Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Starwars...Hát 4 osztálytársam meg akarta nézetni velem...csakhát (*elbújik*)asszem elaludtam, mer szinte semmire nem emlékszem, kivéve h valaki a vállamat fogja, és úgy ráz föl. Ez a bűnök bűne...
Miho: szia
Bania: jó, de utána jön a betonfürdő
és mindjárt jön a Bleach
Mindenkinek jóéjt.
Miho: szia
Bania: jó, de utána jön a betonfürdő
és mindjárt jön a Bleach
Mindenkinek jóéjt.
Szerk: Zoé 2009-03-30 21:58:30
beküldve: 2009-03-30 21:09:04
(#19293) Yaven, te nem kapsz büntetést mert te sensei vagy!
Amúgy a büntik: Az egész világ előtt meztelenül megjelenni és énekelni egy cikkis dalt.
Amúgy a büntik: Az egész világ előtt meztelenül megjelenni és énekelni egy cikkis dalt.
beküldve: 2009-03-30 21:08:55
(#19292) Jó estét!^^
Ma megvettem a Shinobi című filmet, ami "a japán Romeo és Júlia" meghatározással terjedt itt-ott. A barátnőm hozta oda nekem Media Marktban én meg, mint az éhes vadállat, lecsaptam rá, 990-ért...
Kíváncsi leszek rá, valaki látta már?
És amúgy jól vagytok?
Ma megvettem a Shinobi című filmet, ami "a japán Romeo és Júlia" meghatározással terjedt itt-ott. A barátnőm hozta oda nekem Media Marktban én meg, mint az éhes vadállat, lecsaptam rá, 990-ért...
Kíváncsi leszek rá, valaki látta már?
És amúgy jól vagytok?
Azt hogy lyukas...
De azt nem szedte szét...ezt most mire érted? Ugye nem vmi süketségre gondolsz?
Isten isten őrizzen a bajtól! Csak belebújik mint a Hans Solo a lámába a Starwars 5-ben.
Azt hogy lyukas...
De azt nem szedte szét...ezt most mire érted? Ugye nem vmi süketségre gondolsz?
Hát az én macskám csak ahhoz ért, h hogy kell macikat szétszedni. Kivéve 1et. egy kéket amivel alszik. mit szeret benne
Azt hogy lyukas...
Hát az én macskám csak ahhoz ért, h hogy kell macikat szétszedni. Kivéve 1et. egy kéket amivel alszik. mit szeret benne
az meg szépen bement az első szobába, és lepecsételt pár papirt.
Nem semmi hogy manapság a kutyák is mi mindenre képesek... a tiétek hivatalnoknak készül, Zabpehely(?) macskája pedig digitális fényképezőket szerel...
Ezért nem szeretem én a kutyákat (meg ők sem engem ), mindig csak a bajt hozzák az emberre...
Én most kicsit lepihenek. Lehet, hogy ma még később visszajövök.
Én most kicsit lepihenek. Lehet, hogy ma még később visszajövök.
beküldve: 2009-03-30 20:32:53
(#19284) most valahogy mindenkiből kibújt a kisördög. Vagy a valódi énje tőr felszinre?
Na kérem, jogtalanul és alaptalanul megvádoltak. Kikérem magamnak. Anyum azér hivott le, mer szerinte én engedtem be a kutyát a házba, az meg szépen bement az első szobába, és lepecsételt pár papirt. Most én vagyok a hibás? Az a szoba nincs is az enyém közelében, és le se jártam! Am meg ki mondta, h a papirokat a földre kell kiteriteni? Minek van 2 iróasztala?
És mér nem csukja be a szobaajtót? Arra való.
Na kérem, jogtalanul és alaptalanul megvádoltak. Kikérem magamnak. Anyum azér hivott le, mer szerinte én engedtem be a kutyát a házba, az meg szépen bement az első szobába, és lepecsételt pár papirt. Most én vagyok a hibás? Az a szoba nincs is az enyém közelében, és le se jártam! Am meg ki mondta, h a papirokat a földre kell kiteriteni? Minek van 2 iróasztala?
És mér nem csukja be a szobaajtót? Arra való.
Szerk: Zoé 2009-03-30 20:33:51
de gonosz itt mindenki
a csontfűrésznél jobb a kiskanál
ÁÁÁ, erről a Happy tree friends ugrott be, abban van egy ilyen rész...
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
de gonosz itt mindenki
akkor inkább már hering (jó vékony és csenevész...), ha már ennyit Gyalog galoppoztak egyesek...
hehe ezt akkor kéne, hogyha a forgalmi vizsgára mennék xD
Zoe, Yaven: köszii~ ^^
viszont van egy jó pontja a vizsgának...hnap nem megyek suleeba x3
Zoe, Yaven: köszii~ ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-03-30 20:20:38
beküldve: 2009-03-30 20:17:56
(#19280) Nah én megyek egy kicsit olvasni... Majd még jövök..
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!