Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Uhhh, hát esetleg a hangfal mögött/alatt, vagy a földön vagy talán...
Vektorok? Olyat mi is tanultunk nemrég! 4-es TZ-t írtam belőle, ihi.
Vektorok? Olyat mi is tanultunk nemrég! 4-es TZ-t írtam belőle, ihi.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-04-01 16:28:44
(#19398) Üdvözlök minden kedves fórumozót
Nekem ez a április 1 betelt egy péntek 13-val
Beszorultam a troliban, mert a sofőr nem tudta kinyitni az ajtót, majd majdnem pofára estem haza felé, majdnem kaptam egy egyest tesiből mivel, hogy egyik osztálytársam kitervelte, hogy ne öltözzön át senki sem, a tesi tanár meg rühelli ezt és egy egyes kísérete mellett még elég szépen kioktat, de szerencsére megúsztuk, ő általában nem nagyon szereti ha viccelünk vele.
De volt egy pozitív oldala is matekból kaptam egy négyest(egy pont híján 5-ös ), de nem baj jó lesz a négyes is
Angol tanárunk meg meg tréfált minket( mondjuk nem mindenkit: engem nem és az egyik osztálytársamat sem).
Azt mondta ha bárki egy apróbb hibát is vét a feladatban akkor egyest ad, én pl. véletlenül rosszul ejtettem ki az egyik szót, de nyelvtanilag jól megszerkesztettem és azt mondta, hogy egyes és közben írogatta a füzetébe, de én láttam, hogy nem volt bekapcsolva a tolja
Aztán az ajtónak a kilincsét valamelyik osztálytársam bekente krémmel, az osztály főnök meg jött be és megfogta , de fogta a viccet és még hozzá mondta, hogy milyen kedvesek vagyunk, hogy így gondolunk a bőrének az egészségére
Na mindegy bocsánat mindenkitől, hogy ilyen hosszú beszámolót írtam.
Nektek milyen napotok volt?
És igen nagyszerű idő van, hazafelé majd megsültem, ilyenkor lenne jó valamilyen jó kis helyre elmenni
Nekem ez a április 1 betelt egy péntek 13-val
Beszorultam a troliban, mert a sofőr nem tudta kinyitni az ajtót, majd majdnem pofára estem haza felé, majdnem kaptam egy egyest tesiből mivel, hogy egyik osztálytársam kitervelte, hogy ne öltözzön át senki sem, a tesi tanár meg rühelli ezt és egy egyes kísérete mellett még elég szépen kioktat, de szerencsére megúsztuk, ő általában nem nagyon szereti ha viccelünk vele.
De volt egy pozitív oldala is matekból kaptam egy négyest(egy pont híján 5-ös ), de nem baj jó lesz a négyes is
Angol tanárunk meg meg tréfált minket( mondjuk nem mindenkit: engem nem és az egyik osztálytársamat sem).
Azt mondta ha bárki egy apróbb hibát is vét a feladatban akkor egyest ad, én pl. véletlenül rosszul ejtettem ki az egyik szót, de nyelvtanilag jól megszerkesztettem és azt mondta, hogy egyes és közben írogatta a füzetébe, de én láttam, hogy nem volt bekapcsolva a tolja
Aztán az ajtónak a kilincsét valamelyik osztálytársam bekente krémmel, az osztály főnök meg jött be és megfogta , de fogta a viccet és még hozzá mondta, hogy milyen kedvesek vagyunk, hogy így gondolunk a bőrének az egészségére
Na mindegy bocsánat mindenkitől, hogy ilyen hosszú beszámolót írtam.
Nektek milyen napotok volt?
És igen nagyszerű idő van, hazafelé majd megsültem, ilyenkor lenne jó valamilyen jó kis helyre elmenni
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Ez egy érdekes dolog mert a gépindulásához kell memo ergo hogy üzent neked ha nem volt bekapcsolva a gépe?
Trigonometria, vektorok=?
Ez 1 süket. Osztálytársam kivette a gépéből a memókártyát, és nem találja. már nincs ötletem, h ötletet addjak hol keresse.
Én nem szoktam kivenni.
Vki ötlet? a hanfalon volt.
Ez 1 süket. Osztálytársam kivette a gépéből a memókártyát, és nem találja. már nincs ötletem, h ötletet addjak hol keresse.
Én nem szoktam kivenni.
Vki ötlet? a hanfalon volt.
Szerk: Zoé 2009-04-01 16:24:37
Nekem is! Olyan jó matek dogát írtam...olyan nehéz részből(trigonometria,vektorok ) hogy hihetetlen pedig mennyit készültem rá...semmit??? Kinek mi dolga ma???Ki kéne menni Városligetbe császkálni!!!Végre itt a jó időőőőő!!!
Sziasztok! Hogy vagytok és hogy tellik ez az Április elsejei nap?
Egész jól. Neked?
beküldve: 2009-04-01 16:02:45
(#19393) Ak jó
Most minket a süket grafikus képekkel meg sz 4 o gúlákkal stb vel cseszegetnek. nincs bajom velük, csak sok a képlet.
-de néha most is kell a sin stb, csak ritkán.
Elvoltunk az nem kifejezés
Most minket a süket grafikus képekkel meg sz 4 o gúlákkal stb vel cseszegetnek. nincs bajom velük, csak sok a képlet.
-de néha most is kell a sin stb, csak ritkán.
Elvoltunk az nem kifejezés
Szerk: Zoé 2009-04-01 15:58:41
Látom, ti is elvoltatok!
Nem értetted félre, tényleg ezeket tanuljuk. Lehet, hogy nekem is tanították már 7.-ben kituggya...
Nem értetted félre, tényleg ezeket tanuljuk. Lehet, hogy nekem is tanították már 7.-ben kituggya...
Nem lehetett rossz.
minket mindenki keresett. de a román, az röhej volt. elbújtunk az ebédlőben, annak az 1ik végében van egy szinpad, oda leültünk, összehúztuk a függönyt és a hátsó ajtót bezártuk. jön a tanránő, benéz, nem talál. bezártuk az első ajtót is. körbemegy mindenik osztályban, következmény: fogkrém a kilincsen, WCpapir zuhé az ajtónál, vizes kilincs, eltorlaszolt ajtó, katedra a folyóson, és XD egy kisértet az egyik srác személyében. ronda zöld maszkal.
aztán mikor csak 10 perc volt hátra az órából, megsajnáltuk, és kitettünk az ajtóra egy papirt, h megtaláljon. benyit, és mindenki kiugrott a föggöny mögül. szivrohamot kapott
szögfüggvények 10-ben? mi azt 7-ben tanultuk
félreértem és nem a sinus cosinus, tangens cotangensről van szó ?
minket mindenki keresett. de a román, az röhej volt. elbújtunk az ebédlőben, annak az 1ik végében van egy szinpad, oda leültünk, összehúztuk a függönyt és a hátsó ajtót bezártuk. jön a tanránő, benéz, nem talál. bezártuk az első ajtót is. körbemegy mindenik osztályban, következmény: fogkrém a kilincsen, WCpapir zuhé az ajtónál, vizes kilincs, eltorlaszolt ajtó, katedra a folyóson, és XD egy kisértet az egyik srác személyében. ronda zöld maszkal.
aztán mikor csak 10 perc volt hátra az órából, megsajnáltuk, és kitettünk az ajtóra egy papirt, h megtaláljon. benyit, és mindenki kiugrott a föggöny mögül. szivrohamot kapott
szögfüggvények 10-ben? mi azt 7-ben tanultuk
félreértem és nem a sinus cosinus, tangens cotangensről van szó ?
Szerk: Zoé 2009-04-01 15:49:41
beküldve: 2009-04-01 15:41:49
(#19389) Szia mindenkik!
Egész jó napom volt, mi is hülyítettük a tanárokat ezerrel, egész nap játszottunk és még az uccsó óránk is elmaradt! Nyelvtanról elszöktünk a kiskápolnába és ott bekajáltunk, a tanárnőnek meg relytvényeket adtunk ami segítségével megtalálhat minket! Nagyon állat volt!
A metekot én sose értettem...de most valahogy így tizedikben mindent értek! Meg is kéne csinálni a lenyót, hogy ne estére maradjon, mert még ki akarok menni haverokkal fagyizni. Most megyek és belevetem magam a cotangens függvény relytelmeibe.
Egész jó napom volt, mi is hülyítettük a tanárokat ezerrel, egész nap játszottunk és még az uccsó óránk is elmaradt! Nyelvtanról elszöktünk a kiskápolnába és ott bekajáltunk, a tanárnőnek meg relytvényeket adtunk ami segítségével megtalálhat minket! Nagyon állat volt!
A metekot én sose értettem...de most valahogy így tizedikben mindent értek! Meg is kéne csinálni a lenyót, hogy ne estére maradjon, mert még ki akarok menni haverokkal fagyizni. Most megyek és belevetem magam a cotangens függvény relytelmeibe.
Szerk: Leighton 2009-04-01 15:46:52
beküldve: 2009-04-01 15:36:20
(#19388) Sziasztok
-tök jó napom volt, hülyitettük a tanárokat, földrajztol meg is kaptuk a magunkét , nem tanultunk semmit, 3 órám meg se volt tartva, hazajövök, akarom irni a matekot, nem tom. MSN-en 3-man csináljuk, ak sem jó. följön a tanárnő, kezdünk könyörögni, magyaráz valamit, annyira se értjük, szal szépen elrontotta a napom, most meg mind föladtuk, mer nem tudjuk megcsinálni.
ilyen se volt még.
Am h vagytok?
-tök jó napom volt, hülyitettük a tanárokat, földrajztol meg is kaptuk a magunkét , nem tanultunk semmit, 3 órám meg se volt tartva, hazajövök, akarom irni a matekot, nem tom. MSN-en 3-man csináljuk, ak sem jó. följön a tanárnő, kezdünk könyörögni, magyaráz valamit, annyira se értjük, szal szépen elrontotta a napom, most meg mind föladtuk, mer nem tudjuk megcsinálni.
ilyen se volt még.
Am h vagytok?
alister : nem is tudtam ! ki gondolta volna , h ennnyire nem vagyok egyéniség!
Szerintem ez inkább arra a tipikus jelenségre példa, amikor egy adott természeti törvényt vagy technikai újítást többen is felismernek, egymástól függetlenül, térben és időben eltérő helyeken. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szervusztok, szervusztok!
Napközépi hangulatgerjesztés. A minőség nem az igazi, de ettől csak undergroundabb lesz a Bizottság. Nodeszóval Nem bírom a gyűrődést!
Napközépi hangulatgerjesztés. A minőség nem az igazi, de ettől csak undergroundabb lesz a Bizottság. Nodeszóval Nem bírom a gyűrődést!
szervusz Kapitány! a linkhez meg : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alister : nem is tudtam ! ki gondolta volna , h ennnyire nem vagyok egyéniség!
Ultimate Anime Showdown!!!!!!!!!!még valami őrültség!!!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-01 13:06:42
(#19385) Szervusztok, szervusztok!
A névadómat, a Mély nyomokat hagytok bennemet még mindig nem tették fel. Meg kell tanulnom videjót készíteni.
A névadómat, a Mély nyomokat hagytok bennemet még mindig nem tették fel. Meg kell tanulnom videjót készíteni.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-01 13:08:20