Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
nem üt meg a guta ne aggódj , de én most így hirtelen kész lettem , ráadásul az a megszólalás, hogy akkor igyál vagy v.mi ilyesmi az nem volt egy kedves dolog és az a durcis sárga smiley az kész csak fölé kéne írni,hogy Wakka és tökéletes lenne
komolyan ezért holnap megérdemlek egy milkát, meg is ajándékozom magam
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
A szerkesztett hsz-emre gondoltam mielőtt még a mutogatósra vagy a Dzirunnak írt baráti jókivánságra gondolnál, de már korábban válaszoltál rá szerkesztéssel.
Ne légy ideges, mert a végén még megüt a guta! Nem is piszkállak! :((
Yaven: remélem lezsíroztuk akkor.
Ne légy ideges, mert a végén még megüt a guta! Nem is piszkállak! :((
Yaven: remélem lezsíroztuk akkor.
nem vagyok durcis kedvemben csak valaki felidegesített nem tom,hogy ki
és nem tom, most nem lehet kiengesztelni még a csoki sem hat meg, még a legújabb milka sem mióta itt vagyok te csak piszkálsz biztos birkózó sz@rt ettél
és nem tom, most nem lehet kiengesztelni még a csoki sem hat meg, még a legújabb milka sem mióta itt vagyok te csak piszkálsz biztos birkózó sz@rt ettél
áh kész most ideges vagyok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
na jó nem teljesen értem,hogy melyik előző hsz-ed ajánlod de nekem végül is mindegy bocsika,hogy egyáltalán hozzád szóltam
Látom nagyon durcis kedvedben vagy, mivel engesztelhetnélek ki?
na jó nem teljesen értem,hogy melyik előző hsz-ed ajánlod de nekem végül is mindegy bocsika,hogy egyáltalán hozzád szóltam
látom kitört belőled az értelem, már csak az alapján amit másoknak is írsz
látom kitört belőled az értelem, már csak az alapján amit másoknak is írsz
, és most itt ez a nyavalyás smiley:
Szerk: mad_chan 2009-04-01 22:46:19
most mér?
Ezt a popódba szivi... de dugahtom máshova is ha akarod.
mad_chan: ajánlom az előző előtti h.sz-emet.
Misu-chan: annyi őrült ember lesz ott; egynek (vagy kettőnek ) a hiánya csak nem fog feltűnni. Csak kérlek ne a fórumos tagokat támadd meg a villáddal.
nem fórumosokat nem bántok, de ha eltűnik valaki az nem az én hibám
Wakka: remélem megfelelő választ adtam a kérdésedre, de ha nem akkor most szólj vagy hallgass örökre
nem áll szándékomban halálra inni magam nem vagyok alkesz ,de ez a durcás smiley pont hozzád illő (nekem meg az ovis nyelvnyújtogatós smiley kell)
amúgy én nem nyúlom le a szabadidőd, gondolom értelmesebben is el tudod tölteni,minthogy engem hallgass de szólj ha tévedek
Szerk: mad_chan 2009-04-01 22:40:50
hol?
*gondolkodik, de semmi nem jut az eszébe*
Ok, akkor Dzirun nagy örömére megsúgom:
, mellesleg meg:
privát üzi...
mad_chan: Felőlem igyál akkor, ha annyira szeretnél.
Csak nem a drága időmre fáj a fogad?
Szerk: wakka 2009-04-01 22:35:37
hol?
*gondolkodik, de semmi nem jut az eszébe*
Misu-chan: annyi őrült ember lesz ott; egynek (vagy kettőnek ) a hiánya csak nem fog feltűnni. Csak kérlek ne a fórumos tagokat támadd meg a villáddal.
Szerk: Yaven 2009-04-01 22:31:43
mad_chan: Ok, akkor én kérdezek; miért lenne bajom a rockerekkel és veled?
háát olyan kis gonoszul hangzott, hogy "ne igyál,mert teljes lesz a rocker feeling" vagy valami ilyesmi na a lényege ez volt és én úgy értelmeztem,hogy vagy velem van bajod vagy a rockererekkel vagy nem tom,de végül is mindegy, nem zaklatlak még ellopom a drága idődet
Misu: az ánkölbenszes izé fincsa lehetett, egyszer ettem szilvás nem tom milyet valami maláj bigyó volt hát az szörnyű volt
de az édes- savanyút szeretem
Szerk: mad_chan 2009-04-01 22:29:47
beküldve: 2009-04-01 22:22:42
(#19537) Yaven: hát csak nem xD Bár ki tudja... ha elfogy a pénzem, és nem lesz kajám a végén még elkezdek hallucinálni Kivéve ha az illető télleg valami kajáéra fog hasonlítani xD
mad_chan: tömeggyilkos xD csakneeeeem..... Habár most hogy mondod ettől a feltevéstől én is félek
Am.. a kaja kapcsán most jutott eszembe hogy ma ettem rizzsel valami "ánkölbenszes" kínai kaját... júúúj olyan finya volt!
mad_chan: tömeggyilkos xD csakneeeeem..... Habár most hogy mondod ettől a feltevéstől én is félek
Am.. a kaja kapcsán most jutott eszembe hogy ma ettem rizzsel valami "ánkölbenszes" kínai kaját... júúúj olyan finya volt!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Bocs hogy nem írtam vissza, csak el voltam foglalva és gondolkodnom is kellett a helyzeten - szóval nem olyan egyszerü a dolog...
Akkor holnap du 7-kor és hol?
Akkor holnap du 7-kor és hol?
Szerk: wakka 2009-04-01 22:21:50
csak most kissé be vagyok kavarodva.. X__x
mért azt hittem te megtéveszthetetlen vagy am ez nem érzékeny pont csak kérdezek, bár úgy látom nem szabad
Misu- chan: ha nem megy a harc én segítek szívesen , négy kéz többet ér, én is akartam jelentkezni,de amikor megláttam,hogy megkóstolja a zsűri eszembe jutott,hogy nem akarok tömeggyilkos lenni így inkább kihagytam