Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
*veri a fejét az asztalba* Most néztem meg a nyári srácok eggyik oldalát (képen)....Nos inkább ne beszéljünk róla....
Ennyire nem tetszik a rajzolás?
beküldve: 2009-04-02 18:56:18
(#19592) Szia Usagi_chan.....
*veri a fejét az asztalba* Most néztem meg a nyári srácok eggyik oldalát (képen)....Nos inkább ne beszéljünk róla....
Mellesleg az aláírásokhoz.: Egy gyerek aláíratta a könyvet! és azt mondta király...:[Link]
Mellesleg az aláírásokhoz.: Egy gyerek aláíratta a könyvet! és azt mondta király...:[Link]
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-04-02 18:59:36
beküldve: 2009-04-02 18:55:07
(#19591) Nos, én a gitáromat nem iratgatnám össze senkivel, max. az egyik kedvenc gittárosommal.
Usagi-chan: én tavaly bérmélkoztam, a felkészítőket meg utáltam mert naggyon uncsik voltak.
Usagi-chan: én tavaly bérmélkoztam, a felkészítőket meg utáltam mert naggyon uncsik voltak.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Nocsak, kit látnak szemeim. Nee-chan előkerült.
Ellentétes nem: nem szólok hozzá, lüke vagyok ehhez
Meleg van: az nem olyan nagy baj, mer ha hideg van ak az a baj.
Ellentétes nem: nem szólok hozzá, lüke vagyok ehhez
Meleg van: az nem olyan nagy baj, mer ha hideg van ak az a baj.
beküldve: 2009-04-02 18:51:37
(#19589) Sziasztok.
Nap: szörnyű és egyben jó volt. Matekom nem volt, elhülyültünk az órákon. Stb.
Holnapom remek lesz, haza, majd vissza Esztergomba barátnőkhöz bérmálkozási előkészítő miatt. De nem baj, el lesz a csipet-csapat.^^
Más: Dög meleg van. Szomorú vagyok. Kezdem megutálni az ellentétes nemet, vagyis egy embert közülük nagyon, de ez más tészta...
Nap: szörnyű és egyben jó volt. Matekom nem volt, elhülyültünk az órákon. Stb.
Holnapom remek lesz, haza, majd vissza Esztergomba barátnőkhöz bérmálkozási előkészítő miatt. De nem baj, el lesz a csipet-csapat.^^
Más: Dög meleg van. Szomorú vagyok. Kezdem megutálni az ellentétes nemet, vagyis egy embert közülük nagyon, de ez más tészta...
Szia mindenki!
Szia neked is!!!
Zoe: Nos fa volt... Asszem volt rajta vlami bevonó, de az alapból nem lehet levenni... Rá van ragaztva...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-04-02 18:50:31
beküldve: 2009-04-02 18:49:03
(#19587) Foszfor: köszönöm
Morduk: na ne. a gitárt? még 1szer elolvasom. igen, azt irja a gitárt. hangszerkinzó, tönkreteszi szegény gitár szivét. Filcel. az 1 dolog h én tegnap azzal cirkáltam hülyeségeket, de lapokra amiket kiragasztottam, és nem a gitáromra. és milyen a hangszer szine? legalább fekete v sötét barna?
Morduk: na ne. a gitárt? még 1szer elolvasom. igen, azt irja a gitárt. hangszerkinzó, tönkreteszi szegény gitár szivét. Filcel. az 1 dolog h én tegnap azzal cirkáltam hülyeségeket, de lapokra amiket kiragasztottam, és nem a gitáromra. és milyen a hangszer szine? legalább fekete v sötét barna?
Szerk: Zoé 2009-04-02 18:50:07
beküldve: 2009-04-02 18:40:03
(#19586) Szia mindenki!
Zoe tök szép lett a rajzod
Az álmokról meg csak annyit, hogy: "Nincsenek lehetetlen álmok, csak belső korlátok, amelyekkel megszabjuk, mi lehetséges és mi nem."
A napom egész átlagos volt. Első órám nem volt és a 7. is elmaradt.
Zoe tök szép lett a rajzod
Az álmokról meg csak annyit, hogy: "Nincsenek lehetetlen álmok, csak belső korlátok, amelyekkel megszabjuk, mi lehetséges és mi nem."
A napom egész átlagos volt. Első órám nem volt és a 7. is elmaradt.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-04-02 18:40:22
beküldve: 2009-04-02 18:32:42
(#19585) Üdv mindenkinek! Kinek milyen napja volt?
Nálunk még mindig ott voltak a japcsik.... A kisebb másodikos, harmadikos csajok úgy rácuppantak a japcsikra h még az osztálytermeken is átvezették őket....
Másik h ugyebár a japcsiktól mindenki egy aláírást akart..
Nálunk még mindig ott voltak a japcsik.... A kisebb másodikos, harmadikos csajok úgy rácuppantak a japcsikra h még az osztálytermeken is átvezették őket....
Másik h ugyebár a japcsiktól mindenki egy aláírást akart..
Osztálytársam el is kérte az eggyik ímélét...
Szóval egy felsős (kb. 6-7-es lehetett) Aláíratta a gitárját... És mivel: Egy filcel, hogy ott is maradjon.. Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Igen, igazad van. Papolok itt h nem szabad feladni, akkor legalább én ne addjam föl. Példát kell mutatni XD
nade hir h kész az az emberibb kép.
úgy nézzétek h első próbálkozás, tele hibával, de lényeg h megvan, és ennél már csak jobb lehet. sztem hasonlit azér egy emberre, v egy olyasmi teremtményre XD
[Link]
jujj a szemét csak most veszem észre. javitom is...
-merh ronda-
nade hir h kész az az emberibb kép.
úgy nézzétek h első próbálkozás, tele hibával, de lényeg h megvan, és ennél már csak jobb lehet. sztem hasonlit azér egy emberre, v egy olyasmi teremtményre XD
[Link]
jujj a szemét csak most veszem észre. javitom is...
-merh ronda-
Szerk: Zoé 2009-04-02 18:09:19
Neked legalább van álmod húgi. Én eltévedtem.
ez nem így van ! talán csak te is elveszel a saját álmodban mint én !mert itt van ez a valami ami egyértelműen itt van , de meg foghatatlan ,tel van kételyekkel .és néha úgy érzed már el is veszett .aztán megint ott van karnyújtásnyira , és amikor megint pofára esel rájössz ,hogy még mindig fényévekre van . aztán van amikor teljesen eltévedsz , és úgy érzed nem találod meg többet . de minden bukással csak erősebb leszel , és akárhányszor tévedsz is el , a sokadik után már tudod az utat !
ilyenek az álmok , és vagyunk mi is nővérkém ! De nem fogjuk feladni , mert nem és kész !nem szabad!
hihi . kicsit bele merültem !^^"
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Neked legalább van álmod húgi. Én eltévedtem. Már azt is megkételkedtem h rajzra menjek-e. Most megpróbálok egy emberibb valamit csinálni, aztán ha nem sikerül ak......
-gondolom előlről kezdem. Olyan nics h ne tudjak rajzolni egy arcképet v ilyesmit.
-ez van. én másokat tudok buzditani, nem magam
-gondolom előlről kezdem. Olyan nics h ne tudjak rajzolni egy arcképet v ilyesmit.
-ez van. én másokat tudok buzditani, nem magam
Szerk: Zoé 2009-04-02 16:49:28
akkor mit ajánlasz ? Mobil zöldséges?XD am inkább ez 1 alap álom , a teljeset nem tudnám meg fogalmazni.^^"
Zoe nee-channak és Elnarnak teljesen igaza van, az álmokért meg kell küzdeni de nem üldözni kell ,mert az már mánia !
Zoe nee-channak és Elnarnak teljesen igaza van, az álmokért meg kell küzdeni de nem üldözni kell ,mert az már mánia !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-02 16:52:35
Sztem nem lennél hozzá túl pesszimista.
Az álmokat nem csak álmodni kell, meg bizni bennük, hanem tenni értük ,h ne álmok maradjanak.
De nem kell értük mindent föladni
Na, nekem holnapi ebéd egy csoki. Jó mi? Segitettem magyarban és azér kapom.meg mértanér. Hát igen, kedves osztálytársaim is akadnak. Bár nagyitóval kell keresni őket.
jujjjjjjj. epres milka van igérve.
Kössz h megelőztél Elnar.
Az álmokat nem csak álmodni kell, meg bizni bennük, hanem tenni értük ,h ne álmok maradjanak.
De nem kell értük mindent föladni
Na, nekem holnapi ebéd egy csoki. Jó mi? Segitettem magyarban és azér kapom.meg mértanér. Hát igen, kedves osztálytársaim is akadnak. Bár nagyitóval kell keresni őket.
jujjjjjjj. epres milka van igérve.
Kössz h megelőztél Elnar.
Szerk: Zoé 2009-04-02 16:27:18
beküldve: 2009-04-02 16:16:18
(#19579) Az álmokat nem kergetni kell, hanem maximum sétálni érte. Úgy is mondhatnám, hogy ne adj fel mindent az álmaidért, de ha lehetőség van, azt ne hagyd elmenni. :spanyolviasz ftw:
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-04-02 16:17:54