Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-01 17:39:17
(#19414) emberek! VAléaki! Akárki! Segítsen... tud vki adni XP kompatibilis, letesztelt,használható turbo pascalt? Csak dos emulátorral működőt találtam, azzal meg egy könyvben leírt példát sem tudok megcsinálni,mert hibát ír ki
PLÍÍÍÍZ HELP ME!!!!!!!!!
PLÍÍÍÍZ HELP ME!!!!!!!!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-04-01 17:36:03
(#19412) Nyáááányányááááá mennyi tré embeeeeer!Micsinász otthon?
Kb semmit? Na gyere már ki!!!!!Hívod a többi tagot is azt nyomunk egy jó kis street ball...bár alázok mindenkit...de azér megpróbálhatjátok
Kb semmit? Na gyere már ki!!!!!Hívod a többi tagot is azt nyomunk egy jó kis street ball...bár alázok mindenkit...de azér megpróbálhatjátok
Szerintem igen mindegy!
Ien kérdés úgysem volt hogy mi a vektor...
Bence nem megyünk ki kosarazni?
De nincs. :)
Most nem hiszem, max hétvégén.
beküldve: 2009-04-01 17:31:01
(#19410) Szerintem igen mindegy!
Igen mert a vektor (fizika) egy irányított szakasz melynek van iránya,hossza,irányitottsága, gyorsulása!
Matek:Koordináta rendszer
Nincs kedve valakinek sétálni?
Nem a vektornak van gyorsulása, hanem gyorsulásnak van vektora, te!
beküldve: 2009-04-01 17:27:15
(#19407) Hello mindenkinek!!! Nem engedett be... De kértem egy új jelszót beállításokban szerkeztettem, és így ügyesen megoldottam!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Yume: szia
Ja koordináta rendszer. azt tanultuk -valamikor meg grafikán ábrázoltat, meg függvények és lineáris függvények stb
Ja koordináta rendszer. azt tanultuk -valamikor meg grafikán ábrázoltat, meg függvények és lineáris függvények stb
Hja meg négyzet,konstans,hyperbola,...< br />Nem igaz hogy nincs kedve valakinek kimozdulni!
beküldve: 2009-04-01 17:09:23
(#19405) Yume: szia
beküldve: 2009-04-01 17:01:58
(#19404) Na én most mentem.
Mindenkinek további szép napot
És nekem lenne egy jót kedvem sétálni valamilyen szép helyen, csak sajnos nem tudok, nem nagyon szoktam kimászkálni, és amúgy is most van pár tanulni valóm, na mindegy.
Szép napot mindenkinek
Mindenkinek további szép napot
És nekem lenne egy jót kedvem sétálni valamilyen szép helyen, csak sajnos nem tudok, nem nagyon szoktam kimászkálni, és amúgy is most van pár tanulni valóm, na mindegy.
Szép napot mindenkinek
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-04-01 16:57:02
(#19403) Igen mert a vektor (fizika) egy irányított szakasz melynek van iránya,hossza,irányitottsága, gyorsulása!
beküldve: 2009-04-01 16:42:12
(#19402) Foszfor: minek vette ki? ha nem találja hát ez van
Yume: nefélj, első órán mi is megszivtuk. az osztálycseréért a földrajz ziccet iratott aztán törin fele se volt fenn, a fiúk fociztak, én szépen kisurrantam egy markerrel, egy lappal és egy ragasztóval, és egy szép plakátot csináltam, ami eltakarta a VIII. osztály táblát. csak jött a magyar. "mit csinálsz te? hát te is kezded? rólad nem gondoltam volna. legalább helyesen ird." odébb megy, visszaszól, "a fogkrémes ugye nem te vagy?"-és a tenyerét emeli. ennyit előtte a kisangyal viselkedésemről.
Rémlik valahonnan az a vektor, de valamér fizika esik be róla...
Yume: nefélj, első órán mi is megszivtuk. az osztálycseréért a földrajz ziccet iratott aztán törin fele se volt fenn, a fiúk fociztak, én szépen kisurrantam egy markerrel, egy lappal és egy ragasztóval, és egy szép plakátot csináltam, ami eltakarta a VIII. osztály táblát. csak jött a magyar. "mit csinálsz te? hát te is kezded? rólad nem gondoltam volna. legalább helyesen ird." odébb megy, visszaszól, "a fogkrémes ugye nem te vagy?"-és a tenyerét emeli. ennyit előtte a kisangyal viselkedésemről.
Rémlik valahonnan az a vektor, de valamér fizika esik be róla...
Szerk: Zoé 2009-04-01 16:49:28
ár az egész szobát fölsoroltam neki, de nem találja.
Ismerős helyzet, én is ilyen vagyok néha. Nézek, de nem látok.
Szerk.: Na de én most megyek is. 5-kor tali haverokkal a fagyizóban. Majd este lehet még jövök. Pápá!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-04-01 16:40:50
LOL. Bocs, de ez nagyon jóóóóóó......
*röhögve próbál irni*Én irtam kicsit furán.
Bár, magát kapcsolja a gépre vhogy aztánnnnn........XD
A fényképezőgépből -abból vette ki
Foszfor: már az egész szobát fölsoroltam neki, de nem találja.
*röhögve próbál irni*Én irtam kicsit furán.
Bár, magát kapcsolja a gépre vhogy aztánnnnn........XD
A fényképezőgépből -abból vette ki
Foszfor: már az egész szobát fölsoroltam neki, de nem találja.
Szerk: Zoé 2009-04-01 16:43:23