Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Épp szerkesztettem az előzőt, hogy akkor megyek... Úgyis álmos vagyok... Szóval jó éjszakát!
(Majd holnap megpróbálok aktívabb lenni. )
(Majd holnap megpróbálok aktívabb lenni. )
... Amúgy magamra maradtam...?
Még itt vagyok "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-30 23:34:47
(#19307) Elkezdtem újra az Ayakashi - Japanese Classic Horror-t... Hmmm... Nagyon nekem való.
szerk.: Úgy látom igen! Akkor nem árválkodom itt tovább, megyek álmodom valami szépet!
szerk.: Úgy látom igen! Akkor nem árválkodom itt tovább, megyek álmodom valami szépet!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-31 00:04:15
ZP: Tudod a bátyád már csak ilyen kiismerhetetlen. Addig örülj amíg nem látsz belém...
hujujj! na mentem aludni ! Jóéjt nii-chan ! Jóéjt nee-chanjaim! Jó éjt Morduk
bocs de nem tudom h van japánul az öcsi
!!!!! És jó éjt mindenkinek !"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
mindenre, ami szent, értsétek már jól!
bocsika de olyan nehéz , majd megpróbálom
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Mielőtt még kitörne a III. világháború jobb ha inkább visszaülök a munkaasztalhoz és dolgozo végre, hogy már lelépett innen minden zavaró tényező.. ~ __~
További jó okulást és értelnmes társalgást minden kedves éjjibagolynak...
ZP: Tudod a bátyád már csak ilyen kiismerhetetlen. Addig örülj amíg nem látsz belém...
További jó okulást és értelnmes társalgást minden kedves éjjibagolynak...
Üdv minden testvéremnek és fórumozónak -már mennem is kell -!!!!!
Most néztük meg a József Attilában a Balfácán vacsorára című roppant szórakoztató , fájdalmas és fárasztó vígjátékot !úgyhogy most sem vaok épp tipp-topp !
Továbbá nem értem hogy mi a baj a piros szemekkel : 1X írtam hez van szerintem LOL,erre wakka nii-chan jól kioktatott ,majd azt írta h csak azé mondta h engem leállítson amikor csak 1X írtam és ő kötött belém .... most vagy nagyon hülye vagyok vagy nem fogom soha meg érteni wakkát!
hogy milyen a fórum színvonala ? ezt ínkább a profikra hagyom!
és valóban a macskám rosz viszonyban van a gépezetekkkel !
Most néztük meg a József Attilában a Balfácán vacsorára című roppant szórakoztató , fájdalmas és fárasztó vígjátékot !úgyhogy most sem vaok épp tipp-topp !
Továbbá nem értem hogy mi a baj a piros szemekkel : 1X írtam hez van szerintem LOL,erre wakka nii-chan jól kioktatott ,majd azt írta h csak azé mondta h engem leállítson amikor csak 1X írtam és ő kötött belém .... most vagy nagyon hülye vagyok vagy nem fogom soha meg érteni wakkát!
hogy milyen a fórum színvonala ? ezt ínkább a profikra hagyom!
és valóban a macskám rosz viszonyban van a gépezetekkkel !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-30 22:58:14
Őszintén sajnálom, hogy a világon vagyunk és jelenlétünkkel szennyezzük a fórum egyébként igen magas nívóját...
na ezzel most egyet értek , tönkre tesszük ezt a csodálatos légkört, mindjárt elkaparom magam
Persze ha csak engem zavarnak a nagyon intelligens és magasröptű egysoros-mondatos hozzászólások, a teljesen felesleges beköszönések nem off-topikokban, a rendszeres és tökéletesen felesleges "mi a téma?" körök (amíg ezt bepötyögi, visszaolvashatna egy oldalt, hogy megtudhatja), és a többi ehhez hasonló, akkor persze, csak nyugodtan...
Akinek meg nem inge, az ne öltözködjön.
Dzirun: Ellenezzük a személygépkocsikat, csak mert egyesek képtelenek megtanulni vezetni? Hidd el, egy jó mesélővel és játékostársakkal a szerepjáték remek szórakozás!
wakka: "Való igaz, csak a szabályokat bogarásszuk 2 órán keresztül, aztán mindenki megy a maga dolgára... "
Ember, muszáj ezt? Jó, téged nem érdekel, iktattuk, ha majd játszunk (ha játszunk), téged nem hívunk.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-30 23:03:59
Való igaz, csak a szabályokat bogarásszuk 2 órán keresztül, aztán mindenki megy a maga dolgára...
Na, hát nem ezt mondom?
Nem, mert mi nem fogunk tizenakárhány órát szerepjátékozni, ha fogunk.
beküldve: 2009-03-30 22:45:12
(#19298) az mondjuk még annyira nem gáz ha a dumizzunk a piszkos földig van offolva, én csak azon vok kiakadva h fórumtalin kell köszöngetni, meg felvehetlek msnre meg ilyenek
rpg: én régebben elég sokat játszottam, de értelmes mesélőt nem nagyon találtunk (aki mondjuk 2 óránál többet tud koncentrálni, értelmes kalandot ír, értelmesen reagál a f@**ságainkra). a legjobb a
-mentek, mentek, mentek
-b.meg balázs történjen mér valami!
-meghaltatok. mentek, mentek...
rpg: én régebben elég sokat játszottam, de értelmes mesélőt nem nagyon találtunk (aki mondjuk 2 óránál többet tud koncentrálni, értelmes kalandot ír, értelmesen reagál a f@**ságainkra). a legjobb a
-mentek, mentek, mentek
-b.meg balázs történjen mér valami!
-meghaltatok. mentek, mentek...
ez mondjuk a 36 órás maraton kb 18. órájábna a kritikus ponton volt, de amúgy sem volt sokkal magasabb a színvonal
-
Őszintén sajnálom, hogy a világon vagyunk és jelenlétünkkel szennyezzük a fórum egyébként igen magas nívóját...
na ezzel most egyet értek , tönkre tesszük ezt a csodálatos légkört, mindjárt elkaparom magam
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-30 22:31:18
(#19295) Fórumtalálkozó témából áthozva
wakka:
mad_chan:
1. Neked egyszerűbb kérdezni, nekünk meg egyszerűbb lenne, ha visszaolvasnál.
2. Hogyne lehetne kérdezni! De a visszaolvasás a fórumos kultúra része, amit célszerű lenne minél több embernek elsajátítani. Akkor ugyanis nem offolnák tele a topikokat, és akkor a visszaolvasási is csak pár percet venne igénybe.
wakka:
Nem tudod ki oltogatja a szegény idetévedt utazókat...
Mikor oltogattam valakit egy konstruktív javaslata miatt? Mellesleg lassú vagy...
És ezek után beszólsz, hogy "nem mindenki tölti fórumon a fél életét"... Eh, a következetesség nem sokat mond neked, ugye? Az rpg-zés csak konfliktust szül, nem létező alternatív megoldásokat és demoralizációt...
Elég rossz társaságba keveredhettél, ha ilyen tapasztalataid vannak. Az általánosítás meg téves. Jó nektek ha nálatok nem..
Bizony jó mad_chan:
nem szoktam vissza olvasni, egyszerűbb kérdezni ,de ha nem lehet akkor bocsi
1. Neked egyszerűbb kérdezni, nekünk meg egyszerűbb lenne, ha visszaolvasnál.
2. Hogyne lehetne kérdezni! De a visszaolvasás a fórumos kultúra része, amit célszerű lenne minél több embernek elsajátítani. Akkor ugyanis nem offolnák tele a topikokat, és akkor a visszaolvasási is csak pár percet venne igénybe.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."