Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
tuti gépelési hiba ! elég vicces lenne ha lemászna róla a pók !
hehe ! Milyen elfoglalt ember lettem !most a BudAnimésekkel meek talira!
legalábbis annak aki távolról nézi , bár ha valami kimászik a könyvből oan piciben az legyen vmi szép és aranyos!^^"
a monológ izéhez meg : ezek szerint több közös van bennünk mint gondolnánk !hehe ! Milyen elfoglalt ember lettem !most a BudAnimésekkel meek talira!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-03 21:13:43
Jelentkezem, én irtam. És könyvben olvastam ami most is a kezemben van. Idézem: "Bizonyára olvasóink közül sokan tzdják, h mi is az az archnofóbia (pókiszony)..."tovább nem idézem, mer az oldal közepén egy fekete pók van, bizonyos karakurt vagy Latrodectus tredecimguttatus- de fura név már
-olyan mintha az az izé lemászna a lapról...
én a monológ izét nem most kezdem. régi már nálam, meg lehet kérdezni itt.
pl Miho+rajz buzditás
Dragda: értem. pihenj!
-olyan mintha az az izé lemászna a lapról...
én a monológ izét nem most kezdem. régi már nálam, meg lehet kérdezni itt.
pl Miho+rajz buzditás
Dragda: értem. pihenj!
Szerk: Zoé 2009-04-03 21:06:38
Miho , Keresztanya! : ööööööööö, mit is akartam írni ?
nemtom h kiírta , de archno hanem Arachno fóbia
am most jöttem a több tonnányi pincéből ki papír h nyerjünk és legyen egy szabad napunk projectről !jó nehezek voltak és nagy volt a por , de utána volt gyümi torta meg Tekkken úhogy megétre!
Zoe nee-chan : úgy látszik a monólóg szindróma terjed ! kettőt lenyomtam és már te is kezded!
nemtom h kiírta , de archno hanem Arachno fóbia
arakné a csaj aki aszitte szebben sző athénénél , de nem úhogy büntiből pókká változtatták h örökké szőjön !
am most jöttem a több tonnányi pincéből ki papír h nyerjünk és legyen egy szabad napunk projectről !jó nehezek voltak és nagy volt a por , de utána volt gyümi torta meg Tekkken úhogy megétre!
Zoe nee-chan : úgy látszik a monólóg szindróma terjed ! kettőt lenyomtam és már te is kezded!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-03 20:59:45
Parancs vettem, asszonyom!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Hát kedves kishitű, kis fejmosás következik:
hát, izé, jó hazudtam. ez a kis fejmosás elég nagy, attól függetlenül h kicsi
-és attól függetlenül h össze-vissza beszélek
Ne tessék ilyen pesszimista lenni, meg azt mondani h túl nagy felelősség stb. Tessék pozitivan állni az egészhez, és azt mondani, ácsi, ezt én meg tudom csinálni, ez gyenge, ennél én jobb vagyok! Kis beosztással ne tessék már igy megelégedni, és azt mondani h ez elég. Akarj mindig nagyobbat, főleg amig esély is kinálkozik. Töröld a szókincsedből a következő szavakat / szókapcsokat és jelentésüket: pesszimista, földani, nagy felelősség, nem vagyok képes rá, na talán ez megy, főleg a talány-t . Ne törődj már bele se vereségbe se semmibe, állj talpra és kész -na jó, ez most ide nem tom hogy jön.
hát, izé, jó hazudtam. ez a kis fejmosás elég nagy, attól függetlenül h kicsi
-és attól függetlenül h össze-vissza beszélek
Szerk: Zoé 2009-04-03 20:54:00
De ellaposodtunk, drágáim...
Sajnos, saját magamnak nem tudok válaszolni...
HBO nincs, ergo hibbant film sincs. Shinobit majd lecsekkolom, ha lesz egy kis időm a tanulás közben...
De amúgy tv2öt tolunk idehaza, aztán majd m1-et....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-03 20:43:23
(#19722) De ellaposodtunk, drágáim...
Egy elég nyomasztó film megy az HBO-n... Nem elég, hogy maffiózós-pénzkövetelős, még atomfertőzött-pasi-rohadós is. Azt hiszem nem nekem való.
Amúgy megnéztem a Shinobi című filmet. Ajjvé, az első jó japán film, amit eddig láttam!!! Ajánlom minden japán töri és kultúra és mitológia kedvelőnek.
Egy elég nyomasztó film megy az HBO-n... Nem elég, hogy maffiózós-pénzkövetelős, még atomfertőzött-pasi-rohadós is. Azt hiszem nem nekem való.
Amúgy megnéztem a Shinobi című filmet. Ajjvé, az első jó japán film, amit eddig láttam!!! Ajánlom minden japán töri és kultúra és mitológia kedvelőnek.
na jó ak nem. Tanácsadó?
Maximum az... Az már elég kicsike beosztás. Jó, tessék beszólni, hogy kishitű vagyok... na.
na jó ak nem. Tanácsadó?
időpontal az a baj h semikor se jó. csütörtökön lenne 16. de ak vakáció asszem. gondoltuk péntek, de nekem meg 1 srácnak verseny van.
többi naphoz meg nem lenne elég idő fölkészülni
időpontal az a baj h semikor se jó. csütörtökön lenne 16. de ak vakáció asszem. gondoltuk péntek, de nekem meg 1 srácnak verseny van.
többi naphoz meg nem lenne elég idő fölkészülni
Szerk: Zoé 2009-04-03 20:00:58
Dragda: nem hajós kapitány. Egészségügyi kapitány -miniszter?
Részvét az időpont-hiány miatt...
Egészségügyi-kapitány? Túl nagy a felelősség.... passzolnám inkább.
beküldve: 2009-04-03 19:53:04
(#19718) Ez kész. Nem kapunk egy hülye időpontot. Pedig minden meglenne. Minden ki van találva. Ajándék, torta, meglepi, föladvány h bejöhessen az oszi, leoltott villany.
És 16-ig egy időpontot nem kapunk....
És 16-ig egy időpontot nem kapunk....
Szerk: Zoé 2009-04-03 19:55:25
Köszönjük a fölvilágositást kapitány. Am nem kiszivni, kiszivárogtatni akartam irni. nem javitottam?
Szívesen, máskor is. De a kapitány az nem én vagyok, én csak elsőtiszt vagyok....
Kiszivárogtatni sem szabad, mert a vérveszteség miatt csak szarabbul lenne az áldozat...
Szia Dzirun! És menj is a fenébe a hüle vicceiddel!
És annak csak örülök, hogy tudok valami okosat mondani nektek...A hit amúgy meg nagyon fontos... Segít túlélni a lelki és a fizikai fájdalmat is.
igenis van amit szívni kell
(pl szívószálat)
... Dzirun...
Aú, ez fájt, embeeer...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-03 19:43:09
igenis van amit szívni kell
azért jó hogy van köztünk egy egészségügyis is, sok hasznosat lehet tanulni
az imádkozol nagyon tetszik
(pl szívószálat)
azért jó hogy van köztünk egy egészségügyis is, sok hasznosat lehet tanulni
az imádkozol nagyon tetszik
-
Köszönjük a fölvilágositást kapitány. Am nem kiszivni, kiszivárogtatni akartam irni. nem javitottam?
bocs, de az oszi szülinapját tervezzük
Aizen: szia
bocs, de az oszi szülinapját tervezzük
Aizen: szia
Szerk: Zoé 2009-04-03 19:40:39