Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
No ez ám a komplex, felvilágosító válasz!
Köszönjük szépen!
Köszönjük szépen!
Szívesen, de megjegyzem, hogy sima túrakönyvekben, illetve elsősegély kalauzokban is benne van.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szia Aizen!
Megjegyzés: Semmit nem szívunk! Semmit, mert egy: magadat mérgezed, kettő: csak gyorsabban terjed a cucc az áldozatban! És nem vagdosunk semmit és senkit!
Ha marás van (kígyó, skorpió) akkor a végtagot a szívnél sokkal alacsonyabban elhelyezed, szaksegítséget hívsz, és imádkozol. Ha csípés (pók, méh) akkor borogatsz, szívnél lejjebb tartod, kálciumot adsz az áldozatnak, szaksegítséget hívsz, imádkozol.
A fullánk meg magától kijön, mert viszi magával az állatka. Kivéve a méhet, de azt könnyen körömmel ki lehet csípni...
Kérdés van még?
Megjegyzés: Semmit nem szívunk! Semmit, mert egy: magadat mérgezed, kettő: csak gyorsabban terjed a cucc az áldozatban! És nem vagdosunk semmit és senkit!
Ha marás van (kígyó, skorpió) akkor a végtagot a szívnél sokkal alacsonyabban elhelyezed, szaksegítséget hívsz, és imádkozol. Ha csípés (pók, méh) akkor borogatsz, szívnél lejjebb tartod, kálciumot adsz az áldozatnak, szaksegítséget hívsz, imádkozol.
A fullánk meg magától kijön, mert viszi magával az állatka. Kivéve a méhet, de azt könnyen körömmel ki lehet csípni...
Kérdés van még?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-03 19:30:32
beküldve: 2009-04-03 19:25:02
(#19710) Szia Zoe!
Köszi jól vagyok és te?
Szia Miho!
Na jó mentem is. Sziasztok!
Köszi jól vagyok és te?
Szia Miho!
Na jó mentem is. Sziasztok!
,,Hitler fején ugrálok!"
ŐŐőőőőőőőőőőő.
Vhogy ki kell szivni a mérget. el kell szoritani pl a kart ha ott a csipés, h ne terjedjen a vérben.
am ha allergiás vki ak ajánlatos úgy öltözni h pl mondom ha a karoddal van baj még nem nagy izé.
szivni-szivárogtatni
Vhogy ki kell szivni a mérget. el kell szoritani pl a kart ha ott a csipés, h ne terjedjen a vérben.
am ha allergiás vki ak ajánlatos úgy öltözni h pl mondom ha a karoddal van baj még nem nagy izé.
szivni-szivárogtatni
Aranyom...
Nem kobrákról és más veszedelmesen mérges kígyókról van szó! A fullánkot zívhatod...
Egyszerűbb, de rizikósabb: imádkozni kell és kész!
szerk.: Szia Aizen-sama!!!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-03 19:22:00
beküldve: 2009-04-03 19:17:19
(#19707) ŐŐőőőőőőőőőőő.
szivni-szivárogtatni
ha van itt Pécsi, mer van vki csak nem tom ki, ak mondja már meg h ismerie Weiling Csengét. Egy órája keresem hi5-ön. Nem találom, és nem tom fölvenni MSN-re, csak ő tudna, de nem tudja a cimem
szivni-szivárogtatni
ha van itt Pécsi, mer van vki csak nem tom ki, ak mondja már meg h ismerie Weiling Csengét. Egy órája keresem hi5-ön. Nem találom, és nem tom fölvenni MSN-re, csak ő tudna, de nem tudja a cimem
Szerk: Zoé 2009-04-03 19:04:14
Igen, mondjuk a kálcium egy jó ötlet, az bárhova megyek, mindig benne van a gyógyszeres táskámban. (Igaz csak pezsgőtabletta, de talán az i megfelel. )
Baniaa: Nem én nem ismerek ilyet, bár ez még nem zárja ki, hogy van ilyen.
Baniaa: Nem én nem ismerek ilyet, bár ez még nem zárja ki, hogy van ilyen.
Egy hentairól tudok, amiben biztosan vannak benszülöttek, de hogy kannibálok vagy sem, azt nem tudom...
Erre azt mondaná egy doki: Az allergiásnál mindig legyen kalciumos fiola... Meg mobil...
Amúgy reméljük sose kerül senki ilyen szutyok helyzetbe
Amúgy reméljük sose kerül senki ilyen szutyok helyzetbe
beküldve: 2009-04-03 18:39:09
(#19703) Vki ismer olyan mangát, ami ami kannibálokról szól vagy olyan, ami Görög Istenekről szól?
Igen-igen a védőoltás...
Képzeld el a következőt:
Erdőben kirándultok, és az allergiás kiránduló partnered megcsípi egy ilyen kis dög... Mit tesztek...? Egy erdő közepén...?
Képzeld el a következőt:
Erdőben kirándultok, és az allergiás kiránduló partnered megcsípi egy ilyen kis dög... Mit tesztek...? Egy erdő közepén...?
Reméljük sose kerülök ilyen helyzetbe.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-03 18:38:33
Hát van akinek erős az allergiája, de csak ak hal bele a csipésbe, ha nem kap egy bizonyos időn belül védőoltást. Különben nem.
Juj, allergia? Az nagyon nem jó! De ugye még nem volt belőle baj? *aggódik*
Szerencsére nem, de egyszer már jó alaposan összecsípett egy kis rohadék... és azr hallottam egyszer egy TV-s műsorban, hogy vannak olyan emberek, akiket ha másodszorra ér ilyen dolog, bele is halhatnak. Mondom faja, akkor tök jók az esélyeim.
Egy tipp a hasonló problémával rendelkezőknek:
Nyáron - vagy mikor észlelsz egy ilyen apró kis dögöt - ne használjatok édes parfümöt.
Szió Nővérkém!
Hát a migrénre tényleg nincs mit mondani...
Zoe: Ezt hívja az etológia megszokásnak.
Hát a migrénre tényleg nincs mit mondani...
Zoe: Ezt hívja az etológia megszokásnak.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-03 18:02:24