Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Alucardoアーカード ; Értem én, hogy reklámozni akarod az oldalad, de a csudának kell szétfloodolni az egész forumot?
Biztos, hogy velem van a hiba, de... nekem valahogy nem jön be még mindig ez a rossz játékok móka. Ennyi volt a szerény személyes véleményem.
Biztos, hogy velem van a hiba, de... nekem valahogy nem jön be még mindig ez a rossz játékok móka. Ennyi volt a szerény személyes véleményem.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-31 21:47:56
Akkor youtubeon fogok rákeresni.
na majd kíváncsi leszek a véleményedre
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Te tényleg azt akarod, hogy felvegyelek msn-re, vagy csak poénból írtad a dumaládába?
Ha ez feszélyez, akkor nem fontos. xD
beküldve: 2009-03-31 21:33:48
(#19366) www.shinigami.lapunk.hu király bleach nevelde!még sok jó karaktert lehet választani!de csak azoknak akik csinálnák is!
Hellsing 4ever!
beküldve: 2009-03-31 21:30:52
(#19364) nah,én mentem aludni, mindenem sajog... ( karatén, a sensei úgy megsorozta a gyomromat,hogy azt hittem ott hányom el magam )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
én a youtube-on szoktam nézni
akkor mindenki elfoglalja magát, izgi óra lehet
akkor mindenki elfoglalja magát, izgi óra lehet
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Te tényleg azt akarod, hogy felvegyelek msn-re, vagy csak poénból írtad a dumaládába?
beküldve: 2009-03-31 21:27:09
(#19361) az se rossz, legalább majd valami leköt csak nehogy feltűnjön a tanérnak,hogy valaki nem zombult be XD
nekem akimbo a kis kungfu harcos a kedvencem , a hangok kavalkádja a legjobb
Feltűnni, az biztos nem fog neki. Szegény tanárok már annak is örülnek, ha legalább csöndben vagyunk -viszonylag. A legtöbben úgyis filmeket néznek a laptopjaikon. Én meg még szoktam is jegyzetelni -néha- de a terem hatalmas amúgyis, szóval no problem.
Kis Kungfu harcos? Nem rémlik...mindjárt megnézem
vagyis nézném, ha beugrana a weblapjuk címe
Szerk: Yaven 2009-03-31 21:28:06
Nos, leszedtem a 2008-as angol nyelvű c++-t, és hibaként azt írja ki,hogy nem ismeri fel a mad.h-t
Tudsz segíteni? vagy adni vmi oylan anyagot,ahol jobb minőségűek a felvételek?
Tudsz segíteni? vagy adni vmi oylan anyagot,ahol jobb minőségűek a felvételek?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-03-31 21:23:14
az se rossz, legalább majd valami leköt csak nehogy feltűnjön a tanérnak,hogy valaki nem zombult be XD
Nem kispárnát fogok vinni, hanem a Fisi által kölcsönadott Rémmetró mangát. Legalább lesz vmi izgalmas is holnap
A rossz játékok sorozatot természetesen ismerem. Nagy a kísértés, hogy én is beküldjek egy-két dolgot....
Nekem az az afrikás játék "tetszett" a legjobban, amelyiket el sem lehetett indítani
A rossz játékok sorozatot természetesen ismerem. Nagy a kísértés, hogy én is beküldjek egy-két dolgot....
Nekem az az afrikás játék "tetszett" a legjobban, amelyiket el sem lehetett indítani
na szegénykém szerintem vigyél magaddal kispárnát
oksa benézek köszi,hogy szóltál
azt nem tudom,hogy milyen lesz a holnapom remélem jó
am ismered a rossz pc játékok sorozatot ?
oksa benézek köszi,hogy szóltál
azt nem tudom,hogy milyen lesz a holnapom remélem jó
am ismered a rossz pc játékok sorozatot ?
Sziasztok!
mad_chan: ajánlom, hogy nézz be a Fórumtalálkozó topicba, mert most döntjük el, hogy mikor legyen a következő tali.
Amúgy meg remélem nálunk is hiányozni fognak a tanárok, mert nincs kedvem végigülni az Anyagszerkezettant, a Gépszerkezettant, meg még a Műszaki mechanikát is.
Neked várhatóan milyen lesz a holnapod?
mad_chan: ajánlom, hogy nézz be a Fórumtalálkozó topicba, mert most döntjük el, hogy mikor legyen a következő tali.
Amúgy meg remélem nálunk is hiányozni fognak a tanárok, mert nincs kedvem végigülni az Anyagszerkezettant, a Gépszerkezettant, meg még a Műszaki mechanikát is.
Neked várhatóan milyen lesz a holnapod?