Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nos, leszedtem a 2008-as angol nyelvű c++-t, és hibaként azt írja ki,hogy nem ismeri fel a mad.h-t
Tudsz segíteni? vagy adni vmi oylan anyagot,ahol jobb minőségűek a felvételek?
Tudsz segíteni? vagy adni vmi oylan anyagot,ahol jobb minőségűek a felvételek?
Így látatlanba nehéz megmondani mi baja azzal a header file-al.
Sajnos nem tudok másik ilyen videofelvételes tananyagot, ez nekem is új volt. [Link] én ezt a könyvet és a különböző tutorial-okat, példaprogramokat olvasom, meg a hibakód szerint is utána lehet nézni, néha sikerrel.
Megtalálja, és nem ismeri fel vagy meg se találja a file-t? Milyen környezetben dolgozol? Visual Studio 2008? (Én is használom, de csak C#-al.)
The sky is over...
Szintén a mai Dexterről:
Dexter még mindig olyan bájosan esetlen, ha emberi érzelmekről van szó. A kis Migel pedig hogy rákapott az ölés ízére! Mondjuk viccesebb lett volna, ha tekernek egyet az ügyvédnénivel. Angel rendőrnénije meg perverz, jupí. Dexter ravasz - ezt szeretem.
LaGuerta meg emberi volt Debbel, aki egyre okosabb.
LaGuerta meg emberi volt Debbel, aki egyre okosabb.
A végén azért megijedtem, hogy Dexnél tényleg elszakadt a cérna.
Hja, elsőre én is megettem, de szerencsére nem. Mindenesetre Migelnek annyi - nagy hiba volt átverni Dextert.Ami szerintem lehetséges még mindig és ebben bízom: Miguel a Nyúzó és annyira pro, hogy eddig mindent a színfalak mögül irányított.
Az lenne csak az igazi forgatókönyvírói bravúr, ha ezt hitelesen beadnák!"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-01 03:09:38
beküldve: 2009-03-31 23:06:48
(#19382) A mai Dexterről:
Kiderült, hogy ki a Nyúzó. Sajnálom, hogy nem valami nagy durranás, pölö Miguel vagy Quinn, hanem az a csicska King.
Miguel nem nemi életet ment élni Ellenhez.
Szegény LaGuerta, mostanában minden hozzá közel állót elveszít.
Deb ötlete zseniális volt! Mondjuk Anton hátának jobb oldalát így is szépen lefejtették. Ja és Quinn nagyon kúl az autós eksönnel.
Miguel! Na szép, kiderült, hogy ő pro! Mindent csak színlelt. Hát kéremszépen, színház az egész világ, már a Dárdarázó is megmondta.
Ami szerintem lehetséges még mindig és ebben bízom: Miguel a Nyúzó és annyira pro, hogy eddig mindent a színfalak mögül irányított.
Miguel nem nemi életet ment élni Ellenhez.
Szegény LaGuerta, mostanában minden hozzá közel állót elveszít.
Deb ötlete zseniális volt! Mondjuk Anton hátának jobb oldalát így is szépen lefejtették. Ja és Quinn nagyon kúl az autós eksönnel.
Miguel! Na szép, kiderült, hogy ő pro! Mindent csak színlelt. Hát kéremszépen, színház az egész világ, már a Dárdarázó is megmondta.
Ami szerintem lehetséges még mindig és ebben bízom: Miguel a Nyúzó és annyira pro, hogy eddig mindent a színfalak mögül irányított.
Szerk: .., 2009-03-31 23:11:23
beküldve: 2009-03-31 22:59:59
(#19381) *síííííííííír* 50 oldalnyi pszchio blabla, hogy a szűzapámba fogom én ezt holnapra megtanulni?! Válasz, sehogy... Ráadásul bulizni se mentem, mert akkor egész hajnalban bűntudatom lenne, így viszont itt ülök és fórumozok ^.^'... Nyuuuf, bocs ez kellett... x)
Dragda drága: jelenleg az egész férfi kolóniát potenciális ellenségemnek tekintem, nemcsak az áfonya pacákokat. >(
Dragda drága: jelenleg az egész férfi kolóniát potenciális ellenségemnek tekintem, nemcsak az áfonya pacákokat. >(
beküldve: 2009-03-31 22:46:49
(#19380) Jóestét mindenkinek! Hogy telt ma a napotok srácok?
Nekem azt leszámítva hogy tudatába vagyok annak hogy 1 hét múlva kisérettségi(írásbeli)...eg sz jól vagyok
De mek is!Sziasztok!
Nekem azt leszámítva hogy tudatába vagyok annak hogy 1 hét múlva kisérettségi(írásbeli)...eg sz jól vagyok
De mek is!Sziasztok!
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-31 22:51:48
Lehet kapni Payánál? Szuper, most tanulhatok meg németül. Pfff... xD
Vagy rávenni valakit, hogy lefordítsa... eh, a volt kedvesemet még se zaklatnám ezzel...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Lehet kapni Payánál? Szuper, most tanulhatok meg németül. Pfff... xD
Ahogy látom van angol verziója is The Stars Are Right néven.
Ha pedig már SJ játékok és nem Munchkin, akkor Burn in Hell.
Ahogy látom van angol verziója is The Stars Are Right néven.
Ha pedig már SJ játékok és nem Munchkin, akkor Burn in Hell.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-31 22:56:12
Vááá, ez mekkora! Ilyen keeell!
És Paya bácsinál csak 4300 pénz...
Zabpehely: Ezt már a Komédiás is megmondta...
És Paya bácsinál csak 4300 pénz...
Zabpehely: Ezt már a Komédiás is megmondta...
Szerk: alister 2009-03-31 22:42:19
Sajnos még nincs meg, de már hallottam róla és rajta is van a beszerzendő dolgok nagyon hosszú listáján. (%
Nemt'om, menynire nyelvfüggetlen, mert a német nem megy, más nyelven pedig nem jelent meg tudtommal. (remélem, tévedek ^^)
Nemt'om, menynire nyelvfüggetlen, mert a német nem megy, más nyelven pedig nem jelent meg tudtommal. (remélem, tévedek ^^)
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-31 22:27:12
(#19375) Szép animés álmokat mindenkinek ! az élet 1 szar vicc!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Ez nagyon nagy!
beküldve: 2009-03-31 22:09:53
(#19372) Én is csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. Szerepjátékolni, társasjátékolni, kártyajátékolni lehet bárhol. Egy hangosabb, lököttebb társaságot ugyan úgy ferde szemmel méregetnek, mégha csak beszélgetnek is.
Ők adják a helyet és az italt/ételt, mi pedig a pénzt. Innentől kezdve kit érdekel, amúgy mit gondolnak?
Minden kiskultistának kötelező az új Pickman digicam. Megvan, mit kérek a nyuszitól. ^^
Alister; igen, köszönöm. Nagynehezen sikerült felfognom és alkalmaznom. (;
Ők adják a helyet és az italt/ételt, mi pedig a pénzt. Innentől kezdve kit érdekel, amúgy mit gondolnak?
Minden kiskultistának kötelező az új Pickman digicam. Megvan, mit kérek a nyuszitól. ^^
Alister; igen, köszönöm. Nagynehezen sikerült felfognom és alkalmaznom. (;
Szerk: Parasikoly 2009-03-31 22:15:42
beküldve: 2009-03-31 21:50:31
(#19371) Jóéjt? Ilyenkor?
Az igazi mérnök még csak most kezd belemerülni a munkába //rájöttem, hogy nem csak át kell rajzolnom a lakást, de a felét tervezhettem is át...// Épp csak kajaszünetet tartok.
Btw, echelonon mi a CD fű teaházban voltunk. Vagy 20-n, és vagy nyolcféle társasjátékkal. Nem zavarta őket, amíg volt fogyasztás /akár egy pohár pro kopf/. Szerintem a Sirius se bánná. Amúgy anno mi kocsmában mókusoztunk //6 könyv, meg 3 dosszié/ és nem zavarta őket.
Az igazi mérnök még csak most kezd belemerülni a munkába //rájöttem, hogy nem csak át kell rajzolnom a lakást, de a felét tervezhettem is át...// Épp csak kajaszünetet tartok.
Btw, echelonon mi a CD fű teaházban voltunk. Vagy 20-n, és vagy nyolcféle társasjátékkal. Nem zavarta őket, amíg volt fogyasztás /akár egy pohár pro kopf/. Szerintem a Sirius se bánná. Amúgy anno mi kocsmában mókusoztunk //6 könyv, meg 3 dosszié/ és nem zavarta őket.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-03-31 21:56:19
beküldve: 2009-03-31 21:49:08
(#19370) Sziasztok mindenkik!
-Yaven: Akkor ezt megbeszéltük
"nincs kedvem végigülni az Anyagszerkezettant, a Gépszerkezettant, meg még a Műszaki mechanikát is."
Jaj te szegény! Még ha haragudtam is volna rád -pedig nem is- ettől akkor is megbocsájtottam volna *buksisimi*
És a keresett honlap: Rossz Pc Játékok
-Zoe: "mit látok? na mit? h km-es hsz-eket irtok???
Amig átrágtam-felét- arra elfelejtettem mit akarok irni."
Akkor jegyzetelj - én is ezt csinálom.
-wakka: "ama helyzet vizualizálásának eredménye, hogy 1X ember egy zajos, kis körasztalokkal ellátott kavézóban játszani próbál 20 kockával, 3 telefonkönyv méretü bibliával és egy halom A4-es telefirkált papírral. Egy ilyen csoportot aligha tűrne meg a "mainstream" helyek nagyobb része."
1. Bár a szerepjátékok egy részére valóban jellemző lehet a fenti kép, de van, amihez kevesebb segédeszköz kell.
2. Anno a hőskorban még McDonald's-ban is játszottunk - btw, ha a fetrengős magánszámunkért nem dobtak ki Siriusból, plusz pár könyv és kocka miatt se valószínű, hogy elhajtanának. De próbálkozni lehet.
3. Azt is leírtam, hogy nyilván nem egy 10+ fős találkozón szándékozom elvezetni - de ha négy-öt-hat ember rábólint...
"Szóval ne húzd fel magad, hogy akad valaki aki továbbgondolj a maga módján a felvetett ötleteket."
Nem húztam fel magam, csak egy csomó dolgot tényként vettem a fentiekből - mert nekem ezek egyértelműek, mint hogy az ég kék és a fű zöld. Btw, az én hibám volt, jobban el kellett volna magyarázni, csak nem tudtam, mi pontosan a probléma, szóval bocs.
-Parasikoly: Kapitány, a korábbi útmutatómat a linkelésről olvastad?
-Yaven: Akkor ezt megbeszéltük
"nincs kedvem végigülni az Anyagszerkezettant, a Gépszerkezettant, meg még a Műszaki mechanikát is."
Jaj te szegény! Még ha haragudtam is volna rád -pedig nem is- ettől akkor is megbocsájtottam volna *buksisimi*
És a keresett honlap: Rossz Pc Játékok
-Zoe: "mit látok? na mit? h km-es hsz-eket irtok???
Amig átrágtam-felét- arra elfelejtettem mit akarok irni."
Akkor jegyzetelj - én is ezt csinálom.
-wakka: "ama helyzet vizualizálásának eredménye, hogy 1X ember egy zajos, kis körasztalokkal ellátott kavézóban játszani próbál 20 kockával, 3 telefonkönyv méretü bibliával és egy halom A4-es telefirkált papírral. Egy ilyen csoportot aligha tűrne meg a "mainstream" helyek nagyobb része."
1. Bár a szerepjátékok egy részére valóban jellemző lehet a fenti kép, de van, amihez kevesebb segédeszköz kell.
2. Anno a hőskorban még McDonald's-ban is játszottunk - btw, ha a fetrengős magánszámunkért nem dobtak ki Siriusból, plusz pár könyv és kocka miatt se valószínű, hogy elhajtanának. De próbálkozni lehet.
3. Azt is leírtam, hogy nyilván nem egy 10+ fős találkozón szándékozom elvezetni - de ha négy-öt-hat ember rábólint...
"Szóval ne húzd fel magad, hogy akad valaki aki továbbgondolj a maga módján a felvetett ötleteket."
Nem húztam fel magam, csak egy csomó dolgot tényként vettem a fentiekből - mert nekem ezek egyértelműek, mint hogy az ég kék és a fű zöld. Btw, az én hibám volt, jobban el kellett volna magyarázni, csak nem tudtam, mi pontosan a probléma, szóval bocs.
-Parasikoly: Kapitány, a korábbi útmutatómat a linkelésről olvastad?
Szerk: alister 2009-03-31 21:51:07