Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: Zoé 2009-04-01 19:02:36
Bence most bele lehet kötni Mordukba, mer ez tényleg nem neki szólt.
Belémkötni?! Nekem szólt? Mi van?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-01 18:38:57
(#19427) beküldve: 2009-04-01 18:35:01
(#19426) haha Naruto.. Itt mondod h haggyuk abba, és itt mondod h akkor jöjjön bence veled..? Nah jó tom h vicc volt..
Nyáááányányááááá mennyi tré embeeeeer!
Bence ez a rész neked vagyon ide idézve.
Morduk nem törölte azt a részt ami neked szólt, és erre a hsz-re válaszolt, mer közelebb volt.
Ez nem vita, csak kérem átmentünk ügyvédi stilusba.
-ami engem illet-
Na h én oda átfussak mi? Szárnyam ha lenne esetleg, de futni...
Szerk: Zoé 2009-04-01 18:31:42
beküldve: 2009-04-01 18:27:57
(#19424) Fejezzétek abba! Minek vitáztok egy ien sz@rságon? A fölös energiával Zoe inkább pestre futnál fórumtalizni-séta,kosár opcióó Bence te meg kijönnél kosarazni!
Szerk: Kuran Kaname 2009-04-01 18:28:26
Gyengébbek kedvéért: Morduk egy olyan hszre válaszolt, amiben hozzám volt intézve kérdés.
Szövegértés rulez, egyesszám második személyhez feltett kérdést illik felismerni...
Na kérem: volt egy olyan kérdés h: Bence, nem jössz kosarazni?
-nah, de ez előtt mit is ir?:nincs kedve valakinek sétálni?
-a kérdések nem épp igy voltak, de most nem idézgetek-
Szerk: Zoé 2009-04-01 18:17:59
beküldve: 2009-04-01 18:05:19
(#19421) Aki kicsit ismeri a wowot... És persze egy kis mangával keverve...:[Link]
Bence: Naruto mindenkitől kérdezte, ebbe Morduk is beletartozik. Kivéve ha a kérdés úgy lett volna föltéve h ki az a Pesti aki sétálni akar/kosarazni
Szövegértés rulez, egyesszám második személyhez feltett kérdést illik felismerni...
beküldve: 2009-04-01 18:00:57
(#19419) Szia Kaminaga
Bence: Naruto mindenkitől kérdezte, ebbe Morduk is beletartozik. Kivéve ha a kérdés úgy lett volna föltéve h ki az a Pesti aki sétálni akar/kosarazni
Hát engem haggyatok békén.
1. Nyíregyházi vagyok,
2. őőőőő mennék, de nem lehet...
Nem neked szólt.
szijjasztok ^^
Szia neked is!
beküldve: 2009-04-01 17:51:47
(#19416) szijjasztok ^^
jövő héten Árpád Napok lesznek hétfőn, kedden (ami csak annyit jelent, hogy nem lesznek órák, hanem kötelező programok, amiket mi választhatunk ki a felajánlottakból...mind1). És mi virít a programlapon kedden? Na, kitaláljátok? :P
Megoldás XD:
olyan király, tuti program...bár nem hiszem, hogy bármi újat mondanának...xD ráadásul biztosan lesz helyünk, mivel a suliban nincs sok otaku
jövő héten Árpád Napok lesznek hétfőn, kedden (ami csak annyit jelent, hogy nem lesznek órák, hanem kötelező programok, amiket mi választhatunk ki a felajánlottakból...mind1). És mi virít a programlapon kedden? Na, kitaláljátok? :P
Megoldás XD:
Anime-manga Magyarországon
olyan király, tuti program...bár nem hiszem, hogy bármi újat mondanának...xD ráadásul biztosan lesz helyünk, mivel a suliban nincs sok otaku
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Nyáááányányááááá mennyi tré embeeeeer!Micsinász otthon?
Kb semmit? Na gyere már ki!!!!!Hívod a többi tagot is azt nyomunk egy jó kis street ball...
Kb semmit? Na gyere már ki!!!!!Hívod a többi tagot is azt nyomunk egy jó kis street ball...
Hát engem haggyatok békén.
1. Nyíregyházi vagyok,
2. őőőőő mennék, de nem lehet...