Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-04 10:22:42
(#19742) beküldve: 2009-04-04 07:47:03
(#19741) Igen arra a Conanra gondoltam!
Nem a barbárra!
Szerintem azért sokan nem nézizk, mert alá becsülik, hogy gyerekeknek való, (amit én is el követtem) pedig közel se az!
Mindegy, holnap Pestre megyek.
Na, még mindig alá becsülitek Conant?
Nem a barbárra!
Szerintem azért sokan nem nézizk, mert alá becsülik, hogy gyerekeknek való, (amit én is el követtem) pedig közel se az!
Mindegy, holnap Pestre megyek.
Na, még mindig alá becsülitek Conant?
beküldve: 2009-04-04 07:01:00
(#19740) Ha már Bence így reklámoz...
Ma este az m1-en 23. 30-kor...
Michael Collins
Amerikai-angol-ír filmdráma (1960) (16)
Rendezte: Neil Jordan
Főszereplők: Liam Neeson, Julia Roberts, Aidan Quinn
Romantikus, történelmi filmfolyam Írország legendás hőséről. Collins alakja méltán vált legendává, hiszen szülőföldjének szeretete és a szabadsága iránti vágya bátorsággal és önfeláldozással párosult. Collins térdre kényszerítette a britt birodalmat, és kierőszakolta Churchillből az ír nép szabadságát (két kikötő és a É-Írország hat megyéje árán). Katonái partizánharcok során kiűzték a britt katonai megszállást hazájukból, majd később a szerződés okán kialakuló polgárháború során is helytálltak. Az Ír Nemzeti Hadsereg szülőatyja, majd vezetője (ismertebb nevén az IRA, mely később ellene harcolt az Ír polgárháború során.) Az önálló Írország első miniszterelnöke, egészen haláláig (szülőfalujába tartó konvoját megtámadta néhány helyi radikális IRA tag).
Kellemes szórakozást!
Amúgy: Jó reggelt!
Ma este az m1-en 23. 30-kor...
Michael Collins
Amerikai-angol-ír filmdráma (1960) (16)
Rendezte: Neil Jordan
Főszereplők: Liam Neeson, Julia Roberts, Aidan Quinn
Romantikus, történelmi filmfolyam Írország legendás hőséről. Collins alakja méltán vált legendává, hiszen szülőföldjének szeretete és a szabadsága iránti vágya bátorsággal és önfeláldozással párosult. Collins térdre kényszerítette a britt birodalmat, és kierőszakolta Churchillből az ír nép szabadságát (két kikötő és a É-Írország hat megyéje árán). Katonái partizánharcok során kiűzték a britt katonai megszállást hazájukból, majd később a szerződés okán kialakuló polgárháború során is helytálltak. Az Ír Nemzeti Hadsereg szülőatyja, majd vezetője (ismertebb nevén az IRA, mely később ellene harcolt az Ír polgárháború során.) Az önálló Írország első miniszterelnöke, egészen haláláig (szülőfalujába tartó konvoját megtámadta néhány helyi radikális IRA tag).
Kellemes szórakozást!
Amúgy: Jó reggelt!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-04 07:01:48
beküldve: 2009-04-03 23:16:24
(#19739) Ma m1-en:
23:45
Szajonara (am. filmdráma, 1957) (12)
Gruver őrnagyot (Marlon Brando), a hős pilótáját Japánba irányítják, mivel rendíthetetlenül támogatja a hadseregen belüli ellenzéket. Gruver azonban szerelmes lesz, a kötelesség háttérbe szorul.
~Közérdekű közleményünket hallották.~
23:45
Szajonara (am. filmdráma, 1957) (12)
Gruver őrnagyot (Marlon Brando), a hős pilótáját Japánba irányítják, mivel rendíthetetlenül támogatja a hadseregen belüli ellenzéket. Gruver azonban szerelmes lesz, a kötelesség háttérbe szorul.
~Közérdekű közleményünket hallották.~
Szerk: .., 2009-04-03 23:16:35
beküldve: 2009-04-03 22:34:26
(#19738) Ő szerintem a Detective Conan animére gondolt.
Így Járt "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-03 22:13:01
(#19736) Jó éjt nővérkém ! tök jó volt a CC !!!!!!!csók is volt benne és vissza tért Shatela ereje , na meg persze csatározás és poén !!!!!! és végül a legizgalmasabb résznél :VÉGE !!! éS 1et , értek a latin roh@dt bonyolult !
am tényleg : HOL VAN WAKAAAAA????????
és befejezésnek : Álmodjatok rémeset !
nem mintha tanulnék...^^"
am tényleg : HOL VAN WAKAAAAA????????
és befejezésnek : Álmodjatok rémeset !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-03 22:19:58
A barbár?
Bezony Isteneim, sose hittem volna, de az eredeti (Robert E. Howard által írt) novellák ennyire zseniálisak! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
latin=neeeeeeeem *elbújik*
Bátyó: nem tom, nem láttam. most ak őt is kerestetni kell mint Usagi-chant? Ez nem jó. Már két szökevényünk vagyon eme két ember személyében.
Jé tényleg. C.C. nap van
Jóéjt mindenkinek. Sziasztok. Aludjatok jól
Bátyó: nem tom, nem láttam. most ak őt is kerestetni kell mint Usagi-chant? Ez nem jó. Már két szökevényünk vagyon eme két ember személyében.
Jé tényleg. C.C. nap van
Jóéjt mindenkinek. Sziasztok. Aludjatok jól
Szerk: Zoé 2009-04-03 21:46:36
Tiszta önfejűségből utánanéztem és tényleg arachnophobia.
Rosszul van ebbe a könyvbe irva. na mind1.
közös: meglehet húgi
Haaa! Sose becsüld le azt akinek a latin főtantárgy , ha ilyen szavakról van szó ! ja és merre jár a mi kis bátyónk ???
Na mentem CC-t nézni meg néha a bátyámnak iside kell jutnia !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-03 21:21:49
(#19730) Sziasztok mindenkik!
A betegeskedőknek jobbulást, a migréneseknek enyhülést kívánok!
baniaa3: Conant nem nézni kell, hanem olvasni! Mert Conan metál!
A betegeskedőknek jobbulást, a migréneseknek enyhülést kívánok!
baniaa3: Conant nem nézni kell, hanem olvasni! Mert Conan metál!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Tiszta önfejűségből utánanéztem és tényleg arachnophobia.
fene. belenéztem ebbe a könyvbe és most mindenütt pókokat látok.
fene. belenéztem ebbe a könyvbe és most mindenütt pókokat látok.
Szerk: Zoé 2009-04-03 21:17:52