Attól függ, hogy mit fogok írni az illetőnek.
Jó éjt! Szép álmokat! És sok sikert a novelládhoz!
Zombiforma? Mármint Game???
*Elővesz a popcornt* Nah kezdődik a hororr...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!