Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
gyepszőke
Naniii? What does it mean?!
Kis nyelvújító...
(Szegény Kazinczy bá' tuti forog a sírjában, ha hallja a mai ifjúság kegyetlen nyelvgyilkolását. )
A takonyfogó az egyik agyszüleményem...Gyenge pillanataimba mindíg mondok valami marhaságot A legutóbbi a gyepszőke volt.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Miért őrülsz meg, drága Zp. ?
Szép az idő, csiripelnek a madárkák, és hamarosan nyílnak a cseresznyefák! Mi okod van ennek ellenére is a bosszankodásra?
Foszfor: Ez sok emberrel így van: ha jön a jó idő, akkor betegszenek meg. Nem akarok hülyeséget mondani, nem tudom miért van ez...
"takonyfogó" LOL!
Szép az idő, csiripelnek a madárkák, és hamarosan nyílnak a cseresznyefák! Mi okod van ennek ellenére is a bosszankodásra?
Foszfor: Ez sok emberrel így van: ha jön a jó idő, akkor betegszenek meg. Nem akarok hülyeséget mondani, nem tudom miért van ez...
"takonyfogó" LOL!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-03 14:44:31
beküldve: 2009-04-03 14:42:17
(#19665) Szia mindenki!
Ma nagyon jó napom volt, rövidített órák, semmi doga
Még mindíg náthás vagyok A suliban ketten töltöttünk meg egy kukát takonyfogóval... Nemtom valahogy mindíg akkor leszek beteg, ha jön a jóidő. Nyáron is 2 hétig az voltam.
Ma nagyon jó napom volt, rövidített órák, semmi doga
Még mindíg náthás vagyok A suliban ketten töltöttünk meg egy kukát takonyfogóval... Nemtom valahogy mindíg akkor leszek beteg, ha jön a jóidő. Nyáron is 2 hétig az voltam.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-04-03 14:34:20
(#19664) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHH ! Meg őrülöööök!esküszöm tüzet tudnék okádniiiii!
Miho: Már nyílnak a tavaszi kék ibolyák.....
Miho: Már nyílnak a tavaszi kék ibolyák.....
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-03 14:36:51
beküldve: 2009-04-03 14:32:22
(#19663) Jó napot!
És ím' lecsap rám Murphy... Egész télen nem voltam beteg. Büszke is voltam rá, hogy bizony az egészséges étkezésnek és a rendszeres testmozgásnak - életmódváltásnak - köszönhetően én lettem az egészség mintaszobra...
... Erre tessék, ma úgy keltem fel, hogy a torkom... Áú! De mivel ez még csak nagyon az elejének tűnik a dolognak kúra alá üldöztem magam: meleg tea, mebucain/strepsils, és a jó idő ellenére nem pucérkodunk.
Tényleg, mit szóltok ehhez az időhöz? Apum mesélte, hogy tegnap állt a kocsival valahol néhány percet, és mire újra elindult 27 fokot mutatott a hőmérő. Persze ez ugye nem a reális kinti hőméréklet, de ha durván lefaragunk róla 5 fokot, az akkor is 22!!!
Nyár van nyár...*énekel*
És ím' lecsap rám Murphy... Egész télen nem voltam beteg. Büszke is voltam rá, hogy bizony az egészséges étkezésnek és a rendszeres testmozgásnak - életmódváltásnak - köszönhetően én lettem az egészség mintaszobra...
... Erre tessék, ma úgy keltem fel, hogy a torkom... Áú! De mivel ez még csak nagyon az elejének tűnik a dolognak kúra alá üldöztem magam: meleg tea, mebucain/strepsils, és a jó idő ellenére nem pucérkodunk.
Tényleg, mit szóltok ehhez az időhöz? Apum mesélte, hogy tegnap állt a kocsival valahol néhány percet, és mire újra elindult 27 fokot mutatott a hőmérő. Persze ez ugye nem a reális kinti hőméréklet, de ha durván lefaragunk róla 5 fokot, az akkor is 22!!!
Nyár van nyár...*énekel*
Nem mintha nagy nyár-fan lennék...
beküldve: 2009-04-03 10:17:06
(#19662) Sziasztok! Jó reggelt!
No comment, hogy ma milyen napom van. Már 3-szor majdnem bealudtam, ráadásul megint du. 5-ig bennt kell lennem a suliban. Utálom a pénteket!!!
De nem panaszkodom többet, Fisi jóvoltából lesz jegyem a Conra! Máris nem olyan rossz ez a nap.
Van ilyenkor más is gépközelben?
No comment, hogy ma milyen napom van. Már 3-szor majdnem bealudtam, ráadásul megint du. 5-ig bennt kell lennem a suliban. Utálom a pénteket!!!
De nem panaszkodom többet, Fisi jóvoltából lesz jegyem a Conra! Máris nem olyan rossz ez a nap.
Van ilyenkor más is gépközelben?
beküldve: 2009-04-02 22:30:28
(#19661) Az, hogy a mi előadónk gagyi engem már nem lep meg.
De hogy idén a finnek is szarok. O_O A sok lame pop szám közül egyedül a finnek tűntek ki rock/metaljukkal (legalábbis 2006-2008-as fesztiválokon, előtte nem tudom mit műveltek :')), mostmeg ezzel a...nem is tudom mivel indulnak.
Esküszöm, azok közül amiket eddig hallottam az azerbajdzsáni Arash szám a legjobb. xD Szánalmas egy felhozatal van idén.
De hogy idén a finnek is szarok. O_O A sok lame pop szám közül egyedül a finnek tűntek ki rock/metaljukkal (legalábbis 2006-2008-as fesztiválokon, előtte nem tudom mit műveltek :')), mostmeg ezzel a...nem is tudom mivel indulnak.
Esküszöm, azok közül amiket eddig hallottam az azerbajdzsáni Arash szám a legjobb. xD Szánalmas egy felhozatal van idén.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Milyen szutyoksuttyó dolog már angol dallal versenyezni az Eurovíziós Dalfesztiválon ? Pláne ezzel az izével...
Pontosan.
Meg úgy egyébként is; honna szedik elő ezeket az előadókat?! A tavalyi is... ez is... még sose hallottam róluk.
Meg ez a szám...
Nah, sebaj. No győzelem idén is.
beküldve: 2009-04-02 22:06:58
(#19659) Sziasztok mindenkik!
A paintball metál!
Milyen szutyoksuttyó dolog már angol dallal versenyezni az Eurovíziós Dalfesztiválon ? Pláne ezzel az izével...
Parasikoly: Bassus, ez a sztori nagyon durva és nagyon beteg! /
A paintball metál!
Parasikoly: Bassus, ez a sztori nagyon durva és nagyon beteg! /
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-02 21:33:41
(#19658) Jóét mindenkinek most megyek.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Árullja már el nekem valaki, hogy azt hol/hogy lehet, mert az oldal felépítése valami veszett kaotikus...
1, Regisztrációnál értelemszerűen regisztrálsz
2, Miután megjött az e-mail, az abban található linkre katt a megerősítésért
3, Belépés
4, Majd jobb oldalon az Elővétel
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-02 21:31:02
Node, paranoid android mivoltunkat félretéve, aki még nem ismerné a Bojtárok blogot, annak itt van egy csodás kis szösszenet;
Jézusom. :'D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-04-02 21:18:06
(#19655) Jó estét mindenkinek
Usagi: nagyon tetszik a rajzod
És Zoe-nak is nagyon tetszik a rajza
Bár én nem ismerem úgy értve nem igazán hallottam még Van Gogh-róll úgyhogy azt nem tudom megmondani, hogy hasonlit e rá, de emberi, nekem tetszik
Valaki nem tud segíteni?
Kémia leckét írok és nem tudom, hogy most az atomtömegével vagy a moláris tömegével számoljam ki a Klornak a térfogatát, mert elvileg moláris tömeggel kéne kiszámítani, de bezavart a tanár azzal, hogy felírta az atomtömegét.
És akkor minek kell az atomtömege?
Talán, mert elektrolízisről lenne szó?
Szóval ha valaki tudna segíteni előre is köszönöm
mad-chan és Zoe jóéjt nektek is
Usagi: nagyon tetszik a rajzod
És Zoe-nak is nagyon tetszik a rajza
Bár én nem ismerem úgy értve nem igazán hallottam még Van Gogh-róll úgyhogy azt nem tudom megmondani, hogy hasonlit e rá, de emberi, nekem tetszik
Valaki nem tud segíteni?
Kémia leckét írok és nem tudom, hogy most az atomtömegével vagy a moláris tömegével számoljam ki a Klornak a térfogatát, mert elvileg moláris tömeggel kéne kiszámítani, de bezavart a tanár azzal, hogy felírta az atomtömegét.
És akkor minek kell az atomtömege?
Talán, mert elektrolízisről lenne szó?
Szóval ha valaki tudna segíteni előre is köszönöm
mad-chan és Zoe jóéjt nektek is
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-04-02 21:20:41
beküldve: 2009-04-02 21:16:19
(#19654) na én is megyek
mindenki aludjon jól és álmodjatok szépeket de ha unjátok akkor álmodhattok rémeket is
mindenki aludjon jól és álmodjatok szépeket de ha unjátok akkor álmodhattok rémeket is
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...