Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
helló ^^
köszii, remélem, a kövi alkalommal télleg átmegyek T.T
hallgatom xDD nagyon kész az a szám xD
köszii, remélem, a kövi alkalommal télleg átmegyek T.T
hallgatom xDD nagyon kész az a szám xD
aztán megyek egyet CSézni xD meg, persze tanulni is...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szia Kaminaga! *buksisimi*
Te szegény. Két pont az tényleg nagyon kevés. De majd legközelebb biztos sokkal jobban fog sikerülni. Fel a fejjel!
A TZ anyagát valakiből úgyis kiszeded még ma, szóval a miatt se csüggedj. Ajánlom, hogy hallgasd meg a Chu Chu Lovely számot és mindjárt jobb lesz a kedved!
Te szegény. Két pont az tényleg nagyon kevés. De majd legközelebb biztos sokkal jobban fog sikerülni. Fel a fejjel!
A TZ anyagát valakiből úgyis kiszeded még ma, szóval a miatt se csüggedj. Ajánlom, hogy hallgasd meg a Chu Chu Lovely számot és mindjárt jobb lesz a kedved!
beküldve: 2009-03-31 14:09:49
(#19322) megjöttem, szijjasztok ^^"
ezzaazzzz!!! természetesen nem mentem át, nagyon szarul érzem magam, mivel csak két ponton múlott és most, várhatok egy hónapot, hogy pótvizsgázhassak...ye, ennél jobb érzés nincs a világon T^T
ésésésés!! hnap olyan tz-t írok, amiben a mai anyag is benne lesz, amiről természetesen fogalmam sincs, mivel nem voltam ott a suliban, és eszemben sincs most lemenni, és elkérni, amikor épp most értem haza.....széééép T.T
ezzaazzzz!!! természetesen nem mentem át, nagyon szarul érzem magam, mivel csak két ponton múlott és most, várhatok egy hónapot, hogy pótvizsgázhassak...ye, ennél jobb érzés nincs a világon T^T
ésésésés!! hnap olyan tz-t írok, amiben a mai anyag is benne lesz, amiről természetesen fogalmam sincs, mivel nem voltam ott a suliban, és eszemben sincs most lemenni, és elkérni, amikor épp most értem haza.....széééép T.T
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Kedves Alister!
Nem kell minden megszólalást támadásnak tekinteni. Evvel a szerepjátékos dologgal meg még mindig nem békéltem meg. Engedd meg, hogy legyen ellenvéleményem, még ha fiatalabb is vagyok nálad.
Amúgyis próbálkozni sem érdemes velem vitatkozni, mert úgyis enyém az utolsó szó! (Makacs gyerek vagyok )
Na de most komolyan. Vedd úgy, hogy ellene szavaztam a dolognak. Tudom, hogy több vállfaja (vállfája -Fisi tudja) is van a szerepjátékoknak, de az ilyennel nem lehet, mint program számolni. Márpedig azért, mert vagy összejön, vagy nem. Ha pedig valaki fanatikus azt fogja mondogatni, hogy de ez a program, ezért ezt kell csinálni, akkor hazamegyek. Volt már ilyenben részem, nem kérek belőle többet. Azt is gondold meg, hogy azok, akik kiesnek nem fognak tudni mit csinálni...vagy akkor jön a képbe a társasjátékozás?
Ezért nem szavazok erre.
Amúgy meg nem fogom pontokba szedni a mondanivalóm, mert nem akarlak megbántani. Csak azt vedd észre kérlek, hogy sokunknak nagyon kezd elege lenni ebből a civakodásból. Ha tetszik, ha nem, tény, hogy ezeket sokszor (2 nap alatt kb. 10 igenis soknak számít) a te félreértéseid és szabályokhoz ragaszkodásod generálja. Sokszor mások hülyesége, az is igaz. Lehetsz fáradt, de más is. Ha azt várod, hogy mi ezért elnézzük a te "félrelépéseidet", akkor te is tegyél így.
Összefoglalva: Megkérném az összes fórumos otakut, hogy kicsit vegye "játékosabban" az ide írtakat.
Nem kell minden megszólalást támadásnak tekinteni. Evvel a szerepjátékos dologgal meg még mindig nem békéltem meg. Engedd meg, hogy legyen ellenvéleményem, még ha fiatalabb is vagyok nálad.
Amúgyis próbálkozni sem érdemes velem vitatkozni, mert úgyis enyém az utolsó szó! (Makacs gyerek vagyok )
Na de most komolyan. Vedd úgy, hogy ellene szavaztam a dolognak. Tudom, hogy több vállfaja (vállfája -Fisi tudja) is van a szerepjátékoknak, de az ilyennel nem lehet, mint program számolni. Márpedig azért, mert vagy összejön, vagy nem. Ha pedig valaki fanatikus azt fogja mondogatni, hogy de ez a program, ezért ezt kell csinálni, akkor hazamegyek. Volt már ilyenben részem, nem kérek belőle többet. Azt is gondold meg, hogy azok, akik kiesnek nem fognak tudni mit csinálni...vagy akkor jön a képbe a társasjátékozás?
Ezért nem szavazok erre.
Amúgy meg nem fogom pontokba szedni a mondanivalóm, mert nem akarlak megbántani. Csak azt vedd észre kérlek, hogy sokunknak nagyon kezd elege lenni ebből a civakodásból. Ha tetszik, ha nem, tény, hogy ezeket sokszor (2 nap alatt kb. 10 igenis soknak számít) a te félreértéseid és szabályokhoz ragaszkodásod generálja. Sokszor mások hülyesége, az is igaz. Lehetsz fáradt, de más is. Ha azt várod, hogy mi ezért elnézzük a te "félrelépéseidet", akkor te is tegyél így.
Összefoglalva: Megkérném az összes fórumos otakut, hogy kicsit vegye "játékosabban" az ide írtakat.
Szerk: Yaven 2009-03-31 13:59:23
beküldve: 2009-03-31 13:24:55
(#19320) beküldve: 2009-03-31 13:05:03
(#19319) Ha megtudjuk az időpontot, azonnali értesítést kérek, hogy le tudjam szervezni!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-03-31 12:53:50
(#19318) sziasztok
halleluja holnap diáknap, nem kell semmit se csinálni, ja és április 1-je ami azt jelenti hogy diáknap+ 1-je = csíny (kiwi leszek mi lesz majdXD)
halleluja holnap diáknap, nem kell semmit se csinálni, ja és április 1-je ami azt jelenti hogy diáknap+ 1-je = csíny (kiwi leszek mi lesz majdXD)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Am már le van tudva a köv tali időpontja?
Olyannyira nincs, hogy még javaslat sem érkezett "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-31 12:29:54
(#19316) Ez a kitaláljuk program és megosztjuk a másikkal ez így szuperül hangzik!
pl: mozi? <-vagy nem tom most így hirtelen ez ugrott be.
pl: mozi? <-vagy nem tom most így hirtelen ez ugrott be.
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Sziasztok mindenkik!
1. *azbesztet húz* Szerintem komoly volt
2. Szerepjáték sokféle van - biztos találnánk megfelelőt a társaság (egy részének) ízléséhez.
3. Röhögni fogsz, ha azt mondom, hogy van olyan szerepjáték, ami kifejezetten támogatja a mesélővel való szellemes szembe szegülés?
Igen, éppen ezt javasoltam a legutóbbi találkozó után a Fórumtalálkozóban
1. Nem veszek mindent halálosan komolyan.
2. Lehet én is fáradt
3. Személyeskedtem volna? mad_channak "beszóltam", hogy lehet ám visszaolvasni is, wakkának meg a két egymás utáni állítása közötti "apró" eltérésért - de itt azért ennél jóval durvább dolgok is röpködtek
4. Ezt alaposan átgondoltad?
Hidd el, hogy van olyan szabályrendszer, amit öt perc alatt teljesen el tudok magyarázni!
Simán!
Miho:
Te szegény... *buksisimi*
Kipróbálod, aztán ha nem jön be, akkor többet nem csinálod.
Ezért vetettem fel, hogy viszek társasjátékot (az ugyanis eleve több emberes móka), és azt hiszem Bence is ezért vetette fel a szerepjátékot. Szóval a szándék nálunk is megvan.
Szerepjátékozás?!?.........ez ugye csak poén volt Lehet, hogy más társaságban megoldható lenne, hogy komolyan vegyük a dolgot, vagy legalább a szabályokat betartsuk, de itt? Bocs, hogy ezt mondom, de tuti én leszek az első, aki kigúnyolom a mesélőt -ehhez nagy tehetségem van.
1. *azbesztet húz* Szerintem komoly volt
2. Szerepjáték sokféle van - biztos találnánk megfelelőt a társaság (egy részének) ízléséhez.
3. Röhögni fogsz, ha azt mondom, hogy van olyan szerepjáték, ami kifejezetten támogatja a mesélővel való szellemes szembe szegülés?
Amúgy én se arra gondoltam, hogy mikor összegyűlik 10+ fő, akkor kivágom az egyik vaskos szabálykönyvet az asztalra, aztán kiselőadást tartok a szabályokról, a világról meg a mesélői nünükéimről...
Mi lenne, ha mindenki kitalálna valamit; azt megosztaná velünk a Fórumtalálkozó topicban, majd szavaznánk?
Igen, éppen ezt javasoltam a legutóbbi találkozó után a Fórumtalálkozóban
Bence meg komolyan vette, és javasolt is - az már csak hab a tortán, hogy az ötlete spec. tetszett nekem is.
alister: Nem kéne mindent olyan halálosan komolyan venni. Sokszor olyanokon akadsz ki, amit félreértettél. Meg ez a személyeskedő vitatkozás sem illik egy jogász tanonchoz. Tessék elővenni a humorodat, mert különben csak az idegeskedés lesz.
1. Nem veszek mindent halálosan komolyan.
2. Lehet én is fáradt
ami ugyan nem mentség, de magyarázat
de azért ez a sokszor kissé túlzásnak tűnik.3. Személyeskedtem volna? mad_channak "beszóltam", hogy lehet ám visszaolvasni is, wakkának meg a két egymás utáni állítása közötti "apró" eltérésért - de itt azért ennél jóval durvább dolgok is röpködtek
hát még a fórumtalálkozón!
Szóval nem értem, mire gondolsz...4. Ezt alaposan átgondoltad?
Azzi:
1. nem mindenkinek kell hozzá 2 óra
Nem bizony....nekem minimum 3 óra kéne hozzá Hidd el, hogy van olyan szabályrendszer, amit öt perc alatt teljesen el tudok magyarázni!
Az alapvetés meg pofonegyszerűek: elképzelsz egy karaktert magadnak és az ő bőrébe bújva hozol döntéseket a mesélő által vázolt szituációban. Ehhez meg csak fantázia és beleérző képesség kell.
ez a bebetonozás már szinte modern művészetnek számít
Simán!
Miho:
Innen, haldoklásaim kellős közepéről...
Te szegény... *buksisimi*
Szerepjáték: Sosem próbáltam még, és azt hiszem nem az én játékom lenne. Bár én szinte mindig mindenre ezt mondom, aztán a végére belejövök...
Na látod! Kipróbálod, aztán ha nem jön be, akkor többet nem csinálod.
Van is erről egy vidámparki anekdotám, de már így is annyit írtam...
De ahogy Yaven is, én is igazat adok abban, hogy jó ötlet kitalálni valami programot az evészeten-ivászaton kívül.
Ezért vetettem fel, hogy viszek társasjátékot (az ugyanis eleve több emberes móka), és azt hiszem Bence is ezért vetette fel a szerepjátékot. Szóval a szándék nálunk is megvan.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-31 11:09:37
(#19314) Reggelt...
Szerepjáték: Sosem próbáltam még, és azt hiszem nem az én játékom lenne. Bár én szinte mindig mindenre ezt mondom, aztán a végére belejövök... De ahogy Yaven is, én is igazat adok abban, hogy jó ötlet kitalálni valami programot az evészeten-ivászaton kívül. Majd agyalok rajta.
11:11 ... Kívánok valamit.
Szerepjáték: Sosem próbáltam még, és azt hiszem nem az én játékom lenne. Bár én szinte mindig mindenre ezt mondom, aztán a végére belejövök... De ahogy Yaven is, én is igazat adok abban, hogy jó ötlet kitalálni valami programot az evészeten-ivászaton kívül. Majd agyalok rajta.
11:11 ... Kívánok valamit.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-31 11:24:25
Szerepjátékozás?!?.........ez ugye csak poén volt Lehet, hogy más társaságban megoldható lenne, hogy komolyan vegyük a dolgot, vagy legalább a szabályokat betartsuk, de itt? Bocs, hogy ezt mondom, de tuti én leszek az első, aki kigúnyolom a mesélőt -ehhez nagy tehetségem van.
Abban egyetértek, hogy kéne valami elfoglaltság, mert így az 5. találkozó (nekem 7. ) alkalmával már nagyon gáz, ha csöndben ülünk, de nem csak társasjáték, meg rpg létezik.
Mi lenne, ha mindenki kitalálna valamit; azt megosztaná velünk a Fórumtalálkozó topicban, majd szavaznánk?
Demokratikus megoldás.
A veszekedésekkel kapcsolatban: kezdem visszasírni azokat a napokat, amikor mindenki csak ilyeneket írt: "hali, mi a téma?"
A Fórumtalálkozó topicot meg tényleg nem kéne szétoffolni (tudom, én is hibás voltam ebben).
További észrevételek:
alister: Nem kéne mindent olyan halálosan komolyan venni. Sokszor olyanokon akadsz ki, amit félreértettél. Meg ez a személyeskedő vitatkozás sem illik egy jogász tanonchoz. Tessék elővenni a humorodat, mert különben csak az idegeskedés lesz.
Zabpehely: nehogy már mindenen besértődj. Ha elolvastad a h.sz.-okat, akkor láthattad, hogy wakkának mostanság sz*r és nehéz napjai voltak. Ilyenkor kicsit félvállról kell venni azt, amit mond, mert fáradtan mindenki hülyeségeket ír.
Azzi:
Nem bizony....nekem minimum 3 óra kéne hozzá
Miho: *szorgalmasan jegyzeteli a címeket*
wakka: Márpedig vissza fogsz írni.
Hiromi: szurkolok Neked!
baniaa3: Megható ez a sensei-es írás , de zárójelben megjegyezném, hogy ha az embernek már meztelenül kell járkálnia az utcán, akkor oly mindegy, hogy énekel-e közben ciki dalokat.
Zoe: ez a bebetonozás már szinte modern művészetnek számít
Abban egyetértek, hogy kéne valami elfoglaltság, mert így az 5. találkozó (nekem 7. ) alkalmával már nagyon gáz, ha csöndben ülünk, de nem csak társasjáték, meg rpg létezik.
Demokratikus megoldás.
A veszekedésekkel kapcsolatban: kezdem visszasírni azokat a napokat, amikor mindenki csak ilyeneket írt: "hali, mi a téma?"
A Fórumtalálkozó topicot meg tényleg nem kéne szétoffolni (tudom, én is hibás voltam ebben).
További észrevételek:
Zabpehely: nehogy már mindenen besértődj. Ha elolvastad a h.sz.-okat, akkor láthattad, hogy wakkának mostanság sz*r és nehéz napjai voltak. Ilyenkor kicsit félvállról kell venni azt, amit mond, mert fáradtan mindenki hülyeségeket ír.
*megijed, mert eszébe jut, hogy mi lesz majd az ő zh-s időszakában *
Amúgy meg te is fáradt voltál tegnap... Azzi:
Nem bizony....nekem minimum 3 óra kéne hozzá
Miho: *szorgalmasan jegyzeteli a címeket*
wakka: Márpedig vissza fogsz írni.
Hiromi: szurkolok Neked!
baniaa3: Megható ez a sensei-es írás , de zárójelben megjegyezném, hogy ha az embernek már meztelenül kell járkálnia az utcán, akkor oly mindegy, hogy énekel-e közben ciki dalokat.
Zoe: ez a bebetonozás már szinte modern művészetnek számít
Szerk: Yaven 2009-03-31 11:05:21
beküldve: 2009-03-31 09:57:38
(#19312) Jó reggelt mindenkinek! Most vagyok túl az ECDL vizsgámon ^^ remélem sikerült... lehet nekem szurkolni hogy meglegyen ^.^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Ember, muszáj ezt? Jó, téged nem érdekel, iktattuk, ha majd játszunk (ha játszunk), téged nem hívunk.
jeeeeeee
wakka:
2. szerintem zsír ötlet
3. ???
4. profit
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-03-31 08:53:08
Épp szerkesztettem az előzőt, hogy akkor megyek... Úgyis álmos vagyok... Szóval jó éjszakát!
Neked is. Lassan én is ledőlök."A napra lehet nézni, de nem egészséges."