Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Tényleg nagyon jóóóóó .-véletlenül találtad? én ha keresek se kapok.
Szia Yaven. H vagy?
wakka tegnapi hsz-e: zombiiiiiiiiii
-tegnap mindenki az volt?
Szia Yaven. H vagy?
wakka tegnapi hsz-e: zombiiiiiiiiii
-tegnap mindenki az volt?
Szerk: Zoé 2009-03-30 19:14:42
és íme egy avatár váltás
Sziasztok!
Barbara-chan: nagyon jó ez az avatár!!!! *irigykedve nézi, majd megpillantja a sajátját és elkezd olvadozni* Azért én még maradok a jelenleginél.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
és íme egy avatár váltás
Sziasztok!
Barbara-chan: nagyon jó ez az avatár!!!! *irigykedve nézi, majd megpillantja a sajátját és elkezd olvadozni* Azért én még maradok a jelenleginél.
Jajj, nem olyan fontos. Csak néztem h a te oldaladon milyen könnyű ez az avás dolog, ott meg nézem,h milyen fura. De tényleg nincs baj. Jó az is ami van, úgyse kapnék jobbat.
Ide is már mióta mást akarok tenni.
Ide is már mióta mást akarok tenni.
Sziasztok
Napom:türhető-tök szép idő volt, nem lehetett bevinni minket a pályákról
Zgr tanárnőnek megtetszett egy rajzom, azt mondta tervezzek neki 1 estéjit. nem kobozta el!
Barbara-chan: én szeretem az irodalmat. am nem tom mikor a te oldaladra regiztem, ott találtam- e az animewebet. kaptam ott egy nagyon jó rádiót is, de lenne annyi bajom, h nem tom kicserélni az avám. és nagyon lükén néz ki.
írj chatbe, mindjárt szólok eszternek hogy menjen fel awre és válaszoljon neked:) de felis veheted msnre mivel msot fent van:)Napom:türhető-tök szép idő volt, nem lehetett bevinni minket a pályákról
Zgr tanárnőnek megtetszett egy rajzom, azt mondta tervezzek neki 1 estéjit. nem kobozta el!
Barbara-chan: én szeretem az irodalmat. am nem tom mikor a te oldaladra regiztem, ott találtam- e az animewebet. kaptam ott egy nagyon jó rádiót is, de lenne annyi bajom, h nem tom kicserélni az avám. és nagyon lükén néz ki.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-03-30 18:38:17
(#19230) Sziasztok
Fisi: szép tanárod vanXD
Fisi: szép tanárod vanXD
Szerk: Zoé 2009-03-30 18:50:12
Láttom, nem pörög ma fórum
Annyira fáradt vagyok, 6 napon át zsinórban T.Z-t vagy felmérőt írtunk.
nekem holnapra 30 oldanyi tételt kéne megtanulni ami 5 tételnek felel meg és irodalomról van szó Annyira fáradt vagyok, 6 napon át zsinórban T.Z-t vagy felmérőt írtunk.
de lehet több mint 30 és én szerintem ezt holnap a 2 angolon fogom majd tanulgatni amin összeleszünk vonva, mivel beteg a tanárunk
beküldve: 2009-03-30 17:59:00
(#19228) Láttom, nem pörög ma fórum
sziasztok
nekem ma egész jó volt, utcsó 3 órám elmaradt és ma megjöttek a könyveim isX3
és íme egy avatár váltás
Szia mindenkik!
Kinek milyen napja volt?
Kinek milyen napja volt?
nekem ma egész jó volt, utcsó 3 órám elmaradt és ma megjöttek a könyveim isX3
és íme egy avatár váltás
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-03-30 17:34:13
beküldve: 2009-03-30 15:12:33
(#19226)
Szerk: Aizen 2009-03-30 15:46:11
Szia mindenkik!
Kinek milyen napja volt?
Kinek milyen napja volt?
Azon kívül,hogy azthittem elhagytam valahol a kulcsom egész jó...
meh....
beküldve: 2009-03-30 15:09:11
(#19224) Szia mindenkik!
Kinek milyen napja volt?
Kinek milyen napja volt?
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Jónapot mindenkinek!!!!!!
Mi a mai téma???????????????
Szia!Egyenlőre semmi mert nincs nagy mozgás...
meh....
beküldve: 2009-03-30 15:00:38
(#19222) Jónapot mindenkinek!!!!!!
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Zoe: nekem volt olyan időszakom mikor matekórán első sorban előkaptam a B/4-es füzetkémet, és rajzoltam. Erre a tanárnő ezt mondta: "Kiküldjelek? ja nem,az neki inkább jutalom lenne. Akkor...összetépem a rajzodat, ha nem teszed el!" (az még hozzátartozik a történethez, hogy rajzérettségin büszkén jegyezte meg az elnöknek: még az óráimon is rajzolt!)
...Én is végigrajzolom a matekot.Én is szeretném majd rajzos helyre is beadni a jelentkezést(6 év múlva),de az a gond,hogy eggyenlőre még csak mangát tudok rajzolni és azt is rosszul
meh....