Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hello mindenkinek! Kinek milyen napja volt? Remélem jó!
Üdv mindenki
nekem jó napom volt első három óra doga, de utána semmi valami járvány lehet a tanárok közt mert hiányzott 4 tanárom
kinek milyen napja volt?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-31 20:34:51
(#19353) Hello mindenkinek! Kinek milyen napja volt? Remélem jó!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-31 20:25:18
(#19352) Én ma szinte fönn se voltam itt.
Na de mindenkinek jóéjt. újjitok a zárószövegemen, álmodjatok animékat / mangákat / ötleteket.
vagy ha ez nem jó ak horrort
Na de mindenkinek jóéjt. újjitok a zárószövegemen, álmodjatok animékat / mangákat / ötleteket.
vagy ha ez nem jó ak horrort
beküldve: 2009-03-31 20:20:33
(#19351) bocsássatok meg de nagyon lefáradatm ,programozáshoz nem értek és úgyis fiatal még az éjszaka h a fórumon tölcsem ! boldog akármit ,én mentem !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-31 20:07:07
(#19349) Ezt találtam a moziműsorban:
Másodpercenként 5 centiméter (Byosoku 5 senchimetoru) szerdán (04. 01.) délután a Toldi moziban.
[Link]
Ismeritek a történetet érdemes elmenni a moziba és megnézni?
Másodpercenként 5 centiméter (Byosoku 5 senchimetoru) szerdán (04. 01.) délután a Toldi moziban.
[Link]
Ismeritek a történetet érdemes elmenni a moziba és megnézni?
The sky is over...
persze, ez így van...elég uncsi, de aránylag egyszerű :3
Bence: nem...NEM szar.... xD
Bence: nem...NEM szar.... xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-31 19:48:58
(#19346) beküldve: 2009-03-31 19:47:10
(#19345) Egyet értek a Pascal (én azzal kezdtem) nem valami jó nyelv, de az alapelvek elsajátításához, egyszerű feladatok megoldásához megfelelő.
The sky is over...
beküldve: 2009-03-31 19:03:58
(#19344) Zoe, Yume: köszi szépen~ vagyis, haiii gambarimasz :3
Exiled: a Pascal egy sz@r, a szííísárp xD (C#) és a c++ sokkal jobb...és érdekesebb is
Exiled: a Pascal egy sz@r, a szííísárp xD (C#) és a c++ sokkal jobb...és érdekesebb is
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
emberek,valaki térítsen le erről az útról.... főiskolai szintű c+ programozási nyelvet tanulok
C++, C# és hasonlók, hajaj… éppen készülök neki állni egy beadandó feladatnak Qt/C++ környezetben. (már a feladat leírása is vagy 13-15 sor )
Elég jók ezek a belinkelt videófelvételek. Esetleg megakadtál valamilyen feladattal?
The sky is over...
beküldve: 2009-03-31 18:24:05
(#19342) hali!
lassan elérjük a Mónikasó szintjét!
csak 2 oldalt kellett visszaolvasnom, de ez több idő volt, mint máskor 10 oldalt. legalább van téma és nem csak halimizufelvehetlekmsnremiatéma kiunjamagátésatöbbivajonvanen nélhosszabbszóamitaddigleírta mnemtudm.
de azért ne öljétek meg egymást. köszi
lassan elérjük a Mónikasó szintjét!
csak 2 oldalt kellett visszaolvasnom, de ez több idő volt, mint máskor 10 oldalt. legalább van téma és nem csak halimizufelvehetlekmsnremiatéma kiunjamagátésatöbbivajonvanen nélhosszabbszóamitaddigleírta mnemtudm.
de azért ne öljétek meg egymást. köszi
-
Szerk: ∂z 2009-03-31 18:25:25
Zabpehely: nehogy már mindenen besértődj. Ha elolvastad a h.sz.-okat, akkor láthattad, hogy wakkának mostanság sz*r és nehéz napjai voltak. Ilyenkor kicsit félvállról kell venni azt, amit mond, mert fáradtan mindenki hülyeségeket ír.
*megijed, mert eszébe jut, hogy mi lesz majd az ő zh-s időszakában *
Amúgy meg te is fáradt voltál tegnap... Yaven ? Te tényleg azt hitted h be sértődtem wakka nii-chanra és azért mentem aludni ? most összetörted kicsi szívem !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-31 17:05:35
(#19340) Jahjjjj. hatalmas hsz hegyek .-de legalább senki nem mondhatja, h csak 2 szót ha irunk/irtok.
Matek vicc -ami faviccnek is elmegy-:
-Mi a gyertyabél felének a négyzete?
-64.
-Hogy jött ez ki?
-Hát a gyertyabél az a kanóc. a kanóc fele, az nóc. A nóc szor nóc, az meg 64.
Matek vicc -ami faviccnek is elmegy-:
-Mi a gyertyabél felének a négyzete?
-64.
-Hogy jött ez ki?
-Hát a gyertyabél az a kanóc. a kanóc fele, az nóc. A nóc szor nóc, az meg 64.
Szerk: Zoé 2009-03-31 17:16:49