Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-02 20:48:17
(#19638) No, egész faján indul a hónap. Gyanús ez nekem, nagyon.
Node, paranoid android mivoltunkat félretéve, aki még nem ismerné a Bojtárok blogot, annak itt van egy csodás kis szösszenet;
Spolier, mert a kislurkóknak nem feltétlen kell elolvasni.
A delikvensek már-már esélyesek egy Darwin-díjra.
Szerk.: SakuraConos jegy berendelve, metál!
Node, paranoid android mivoltunkat félretéve, aki még nem ismerné a Bojtárok blogot, annak itt van egy csodás kis szösszenet;
Spolier, mert a kislurkóknak nem feltétlen kell elolvasni.
A delikvensek már-már esélyesek egy Darwin-díjra.
Szerk.: SakuraConos jegy berendelve, metál!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-02 20:49:33
kihangsúlyozom: én sokkal szebben rajzoltam le XD
Mint ki/mi???
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
semmi gond a kritikáér. am első próbálkozás és h itt van még a rajztanár 2 könyve. onnan néztem az önarcképet. és tényleg kicsit másabb volt.
beküldve: 2009-04-02 20:44:29
(#19635) mad_chan: Nos jó lenne néhány gyereket megnyomattatni... *ropogtatja a kezét*
Zoe:Én néztem... Jó emberke... Bár Van Gogh máshogy nézett ki... Bocsi kritika...
Zoe:Én néztem... Jó emberke... Bár Van Gogh máshogy nézett ki... Bocsi kritika...
én is nagyon várom már
élvezett lesz néhány ember ellen harcolni
Zoe: jól értetted, de hozzájuk inkább a rózsaszín illik
amúgy jöhetnek külsősök is ha valakit érdekel
élvezett lesz néhány ember ellen harcolni
Zoe: jól értetted, de hozzájuk inkább a rózsaszín illik
amúgy jöhetnek külsősök is ha valakit érdekel
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-02 20:46:26
Nem, de jó lehet. Főleg ha épp dühös vagy vkire, vörösfestékes golyókkal kezded agyonlőni, meg....na jó. azér fájhat kicsit Úgyh ilyet nem szabad csinálni -kivétel ha nem látják h te vagy aki csinálja
-mond h nem értettem félre h hová mentek. ha igen ak okot attam egy adag LOL-ra, ami talán a mostani helyzetben nem is lenne nagy baj, de ak se legyen igy.
am a rajzom linkjére senki nem irt vissza Foszforon kivűl. a kérdés az vol h hasonlite 1 emberre, v olyasfajta teremtményre.
-mond h nem értettem félre h hová mentek. ha igen ak okot attam egy adag LOL-ra, ami talán a mostani helyzetben nem is lenne nagy baj, de ak se legyen igy.
am a rajzom linkjére senki nem irt vissza Foszforon kivűl. a kérdés az vol h hasonlite 1 emberre, v olyasfajta teremtményre.
Szerk: Zoé 2009-04-02 20:42:32
Mentek paintballozni?!
Nekem csak a haverom volt...
Egyépként csalás mi sosem mennénk el az osztállyal...
Nekem csak a haverom volt...
Egyépként csalás mi sosem mennénk el az osztállyal...
beküldve: 2009-04-02 20:36:51
(#19631) ma nem mentem suliba erre, kiderült,hogy ma szavazták meg mit csináljunk osztálykiránduláson
de nagyon jó lett a végeredmény megyünk paintballozni
volt már valaki
de nagyon jó lett a végeredmény megyünk paintballozni
volt már valaki
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Ja h az. Hát ha itt olyan lasan mozgunk, ak legalább gépelgetek kicsit. Csakh összetévesztettem a 2-őt a Z vel. ez van. se szemüveggel se annélkül nem látok.
Thx thx.... Ez jól jött köszike!!!
lol emlékszem rá xDD régen vagy ezerszer ment a tvben...mármint, ez a mese xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Én is ezt kérdem XD.
Mi a LOL. de lassan az lesz a LOL h irunk itt össze-vissza, de azt se tudjuk mit.
Mi a LOL. de lassan az lesz a LOL h irunk itt össze-vissza, de azt se tudjuk mit.
Az lol, hogy nem használod a másolás és beillesztés parancsokat, hanem begépeled a webcímet.
Én is ezt kérdem XD.
Szerk: Zoé 2009-04-02 20:26:19