Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
rendelés megtörtént ! kössz Miho és yumének is !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Akkor BŰNTESS baniaa, mert én nem néztem.
Én sem néztem
De nem is lett volna rá időm.
Zabpehely:
Értem szóval conra kell.
Sajnos azt nem tudom, hogy hogy kell rendelni, mivel még soha nem voltam conon
De majd egyszer, remélem.
Amúgy Miho elég szép tájékoztatót írt, hogy hogyan old meg e problémádat
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-04-03 15:39:35
nem hiszem h lehet más oldalról rendelni 2 naposat !és igen majd cak sikerül , ha mást nem azt elmondhatják rólam h kitartó vagyok!ha nem 2 naposat akarnék felkelnék 1/2 5-kor hogy én vehessek elsőnek jegyet ! amúltkor is ezt csináltam , de akkor volt az 1. conom!
beküldve: 2009-04-03 15:33:45
(#19679) Szasztok! Ki nézte tegnap a Conant?
Mert aki nem nézte arra büntetés vár rá, Zoe tiéd a szó.
Mert aki nem nézte arra büntetés vár rá, Zoe tiéd a szó.
beküldve: 2009-04-03 15:32:09
(#19678) Ha SakuraCon féle jegyelővételről van szó...
Regisztráció után Belépés.
Aztán jobb oldalt megjelennek a választható opciók.
Ott kattints az Elővétel-re...
És ott is van.
Ha így nem megy, akkor ajánlom a SakuraZakát.. Nekik állítólag tavaly is voltak jegyeik - csak hamar elfogytak.
Regisztráció után Belépés.
Aztán jobb oldalt megjelennek a választható opciók.
Ott kattints az Elővétel-re...
És ott is van.
Ha így nem megy, akkor ajánlom a SakuraZakát.. Nekik állítólag tavaly is voltak jegyeik - csak hamar elfogytak.
a jó "'%!%=)=)Ü=)%!+()ÜÓ-ba !valaki segíííííííítsen !
Ha tudok állok rendelkezésedre
Szívesen segítek
ezrer köszönet ! hálám üldözni fog , csak utol ne érjen !
na arról lenne szó h én a világ bénája akármit csinálok nem bírom meg rendelni a jegyeket ! regisztráltam , de ki derült rissz helyre! aztán megint regiztem , most már jó helyre de csak azé semjön össze !
Nem tudsz, akkor máshonnan jegyet rendelni? Más oldalról?
Mert ha ott nem jött össze, akkor szerintem az lenne a legjobb ha megpróbálnád máshol.(ha persze lehet máshonnan, nem tudom milyen jegyet szeretnél megrendelni.)
És nem hinném, hogy te lennél a világ bénája
Majd csak sikerül azt a bizonyos jegyet megszerezned
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-04-03 15:29:31
Szívesen segítek
ezrer köszönet ! hálám üldözni fog , csak utol ne érjen !
na arról lenne szó h én a világ bénája akármit csinálok nem bírom meg rendelni a jegyeket ! regisztráltam , de ki derült rissz helyre! aztán megint regiztem , most már jó helyre de csak azé semjön össze !
Mihokám , azt hiszem kicsit félre értetted! ^^"valóban szemét és uutálom , de most nem én szépségem hanem a fel szerelésé volt célpont ! oda jött és elkezdett rikácsolni h micsoda egy zsák szerencsétlenség vagyok , hogy nem hoztam sima füzetet meg a vonalzóm homemade és meg se nézte mit szenvedtem össze !
Szerk: Zabpehely 2009-04-03 15:22:56
Bár szerény személyem szerint én inkább tél párti vagyok, a melegebb hónapokat, csak a növények miatt szeretem.
IgenigenIGEEEN! Végre még valaki!!! Teljesen egyetértek Veled!
És köszönöm, igyekszem hamar felgyógyúlni. Nem dönthet le masszív kis lábaimról egy ilyen apróság, mint mondjuk az esetleges torokgyuszi...
Yaven:
Ejnye-bejnye, ellógjuk az uccsó óránkat... Ebből dádá lesz! Helyes, tessék is elkezdeni a kúrát, nehogy jobban belemássz ebbe a fránya betegségbe.
Jah igen... az amikor mindent megteszel annak érdekében, hogy elkerüld a bacikat, és akkor mögéd vonszolja magát egy szerencsétlen bacipárna... Az mindkettőtöknek nyílván kellemetlen, de mit lehet tenni.
Zabpehely: Ilyen pofára és kinézetre osztályzós tanárom nekem is volt... Sajnos még mindig elég sok ilyen tanár van.
Szívesen segítek
Miben kéne?
Szerk: Yume Tsuki 2009-04-03 15:13:33
beküldve: 2009-04-03 15:10:18
(#19673) a jó "'%!%=)=)Ü=)%!+()ÜÓ-ba !valaki segíííííííítsen !
beküldve: 2009-04-03 15:03:55
(#19672) Juppiii!! Na ki lógta el ma az utolsó órát?
Amúgy ez a betegség tényleg szörnyű...3 nappal ezelőtt még semmi bajom nem volt, de mostanság mindig köhögősek ülnek mögém és már az én torkom is fáj.
Miho azt hiszem veled együtt én is elkezdem a kúrát.
Amúgy ez a betegség tényleg szörnyű...3 nappal ezelőtt még semmi bajom nem volt, de mostanság mindig köhögősek ülnek mögém és már az én torkom is fáj.
Miho azt hiszem veled együtt én is elkezdem a kúrát.
beküldve: 2009-04-03 15:03:53
(#19671) Üdvözlök mindenkit
Hogy telt a mai napotok?
Nekem lassan és unalmasan.
És igen nagyon szép idő van, már alig várom, hogy a szebbnél szebb növények beborítsák a felszínt!
Bár szerény személyem szerint én inkább tél párti vagyok, a melegebb hónapokat, csak a növények miatt szeretem.
És végre meg lettünk a suliújsággal
Betegség:én kb. egy hónapja gyógyultam ki belőle.
Mihonak pedig kívánok jobbulást és Yavennek is !!!
Hogy telt a mai napotok?
Nekem lassan és unalmasan.
És igen nagyon szép idő van, már alig várom, hogy a szebbnél szebb növények beborítsák a felszínt!
És végre meg lettünk a suliújsággal
Betegség:én kb. egy hónapja gyógyultam ki belőle.
Mihonak pedig kívánok jobbulást és Yavennek is !!!
Szerk: Yume Tsuki 2009-04-03 15:05:32
Miért őrülsz meg, drága Zp. ?
Szép az idő, csiripelnek a madárkák, és hamarosan nyílnak a cseresznyefák! Mi okod van ennek ellenére is a bosszankodásra?
!
Fölöttem kis esőfelhő lebeg , és messziről elkerölnek a madarak!az élettől őrülökmeg, drága Miho !!ha van isten engem biztos rühell ! de azér nem szabad fel adni maj csak kisüt a nap és a matek tanár is rájön , hogy nem ruha teszi az embert ,és nem fogja a saját készítésű vonalzómat meg a kockás füzetemet nézni és figyelembe vesz h hiányoztam, észre veszi h a lelkem is ki szerkesztettem !szép álmok !
Szép az idő, csiripelnek a madárkák, és hamarosan nyílnak a cseresznyefák! Mi okod van ennek ellenére is a bosszankodásra?
!
Fölöttem kis esőfelhő lebeg , és messziről elkerölnek a madarak!az élettől őrülökmeg, drága Miho !!ha van isten engem biztos rühell ! de azér nem szabad fel adni maj csak kisüt a nap és a matek tanár is rájön , hogy nem ruha teszi az embert ,és nem fogja a saját készítésű vonalzómat meg a kockás füzetemet nézni és figyelembe vesz h hiányoztam, észre veszi h a lelkem is ki szerkesztettem !szép álmok !
Nemtom mit jelent csak úgy jött magától...
Asszem pont mentünk este a buszhoz, valaki rálépett a sarkamra és akkor mondtam, hogy: Ha már ilyen emo hajad van, legalább lás ki mögüle te gyepszőke!
Igen így volt, már rémlik.
Asszem pont mentünk este a buszhoz, valaki rálépett a sarkamra és akkor mondtam, hogy: Ha már ilyen emo hajad van, legalább lás ki mögüle te gyepszőke!
Igen így volt, már rémlik.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."