Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
szünet
ma végre nem voltam annyira lusta és elmentem Narutóval meg Bene-kunnal ráment meg szakét venni, szóval este Otakucsma!
Ja, persze nem voltál lusta, csak utána rögtön elmentél...
Tiszta jól vagyok. Ultraaktiv mód bekapcs.
Csak fulladozom a köhögéstől és nem tom h hogy vagyon még a helyén a tüdőm.
Takaritottál? Hát azt is kell csak az a baj, h ha muszály ak az embernek elmegy tőle a kedve.
Ha anyu megkér nem csinálom, ha nem kér meg, és egyedül vaok itthon, unatkozom, ak megcsinálom.
Jé. Tényleg erre vetődtem. H lelassult mindenki. Hibernálódás
Ja és: tessék gyógyulni! ne tessék fájtatni a hátát, mer az nem jó. -feküdj mondjuk a földre, asszem az jó v mi.
Csak fulladozom a köhögéstől és nem tom h hogy vagyon még a helyén a tüdőm.
Takaritottál? Hát azt is kell csak az a baj, h ha muszály ak az embernek elmegy tőle a kedve.
Ha anyu megkér nem csinálom, ha nem kér meg, és egyedül vaok itthon, unatkozom, ak megcsinálom.
Jé. Tényleg erre vetődtem. H lelassult mindenki. Hibernálódás
Ja és: tessék gyógyulni! ne tessék fájtatni a hátát, mer az nem jó. -feküdj mondjuk a földre, asszem az jó v mi.
Szerk: Zoé 2009-04-04 19:33:42
Tévedtem, mégis erre vetődött valaki.
Köszönöm kérdésed, fájós derékkal vagyok... (Takarítás folyománya... )
És tevéled kedves idegen?
Köszönöm kérdésed, fájós derékkal vagyok... (Takarítás folyománya... )
És tevéled kedves idegen?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-04 19:08:37
(#19770) Sziasztok.
Megjöttem szal el lehet indulni stb. Mindenkinek jöjjön meg a jókedve stb.
Hogy vagytok? Jól, az jó.
Z.p.: meik is a kedvenc animéd? ak mondok pl-t h minek öltözz.
Megjöttem szal el lehet indulni stb. Mindenkinek jöjjön meg a jókedve stb.
Hogy vagytok? Jól, az jó.
Z.p.: meik is a kedvenc animéd? ak mondok pl-t h minek öltözz.
Szerk: Zoé 2009-04-04 19:09:51
beküldve: 2009-04-04 19:05:54
(#19769) Képzelem vagy tényleg nagyon bepunnyadt ma a fórum?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Jól van legyen csak igazad !
De én akk sem vaok corn flakes , én Zabpehely vagyok !
te jóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóó ég !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ezt ugye most hoztad össze ? és persze megint mennem kelll ! na de tényleg mi legyek ???????
ÁHHHHHH! Menni kell a hüle színházba a hüle ostállyal!!!!!!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-04 18:08:28
Oh, köszönöm.
(Azt hiszem megfelelő lesz nekik ez a 2880-as. Így is lehet, hogy nekem "kell" majd meginni az egészet, ha finnyáskodnak és nem ízlik Nekik...)
Gondolom az ázsiai élelmiszeresben voltatok. Kedden vagy szerdán megyek bevásárolni rágcsikat - meg ezekszerint szakét - a bulira. Remélem addig nem bukunk le...
(Azt hiszem megfelelő lesz nekik ez a 2880-as. Így is lehet, hogy nekem "kell" majd meginni az egészet, ha finnyáskodnak és nem ízlik Nekik...)
Gondolom az ázsiai élelmiszeresben voltatok. Kedden vagy szerdán megyek bevásárolni rágcsikat - meg ezekszerint szakét - a bulira. Remélem addig nem bukunk le...
szabad állam, szólásszabadság. azt kérdezel amit akarsz
am. 0,7es 2880,-
de volt 5 meg 15ezerért is
am. 0,7es 2880,-
de volt 5 meg 15ezerért is
-
beküldve: 2009-04-04 17:20:10
(#19764) Dzirun: Szabad-e megkérdeznem, hogy mennyi volt a szaké?
Csütörtökön meglepetés bulit rendezek néhány ifjú otakunak, és elkéne egy kis szaké...
Részvét... És nem vagyok érzékeny! Csak a koromra! Fiatal női egyed vagyok, ennyi kiváltságom már hadd legyen!
Zabpehely: Nem rád haragszom... Az ovisok esetében meg hüle beidegződés...
Zabpehely: Nem rád haragszom... Az ovisok esetében meg hüle beidegződés...
beküldve: 2009-04-04 17:01:14
(#19762) a zabpehelyre is mondják h corn flakes[Link]
zabi cp:[Link]
'jelek és rendszerek' olyan mint az elektromosságtan a fizikában. csak van egy 'kis' különbség köztük nehézségben
úgy látom Dragda nagyon érzé... semmi, a múltkori kioktatásra még emléxem
zabi cp:[Link]
'jelek és rendszerek' olyan mint az elektromosságtan a fizikában. csak van egy 'kis' különbség köztük nehézségben
úgy látom Dragda nagyon érzé... semmi, a múltkori kioktatásra még emléxem
-
Szerk: ∂z 2009-04-04 17:09:03
beküldve: 2009-04-04 16:59:56
(#19761) Holnap (mint fentebb említtet) megyek Pestre és ott bevásárolok pár mangát, mert már rég vettem (februárban az AS1-et).
Sz'tem az AS 2,illetve 3-at veszem meg, ha nem azt, akkor meg CB díszdoboz.
Sz'tem az AS 2,illetve 3-at veszem meg, ha nem azt, akkor meg CB díszdoboz.
Zabpehely: Aggastyán? Édes bogaram vigyázz az ujjaidra, mert még le találtatnak harapódni!
ne engem bánts hanem az óvodásokat ! ők hívnak szerencsétlen ifjú járókelőket néninek!!!!!!!!!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-04 16:55:20
(#19759) Zabpehely: Aggastyán? Édes bogaram vigyázz az ujjaidra, mert még le találtatnak harapódni!
Dzirun: Mit tanulsz, te szegény szaké-elvonástól szenvedő lélek?
Dzirun: Mit tanulsz, te szegény szaké-elvonástól szenvedő lélek?