Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-03 18:00:16
(#19698) Archnofóbia: kérem szépen én se sikitok tőlük, de csak azér, mer am se szoktam sikoltozni -de kikészülök ha a közelemben vannak. van amikor nem tom milyen a kedvem és nem tud érdekelni
Szerk: Zoé 2009-04-03 18:11:01
beküldve: 2009-04-03 17:58:03
(#19697) Szia Dragda Húgocskám!
A migrénedre sajnos nem tudok mit mondani. Azt, hogy "jobbulást", hiába mondanám, mert a migrén fene vigye el, de nem olyan fajta, ami így elmúlik.
De örömmel üdvözöllek ismét a fórumon!
Pókiszony: Én sem kapok sikítófrászt már tőlük, de nem mondanám, hogy simizném őket, mint néhány póktartó... Tisztes távolságból elnézegetem őket.
A méhektól és bármilyen fullánkostól meg azért félek, mert allergiás vagyok rájuk...
A migrénedre sajnos nem tudok mit mondani. Azt, hogy "jobbulást", hiába mondanám, mert a migrén fene vigye el, de nem olyan fajta, ami így elmúlik.
De örömmel üdvözöllek ismét a fórumon!
Pókiszony: Én sem kapok sikítófrászt már tőlük, de nem mondanám, hogy simizném őket, mint néhány póktartó... Tisztes távolságból elnézegetem őket.
A méhektól és bármilyen fullánkostól meg azért félek, mert allergiás vagyok rájuk...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-03 17:59:31
Jaa. Nekem nincs bajom a tavasszal se a nyárral. Csak bogarakat, izeltlábúakat, meg mit tom én, fullánkosokat, 8 lábúakat ne lássak Onnan kezdek átmenni nyárellenesbe.
Egy pókiszonyosnak aztán mondhatod...
Mondjuk már eljutottam odáig, hogy nem visítok, ha meglátok egy nyolclábút... *gondolatra is kirázza a hideg*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Jaa. Nekem nincs bajom a tavasszal se a nyárral. Csak bogarakat, izeltlábúakat, meg mit tom én, fullánkosokat, 8 lábúakat ne lássak Onnan kezdek átmenni nyárellenesbe.
Szerk: Zoé 2009-04-03 17:47:31
*két szó között köhög 1et.*
migrén? mitől? ne hallódj DragdaaaaaaaJaj te... Ha köhögsz akkor már nem vagy olyan jól...lándzsás-utifű-szirup? Vagy kakukkfüves? Neadjaég borostyánleveles? Mind jó a torkodnak.
Valószínűleg az az oka, hogy a nyamvadt tavasz miatt állandóan ugrál a hőmérséklet, és rengeteg a front.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-03 17:41:52
Volt jó is rossz is. Na de lényeg, péntek, holnap nincs suliiii , holnapután sincs .....és még ha jól tudom ak 1 hét a vakációig... Szal jól vagyunk! Azér mer jól vagyunk! És merh jól vagyunk, meg jól vagyunk= tényleg jól vagyunk
migrén? mitől? ne hallódj Dragdaaaaaaa
*két szó között köhög 1et.*
migrén? mitől? ne hallódj Dragdaaaaaaa
Szerk: Zoé 2009-04-03 17:35:41
Dragda: szia
Szia idegen!
Látom rafkós egy napod volt...
beküldve: 2009-04-03 17:22:02
(#19691) Sziasztok
Bania: ühüm. hát igen. a szót vissza is adnám -én se néztem
Nap: egész jó, kivéve, h kiderült pénteken magyarból verseny van. Kb 3 óra után kezdtem köhécselni, amiből lassan ugatás lesz. Nem volt németórám, jóhir, viszont a gitártanár nem hozta előbb az órám, szal lementem másfél órát az udvarra. Srácok fociztak, megmondtam h nem állok föl, amiből az lett h fölrángattak, és egyik jól meghuzatott hasba, na jó, aztán ő prédikál mikor én fejbehuzatom. Hát kérem, persze véletlen volt. *fütyörészik* . Na ak rajzórán a drága padtársam elveszi a rajzom, h nézze meg, mit csináltunk múltórán, úgy rakta le h félig lelógott a padról, és még rá is hajolt, minek következtében szépen összegyúródott aztán meg ő haragszik meg. nah. Csak elfelejtettem bocsánatot kérni azér h élek. Am a tanár összefirkálta az "emberibb" rajzom hátát, meg az elejét is, szénizével. nem tom kiradirozni.
+jóhir viszont h elvette 3 rajzom, merh lesz vmi Pécsi kiállitás a múzeumba, ahová ki szeretné tenni az enyémet is.-az itthoniak közé. és ha a pécsieknek tetszik ak lehet elviszik, és ott is ki lesz állitva. -na jó, ez nem bizti meg minden, de lehet, és a lehet=lehet benne bizni
de hosszúúúúúúúúúú
Bania: ühüm. hát igen. a szót vissza is adnám -én se néztem
Nap: egész jó, kivéve, h kiderült pénteken magyarból verseny van. Kb 3 óra után kezdtem köhécselni, amiből lassan ugatás lesz. Nem volt németórám, jóhir, viszont a gitártanár nem hozta előbb az órám, szal lementem másfél órát az udvarra. Srácok fociztak, megmondtam h nem állok föl, amiből az lett h fölrángattak, és egyik jól meghuzatott hasba, na jó, aztán ő prédikál mikor én fejbehuzatom. Hát kérem, persze véletlen volt. *fütyörészik* . Na ak rajzórán a drága padtársam elveszi a rajzom, h nézze meg, mit csináltunk múltórán, úgy rakta le h félig lelógott a padról, és még rá is hajolt, minek következtében szépen összegyúródott aztán meg ő haragszik meg. nah. Csak elfelejtettem bocsánatot kérni azér h élek. Am a tanár összefirkálta az "emberibb" rajzom hátát, meg az elejét is, szénizével. nem tom kiradirozni.
+jóhir viszont h elvette 3 rajzom, merh lesz vmi Pécsi kiállitás a múzeumba, ahová ki szeretné tenni az enyémet is.-az itthoniak közé. és ha a pécsieknek tetszik ak lehet elviszik, és ott is ki lesz állitva. -na jó, ez nem bizti meg minden, de lehet, és a lehet=lehet benne bizni
de hosszúúúúúúúúúú
Szerk: Zoé 2009-04-03 17:22:42
beküldve: 2009-04-03 17:16:02
(#19690) Hali!
Igaz migrénesen, de megjöttem...
Tegnap estével nekem elkezdődött a tavaszi szünet... hála Flórának!
Mizújs?
Igaz migrénesen, de megjöttem...
Tegnap estével nekem elkezdődött a tavaszi szünet... hála Flórának!
Mizújs?
beküldve: 2009-04-03 16:58:33
(#19689) Sziasztok én most menetem további szép napot
Parasikoly: a szám elég fura, nem olyan vészes.
Parasikoly: a szám elég fura, nem olyan vészes.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-04-03 16:45:46
(#19688) Mivel lázadó vagyok, ezért ide és nem a megfelelő topicba és mivel sablonos vagyok, ezért a tavaszról linkelek nektek zenét vagy meghallgattok vagy inkább nem;
Isten Háta Mögött - Tavaszi Nemződüh
Aki pedig kiabátort játszik, az megfülelheti az Orionaranyadért nótát is.
Tessék kiabátort játszani.
Piszokjó DVD termés várható az áprilisi aranyesőben. :nyálcsorgat:
És egy kis szájbetömés a "mikorjönmárki???" emberkéknek;
infó az április 18. Képregény fesztivál oldaláról.
Mangák és más keleti stílusú kötetek:
Berserk 4 - Death Note 4 - Démonnapló 4 - Mennyei dallamok 2 - Naruto 7 - Trigun 2
Isten Háta Mögött - Tavaszi Nemződüh
Aki pedig kiabátort játszik, az megfülelheti az Orionaranyadért nótát is.
Tessék kiabátort játszani.
Piszokjó DVD termés várható az áprilisi aranyesőben. :nyálcsorgat:
És egy kis szájbetömés a "mikorjönmárki???" emberkéknek;
infó az április 18. Képregény fesztivál oldaláról.
Mangák és más keleti stílusú kötetek:
Berserk 4 - Death Note 4 - Démonnapló 4 - Mennyei dallamok 2 - Naruto 7 - Trigun 2
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-03 17:01:50
Jah igen, mindig elfelejtem...
Valaki igazán írhatna már valamit a Japán topikok Zenék topikjába, mert elég régóta nincs pofám írni oda, mivel ha írnék, már multipostolnék...
Márpedig rátok zúdítanék japcsi zenét!!!
Valaki igazán írhatna már valamit a Japán topikok Zenék topikjába, mert elég régóta nincs pofám írni oda, mivel ha írnék, már multipostolnék...
Oké megpróbálok valamit bepötyögni
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-04-03 16:17:35
(#19686) Jah igen, mindig elfelejtem...
rendelés megtörtént ! kössz Miho és yumének is !
Azért szívesen, bár nem nagyon tudtam segíteni.
És hidjétek el nálam bénább ember nincs a világon.
(csak ismerjetek meg )
rendelés megtörtént ! kössz Miho és yumének is !
Igazán nincs mit, reméltem, hogy így menni fog.
Gondoltam, ha nekem sikerült - mert igenis én vagyok a világ legnagyobb bénája - akkor Neked is sikerülnie kell.