Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-01 21:01:44
(#19488) Sziasztok!
Visszaolvastam, de semmit sem értettem. És nem vagyok fáradt, csak szomorú egy picit.
Ejj.....nincs kedve valakinek hülye, de vicces poénokat írnia?
Visszaolvastam, de semmit sem értettem. És nem vagyok fáradt, csak szomorú egy picit.
Ejj.....nincs kedve valakinek hülye, de vicces poénokat írnia?
Szerk: Yaven 2009-04-01 21:02:04
Hát, ha neked van bombád, akkor mérnem egyből a tiédre megy??
Nah de megyek! Csá!
Nah de megyek! Csá!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ó!!!! A robbancsuk fel a sulit módszer? Rendben...
fene nincsen karabélyom..
fene nincsen karabélyom..
hová lehetne eltünteni?
erre van néhány ötletem
megadom a sulim címét nem kell hozzá sok robbanóanyag, nem egy mai darab de a harcosoknak jár szaké is
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Nem a ruszkyknak volt atombombájuk???
Ha már ez eg japán oldal: Apropó japán oldal: Ma nálunk a suliban voltak japcsik.Énekórán jöttek, és egy fiatalabb kb. 13-16 éves csaj lehetett ott ült melettünk... A lényeg h pacstársam flörtölt neki.. Szerencse h nem tud magyarul. csak nézett.. Végülis énis ottan mondtam: Konidzsuá
Szerk.: Harc Mit szólnátok egy MP44-hez vagy egy jó kis szovjet PPSH-hoz? Nah jó nem szemétkedem: Jöhet egy Thompson...
Ha már ez eg japán oldal: Apropó japán oldal: Ma nálunk a suliban voltak japcsik.Énekórán jöttek, és egy fiatalabb kb. 13-16 éves csaj lehetett ott ült melettünk... A lényeg h pacstársam flörtölt neki.. Szerencse h nem tud magyarul. csak nézett.. Végülis énis ottan mondtam: Konidzsuá
Nem tom h h kell írni... japánul
Aztán haverom három aláírást gyújtött: Eggyet a homlokára, ketőt meg a karjára...Szerk.: Harc Mit szólnátok egy MP44-hez vagy egy jó kis szovjet PPSH-hoz? Nah jó nem szemétkedem: Jöhet egy Thompson...
Szerk: Morduk 2009-04-01 20:57:30
beküldve: 2009-04-01 20:52:45
(#19481) Ja, ha harc hát harc.
*előveszi a tartalék bombákat a szekrényéből*-jé, ezek hogy kerülhettek ide? és hová lehetne eltünteni?
*előveszi a tartalék bombákat a szekrényéből*-jé, ezek hogy kerülhettek ide? és hová lehetne eltünteni?
beküldve: 2009-04-01 20:48:53
(#19480) jé valakik még élnek
biztos volt a közeletekben egy atombunker
Baniaa3: de mi nem hagyjuk magunkat, akkor legyen harc
biztos volt a közeletekben egy atombunker
Baniaa3: de mi nem hagyjuk magunkat, akkor legyen harc
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-01 20:50:27
Szerk: baniaa3 2009-04-01 20:49:22
beküldve: 2009-04-01 20:46:07
(#19478) hello én is itt vagyok!
Egy kicsit
Szerk: Morduk 2009-04-01 20:47:00
beküldve: 2009-04-01 20:40:56
(#19476) hali mindenki
szerintem atombomba támadás érte a fórumot mert nagyon kihalt
szerintem atombomba támadás érte a fórumot mert nagyon kihalt
Bár most nézem h őseink h perverzkettek? vagy h mondjam őőő érdekeseket mondtak/írtak
Na ezt nem értettem Morduk. Te irtad ezt. De mire....
Most elmegyek, visszajövök, és ha ak sem érted, elmagyarázom még1-szer higgattan, nyugodtan.
-végtelen türelem-
Lefagytatok? V elvándoroltatok h semmi mozgás? Alig megyek el és mindenki fölszivódik...
Szerk: Zoé 2009-04-01 20:23:38