Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
azt tervezem ("van egy álmom", of course)
Ez, és hasonló utazgatás nekem is megfordult már a fejemben!
És rohadt jó ötlet, úgyhogy én mindenképpen veled tartanék!
Ha utánajártál küldj egy útiköltség, szállás árkalkulációt meg egy időpontot és indulhatunk is ^^ komolyan!
no pussy, just the dicks
mondjuk egyszer egy ilyet az életben muszáj kipróbálni. csak 1 hetes vonatútra annyi könyvet vinnék magammal h megdöglök. meg vodkát. meg azért kéne vki aki többé-kevésbé beszél ruszkiul, mer az hasznos.
-
Of course, kéremszépen.
Nos, az még nem zárja ki a vonatozást... Például én
aki köztudomásúlag nem vagyok százas, de legalábbis egy másik századból/bolygóról keveredtem ide, és amúgy is vannak furcsa dolgaim
azt tervezem ("van egy álmom", of course), hogy egy jó társasággal, néhány raklap vodkával (mint általános csereeszköz) és konzervvel, meg pár gitárral/síppal/dobbal/stb és megfelelő túlélőfelszereléssel Moszkvában felszállunk a Transzszibériai Expresszre és elmegyünk vele egészen Vlagyivosztokig (ez kábé egy hét), onnan pedig hajóval át Japánba.És mindezt azért, mert poén, és mert egyszerre csak egyszer élünk, és egyébként is, ezt az utazást valószínűleg akkor is életünk végig emlegetnénk, ha semmi más nem történne az úton (Szibéria amúgy is gyönyörű). Csak rajtam kívül kevés ennyire eszelős van, ennek meg csak nagyobb társaságban, vagy legalább egy másik fanatikussal vágnék neki (ketteseben sokkal inkább túlélőtúra jellegű lenne, viszont egy nagyobb társaság nehezebben talál szállást, stb).
Persze ha elmegy a maradék józan eszem, akkor lehet, hogy egyedül is neki vágok... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-02 01:24:22
Csak nem egy távol-keleti országba?
Of course, kéremszépen.
Japán úgy hívogat...
A barátnőmmel lassan 2-3 éve tervezgetjük. Csak most komolyabbra fordult - volna - a dolog... Csakhát jött ez a fincsi kis válság, ami azt jelentheti, hogy nem idén ősszel, hanem jövő év tavasszal/ősszel jutunk ki. De - most kivételesen - optimista próbálok lenni...
Nyah, de azt hiszem most már tényleg el tudok aludni, úgyhogy kihasználva pillanatot, ágyba is bújok.
Jó éjszakát!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-02 01:08:19
nem Európában utazgatnék.
Csak nem egy távol-keleti országba? "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Jájjj...!!! VálaszválaszVÁLAAASZ! *nagyon pörög*
Értelek.
A repülőjeggyel tisztában vagyok, megfelelő akciókra vadászom.
És köszönöm a vonatbérlet tippet, de nem Európában utazgatnék.
Értelek.
A repülőjeggyel tisztában vagyok, megfelelő akciókra vadászom.
És köszönöm a vonatbérlet tippet, de nem Európában utazgatnék.
Kérdés azokhoz, akik jártak már külföldön:
Mikor kezdtétek el komolyan megtenni a lépéseket az utazás felé? Gondolok itt repülő- vagy más jármű -jegy vásárlására, és a szállás foglalására.
Igazából már többször voltam külföldön, de még soha nem én szerveztem az utazást. Viszont a repülőjegyet érdemes előre megvenni, mert úgy olcsóbb lehet, ha pedig kalandvágyóbb/életuntabb vagy, állítólag van összeurópai vonatbérlet. Mikor kezdtétek el komolyan megtenni a lépéseket az utazás felé? Gondolok itt repülő- vagy más jármű -jegy vásárlására, és a szállás foglalására.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-02 00:24:27
(#19556) No, nem tudok aludni... Úgyhogy jöttem kockulni...
Két napja alig-alig olvastam vissza, fogalmam sincs mi történt itt... Majd ha egyszer lesz energiám - és kedvem - pótolom eme hiányosságomat.
Mikor kezdtétek el komolyan megtenni a lépéseket az utazás felé? Gondolok itt repülő- vagy más jármű -jegy vásárlására, és a szállás foglalására.
Gyanítom, hogy erre a kérdésre, csak holnap kapok választ.
(Azaz... van itt még valaki? )
Két napja alig-alig olvastam vissza, fogalmam sincs mi történt itt... Majd ha egyszer lesz energiám - és kedvem - pótolom eme hiányosságomat.
Gyanítom, hogy erre a kérdésre, csak holnap kapok választ.
(Azaz... van itt még valaki? )
Korábban már néztem és ide írtam utánna, de ha nem hát nem.
Whatever... Én viszont megyek lefeküdni. Jó éjszakát mindenkinek!
Talán nézd meg az inboxodat még egyszer.
Korábban már néztem és ide írtam utánna, de ha nem hát nem.
beküldve: 2009-04-01 23:13:01
(#19553) Yaven:
Még azért egy számot kanyaríthatnál privátba ha esetleg kitörne -már lassan- a IV. világháború.^.^
Talán nézd meg az inboxodat még egyszer.
szerk: Jó éjt mad_chan!
Szerk: Yaven 2009-04-01 23:11:40
mad_chan: Naa, legyen jó kedved! Ugye nem akarod, hogy elővegyem a faviccek könyvemet...
köszi nem kell inkább maradjatok a filmeteknél
na én húzok hali mindenki
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
komolyan ezért holnap megérdemlek egy milkát, meg is ajándékozom magam
MegaLOL!! XDDDD
Yaven:
Még azért egy számot kanyaríthatnál privátba ha esetleg kitörne -már lassan- a IV. világháború.^.^
Yaven: remélem lezsíroztuk akkor.
Jaja
mad_chan: Naa, legyen jó kedved! Ugye nem akarod, hogy elővegyem a faviccek könyvemet...