Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Javíts ki ha annyi időd van, de mintha lefelejtetted volna demoralizációs h.sz.-om végéről, hogy örvendetes ha nálatok nem...
Az ez valami vicc felszólalás ama helyzet vizualizálásának eredménye, hogy 1X ember egy zajos, kis körasztalokkal ellátott kavézóban játszani próbál 20 kockával, 3 telefonkönyv méretü bibliával és egy halom A4-es telefirkált papírral. Egy ilyen csoportot aligha tűrne meg a "mainstream" helyek nagyobb része. Mivel a közösség általánosabb részének érdekeit nézem ezért sokkalta praktikusabb megoldásnak hat a kártyázás kisebb volumenü űzése. (Mivel szó nem volt arról hogy bárkinek is a lakásán folyna a dolog.) Egy szóval nem mondtam hogy ez SZAR, FOS ÉS CSAK A BUZIK JÁTÉKA, csak megjegyeztem hogy arra a fórumtalira amit eddig folytattunk nem alkalmas - szerintem. Szóval ne húzd fel magad, hogy akad valaki aki továbbgondolj a maga módján a felvetett ötleteket.
Yaven:
Viszont erről eszembe jutott, amikor angol órán (még ált.-ban)
mikor szerveztünk egy kisebb kis bulit a suliba késsel a fejemben mászkáltam, persze ez csak ilyen fej dísz volt, de mindenki meg nézett még a büfés is (talán farsangon)
És igen tudom milyen amikor majd kiesel a padból és a tanár már csak azért sem szólít fel
Számtan-ból a gyerek egyest hoz, ezért kikap az apjától. Másnap énekből 5-öst hoz, megint kikap.
-Miért vered? kérdezi a feleség.
-Azért mert egy egyes után még van kedve énekelni!
hangzik a válasz.
-Miért sírsz Pistike?
-Mert a matektanár leeset a lépcsőn és eltört a lába.
-Rendes dolog tőled, hogy így sajnálod.
-Sajnálja a nyavalya! Az egész osztály látta, csak én nem.
Ezért sírok.
Most mennem kell, de holnap majd leszek és majd írok ilyen vicces matek lexikont
Az nagyon jó
De most megyek mindekinek további szép napot
Yume: én közben tanulok-vagyis irok.
am holnap 1-je. de sztem most én kimaradok belőle, mer nem lessz sok kedvem gonoszkodni másokkal. kezdek lágyszivű lenni
feljövök ide. mit látok? na mit? h km-es hsz-eket irtok???
Amig átrágtam-felét- arra elfelejtettem mit akarok irni.
Ja:
Kaminagának sok sikert a kövi vizsgához.
Yaven: ja, ez művészet, csak nem tudják értékelni az emberek. De talán ha az embereket megfagyasztva tennénk múzeumba....
Rossz kedv: mindenki lehet rossz passzban, el kell nézni kicsit, mer néha van aki úgy jön föl ide, h már széttanulta az agyát, ak meg elég nehezen tud bekapcsolódni stb. okok. És azér is el kell nézni, mer pl megszólitassz vkit ezér, kövi nap meg te leszel lecseszve ugyanazért.
megnézem mit hagytam ki...
szerepjáték: nem szólok hozzá
Hirumi:szurkolunk.
Yume: szia
Szia Zoe
Hát nagy ritka amikor úgy jövök fel, hogy rossz kedvem van inkább fáradt szoktam lenni mikor feljövök ide és utána mikor lejövök akkor szoktam tanulni
És igen ám megesik, hogy az ember tele van rossz kedvel, sajnos, de most ha esetleg valakinek rossz kedve van tudok jó matek vicceket mondani Ha persze valakit érdekel
A km-es hosszúságú hozzászólásaimért bocsánat.
Végülis mekkora sikere volt a Bodies kiállításnak....ez is biztos nagy népszerűségnek örvendene: Frozen Bodies.
feljövök ide. mit látok? na mit? h km-es hsz-eket irtok???
Amig átrágtam-felét- arra elfelejtettem mit akarok irni.
Ja:
Kaminagának sok sikert a kövi vizsgához.
Yaven: ja, ez művészet, csak nem tudják értékelni az emberek. De talán ha az embereket megfagyasztva tennénk múzeumba....
Rossz kedv: mindenki lehet rossz passzban, el kell nézni kicsit, mer néha van aki úgy jön föl ide, h már széttanulta az agyát, ak meg elég nehezen tud bekapcsolódni stb. okok. És azér is el kell nézni, mer pl megszólitassz vkit ezér, kövi nap meg te leszel lecseszve ugyanazért.
megnézem mit hagytam ki...
szerepjáték: nem szólok hozzá
Hirumi:szurkolunk.
Yume: szia
És h legyen az én hsz-em is szép nagy:
-nem elég, h majdnem minden órán máshol ültem eddig,
1-mindegyik kiszúr ameik nem kéne
2-a magyar észre se vesz, pedig úgy jelentkezem, h kiesek az ablakon
3-egyfolytában az én könyvem veszi el a tanár, és angolon megszivtam, mer tele volt rajzokkal
1jó, h ablak mellett ülök, ha a tanár hátramegy, legalább nem kell se falat, se táblát se őt bámulni -csak ne vegye észre
köszii, remélem, a kövi alkalommal télleg átmegyek T.T
hallgatom xDD nagyon kész az a szám xD
aztán megyek egyet CSézni xD meg, persze tanulni is...
Szia Kaminaga
Szorítok neked, hogy következő alkalommal most már tényleg átmenj Ne csüggedj
Amúgy a CSével én csak max 2x-er játszottam, de nagyon jó.
Az öcsém az aki 8órán keresztül azzal játszik
Ja bocsánat, amúgy mindenkit üdvözlök
Egyik szemem sír, a másik nevet. Összeszámoltam: 4 dolgot értettél félre a h.sz.-omból. Lehet, hogy én fogalmaztam hülyén (gyakran megesik ), de evvel te magad bizonyítottad be, hogy igenis van, amit félreértesz. Tegnap is volt, holnap is lesz. Téma lezárva.
1. Én is úgy érzem, hogy nagyon elbeszélünk egymás mellett.
2. Nem a szerepjáték ötletére mondtam, hogy erőszak. Én csupán visszaemlékeztem arra, hogy volt már "szerencsém" erőszakos szerepjátékoshoz.
3. Az ellenvéleményes mondatommal csak "könnyedebbé" akartam tenni a hozzászólásomat. Szóval vicc volt. A korra vonatkozó kijelentésem még inkább. Úgy tűnhet, hogy csak ujjgyakorlatként teszek be annyi smileyt a postjaimba, pedig azok az ilyen félreértések elkerülését szolgálják.
4. Két külön dolog a helyszín, meg a program. A Teaház, a Momotaro, meg még a Japán nap is helyszín volt. A szerepjátékozás programnak minősül.
5. A kiesést nem a fórumtaliból értettem, hanem a szerepjátékból.
6. A pontbaszedés nem bántó. Én csupán az ezelőtti postodra nem akartam úgy válaszolni, mert azt éreztem, hogy abban a formában bármennyire is nem ez lett volna a célom; megbántottalak volna.
7. No comment.
8. Értem.
9. Nem bizony. Sőt, ha az én szememmel látnád a fórumot, akkor még egy rakás h.sz.-ban felfedeznéd a poént.
szemben
"Ne legyél már ilyen ellenséges!" és "Elég rossz társaságba keveredhettél, ha ilyen tapasztalataid vannak. Az általánosítás meg téves."
Igen, igazad van: te tökéletesen objektív voltál, én meg vérengző. Én kérek elnézést...
És hogy tisztázzuk a helyzetet, vannak olyanok akik naponta felnéznek a fórumra és van akik jó ha hetente egyszer. Ennélfogva az "olvass vissza ha jót akarsz" felszólalás az előbbinél jogerős, míg az utóbbinál aligha, mivel naponta nem két bejegyzés termelődik, így az ember elég könnyedén megunja az életét, úgy hogy még arra se kapott választ amit keresett.
Kissé félve látom, hogy még eme tényt is irányodba utaló rágalom szintjén kezeled, amit már végképp csak sajnálni tudok.
1.Nem tekintek minden megszólalást támadásnak.
Ezt a tiédet sem annak tekintem. Talán csak egyszerűen elbeszélünk egymás mellett, nem?
2. Valami félre értettél a szerepjátékkal kapcsolatban. Ez nem erőszak, nem kényszer, nem eldöntött dolog, csak egy javaslat volt Bence részéről, amivel történetesen egyetértettem (ami semmi ennél többet nem jelent). Ha kettőnkön kívül más nem akar játszani, akkor nem fogjuk erőltetni
Itt a fórumon is csak azért agitálok mellette, mert szerintem ez egy jó dolog, aminek nagyon sok szép élményt köszönhetek, és szeretném, ha nektek is részetek lenne ilyenekben. De az istenek óvjanak, hogy bárki szerepjátékra kényszerítsek. Az olyan, mintha fegyvert nyomnék a fejetekhez, hogy érezzétek jól magatokat - abszurdum.
3. Már hogy a hóviharba ne lehetne ellenvéleményed? Sőt, ha van, akkor hangoztasd is! Hiszen a fórumtalálkozó célja az, hogy mindenki jól érezze magát. Az életkor meg csupán egy állapot (viszonylagos öregségemen én is inkább kesergek, semmint lelkendezem).
Btw: ha Morduknak (mint a legfiatalabb aktív fórumozónak) lesz valamikor egy ésszerű, a köz javát szolgáló, konstruktív, példaértékű, előremutató vagy csak szimpatikus javaslata, akkor azt is támogatni fogom, és egy hülyeség akkor is hülyeség marad, ha én, Csaba vagy bárki más mondja. Szó sincs tekintély alapú érvelésről.
4. Ellenszavazat iktatva, bár az indoklás részét nem egészen értem. Ezen az alapon bármely program felvetését meg lehet torpedózni.
Minden olyan, hogy vagy összejön, vagy nem. A rámenezés is lutri volt, a teaház is, a Japán Nap meg a kocsmázás pláne. Mindegyik jól sült el, de erre előtte semmilyen garancia nem volt.
5. Hogy ne essen ki, aki eljön: ezt legkönnyebben úgy lehet kivédeni, ha előre megbeszéljük a programot. Így az, aki az adott elfoglaltságot (rámenezés, szerepjáték, teaházazás, társasozás, táncpadozás, séta a Városligetben, mozizás, Vidámpark, játékterem, kocsmázás, anime-maraton, kirándulás a hegyekben, közös conozás, stb) rühelli vagy csak nincs hozzá kedve, az akkor nem jön el. Szerintem senki sem fog megsértődni, ha valaki nem jön el az ő kedvenc programjára.
Legalábbis én biztosan nem fogok.
Szóval csak szervezés kérdése az egész, amiben tény, hogy még van mit fejlődnünk, de azért a legelső fórumtalálkozókhoz képest már így is mérföldeket haladtunk, már szvsz.6. Azért szedem pontokba a mondanivalómat, mert így (számomra) jobban strukturált és átlátható, már írás közben is, és könnyebb nem lineárisan válaszolni - szóval nem értem, miért bántana meg, ha te is így tennél.
Ha esetleg te érezted bántónak, hogy így válaszoltam/válaszolok, akkor sajnálom, nem ált szándékomban.
7. Visszaolvastam az elmúlt pár napi hozzászólásaimat, és egyszerűen nem értem, mire gondolsz az én félreértéseim alatt. Egyszerűen éppen fáradt voltam, amikor megszóltam mad_chant (lehetett volna sokkal finomabban is, ez tény), amiért ismét bocsánatot kérek. De ez nem félreértés, inkább túlzott reakció.
8. A szabályokhoz ragaszkodás... na jó, ez egy nagyon hosszú téma lenne, és amúgy se idevaló. Maradjunk annyiban, hogy míg bizonyos keretek között rugalmas és alkalmazkodó vagyok, bizonyos más esetekben nem. T.Í.J. Jöhetnek a kövek.
9. Ami a játékosságot illeti: meglátásom szerint általában azért nem a komolyság uralkodik a fórumon...
Parasikoly kapitány: Ó, a KAMB! metál!
A fenti link elkészítésének mente:
1. Kijelölöd a linkként használni kívánt szöveget,
2. rányomsz a Link gombra,
3. az első [L]-be beírod a címet így: [L=<cím>]
4. és kész is.
Szerepjáték; Kobolds Ate My Baby. A szabálykönyv össz-vissz 48 oldal, de igazándiból nem létszükségletű.
No és a szíve mélyén ki ne akart volna csúnya kis mocskos koboldok bőrébe bújni és a falvakat fosztogatni táplálékért? [Link] (még mindig nem tudok olyan menően linkelni, hogy a a link helyett azt írja pölö KAMB)
Amúgy remek, mert pont ma érkezett meg az új játékszerem. Azért a számmisztika helyett hogy befigyel a névmisztika (ha nincs ilyen, ne rontsátok el, lécci) .Holnap ovisat játszhatok. ^^