Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
öltözz be corn flakesnek
mér kukoricapehelynek ? különben sem hinném h van ilyen anime szerplő !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Még szép, hogy nem vagyok... 19 éves vagyok, nem 80! Kikérem magamnak!
Házimelóban? Az, hogy ma 6 óra alatt letoltam az egészet, így a szünet további részében békén leszek hagyva.
de 1 óvodás szemében , te már aggastyán vagy !XDnah igen , a rendrakás felmosás stb .... fuj!
fog valaki innen cp.- zni? én szeretnék , csak nem tom mi legyek ! vmi ötlet?
Szerk: Zabpehely 2009-04-04 16:52:05
nekem meg már jó ideje be van indulva. itt csücsül az asztalomon szegényke, be akar jutni a pocimba, de nekem még tanulnom kell, szóval nem szabad
mondjuk nem hinném h nagyon sokat tudna ártani a 14es alk tartalmával
-
Szerk: ∂z 2009-04-04 16:50:02
ma végre nem voltam annyira lusta és elmentem Narutóval meg Bene-kunnal ráment meg szakét venni, szóval este Otakucsma!
Hajrá... Én szerdán buliztam, de szaké..... most beindult a nyálelválasztásom...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
szünet
ma végre nem voltam annyira lusta és elmentem Narutóval meg Bene-kunnal ráment meg szakét venni, szóval este Otakucsma!
-
akkor nem vagy néni sry
mi az h el sem lettem küldve? úgy elküldtél, h rögtön kiléptem fórumról, aztán csak most mertem visszajönni
a hülye viccek meg a túl sok chobits hatása
mi a jó a házimunkában?
mi az h el sem lettem küldve? úgy elküldtél, h rögtön kiléptem fórumról, aztán csak most mertem visszajönni
mi a jó a házimunkában?
Még szép, hogy nem vagyok... 19 éves vagyok, nem 80! Kikérem magamnak!
Nemá, hogy annyira elküldtelek! Csak egy sima "fészkes" volt!
Chobits LOL! Mint minden, ami CLAMP!
Házimelóban? Az, hogy ma 6 óra alatt letoltam az egészet, így a szünet további részében békén leszek hagyva.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
akkor nem vagy néni sry
mi a jó a házimunkában?
mi a jó a házimunkában?
-
szijjasztok, jónapot mindenkinek ^^
update: nincs kedve vkinek eljönni a nyugatihoz baromkodni egyet a táncpadon? (westend) :3 vagy csak simán, anélkül xDDD
update: nincs kedve vkinek eljönni a nyugatihoz baromkodni egyet a táncpadon? (westend) :3 vagy csak simán, anélkül xDDD
szervusztok serví !
Én szívesen mennék ! ( ha még szeretnél )közben a tengeri malac kitartóan próbálja meg enni az ujjaimat XD.meg itt karattyol és meg próbál elbújni a kis "bátor "XD
Szerk: Zabpehely 2009-04-04 16:26:04
Szerintem meg fogom nézni ezt az általad ajánlottat is. (Mert én is szeretem Írországot!!! )
Khm, igazából történelmi film, de pont az benne az érdekes. Mert ez a legtöbb törikönyvből kimarad (még az írből is.) De az amcsikon... brrr... Tényleg, mint a közönséges útszéli khm...Apum szerint, lehet, hogy újraszínezték a filmet, és azért bánthatta ennyire a szemem. Meglehet, mert tényleg nagyon szembetűnő volt.
Talán, de kötve hiszem, mert akkor a tájképek is színesebbek lettek volna. De az tuti, hogy újraszinkronizálták! Hol volt még Kálid Artúr, mikor ezt a filmet forgatták? A lényeg az, hogy a rúzst elcseszerintették és kész.
Szerintem meg fogom nézni ezt az általad ajánlottat is. (Mert én is szeretem Rországot!!! )
Amúgy még az ajkakról annyit: még a japán nőknek hagyján, nekik legalább a fekete hajukhoz nem volt olyan rossz, meg amúgy is ott vannak ugye a gésák, tőlük mr megszokhattuk... De az amcsikon... brrr... Tényleg, mint a közönséges útszéli khm...
Apum szerint, lehet, hogy újraszínezték a filmet, és azért bánthatta ennyire a szemem. Meglehet, mert tényleg nagyon szembetűnő volt.
Amúgy még az ajkakról annyit: még a japán nőknek hagyján, nekik legalább a fekete hajukhoz nem volt olyan rossz, meg amúgy is ott vannak ugye a gésák, tőlük mr megszokhattuk... De az amcsikon... brrr... Tényleg, mint a közönséges útszéli khm...
Apum szerint, lehet, hogy újraszínezték a filmet, és azért bánthatta ennyire a szemem. Meglehet, mert tényleg nagyon szembetűnő volt.
beküldve: 2009-04-04 14:13:04
(#19747) szijjasztok, jónapot mindenkinek ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-04-04 14:15:47
Dragda néni, most már visszajöhetek?
Néni ám az öreganyád térdekaláccsa!
És miért akarnál visszajönni? El sem lettél küldve...Szerk: Jahogyarragondolsz! *leesett neki* Felőlem jöhetsz, de hüle vicceket kérjük mellőzni....
Bence: Azért bátorkodtam "reklámozni" az ír történelmi filmet, mert ad 1: Korunk politikájának egy meghatározó alakjáról szól, ad 2: megveszek Írországért, és gondoltam örülnétek egy kis zöld tájnak.
Amúgy a Szajonara-t félig-meddig megnéztem, de videóra is felvettem, hogy ne csak félálomban kuksizzam meg.
Miho: Tűzvörös ajkak, brrr....
Továbbá: Házimunka rulez!
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-04 14:52:23
Azért "reklámoztam", mert a filmnek van némi köze Japánhoz.
Én köszönöm a reklámot, megnéztem. Így egyszer jó volt, szerintem még egyszer nem nézném meg - illetve csak akkor, ha nem egyedül kéne végigülnöm...
Marlon Brando-tól rosszul voltam, meg a hölgyek közönségesen tűzpiros - már-már természetellenes - ajkaitól, de a japán tradicionális szokásokat amerikaisága ellenére nagyon jól bemutatta. Emellett rengeteg szép helyet mutatnak a filmben, és maga a történet sem volt elviselhetetlenül csöpögős vagy idealizált.
Szóval köszi Bene-kun!
beküldve: 2009-04-04 11:33:23
(#19744) Tegnap voltunk Yavennel és egy barátnőnkkel a Momotaróban. A pincérnő nem ismert föl, vagy ha igen, nem adta jelét.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.