Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Biztosan hisz összevont bérlet! A fogaskerekűn még úgysem voltam!
Szuper! Te nem Budapesten laksz? Akkor meg hogy lehetséges, hogy nem voltál még a fogaskerekűn? Fogadjunk, hogy a Gyermekvasúton sem voltál még...
Szerintem menjünk vmi erdős helyre ( ). Hmm...a fogaskerekű vasútra érvényes a bp-i bérlet?
Biztosan hisz összevont bérlet! A fogaskerekűn még úgysem voltam!
Yatta!!!Na és hova?Mit csinálunk? Na?
Azért ennyire ne örülj, mert még előtte hajat akarok mosni (ami úgy kb. 1 órát vesz igénybe)...
Szerintem menjünk vmi erdős helyre ( ). Hmm...a fogaskerekű vasútra érvényes a bp-i bérlet?
Sziasztok!
Naruto: én szívesen sétálnék.
Naruto: én szívesen sétálnék.
Yatta!!!Na és hova?Mit csinálunk? Na?
Yaven-chaaaaan!!!Hol vagy?
Szerk: Kuran Kaname 2009-04-05 12:59:06
Szerk: Yaven 2009-04-05 12:50:05
beküldve: 2009-04-05 12:45:33
(#19798) Hogy tudom magam töröltetni innen?
Nem hiszem, hogy lenne rá opció.
Ha névváltoztatnál meg ilyesmi, azt megteheted törlés nélkül is. Ha más, akkor pedig marad a simán többet be nem jelentkezés.
Na de az a lényeg, hogy végig bedrogozott fejjel mászkál egy dinós múzeumban.
Ez nem valami formabontó drogkultusz film akart lenni ami végre letaszítaná a Transpottingot a trónról? (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-05 10:28:02
beküldve: 2009-04-05 08:24:03
(#19796) Körkérdés:
Hogy tudom magam töröltetni innen?
Hogy tudom magam töröltetni innen?
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
ezt am. hogy derítik ki?
Az a történet, hogy egy céltudatos lány ( 17 éves? ) az apja nyomdokaiba akar lépni, hogy kiderítsen minél több "titkot" a dinoszauruszok életéről, majd egy nap véletlenül lever egy T-rex tojást. Itt jön a képbe a fura gáz, amitől a csaj mindenféléket lát /többek között a múltban érzi magát/ és rájön valamire. Sajnálatos módon a film olyan sz*r volt, hogy már elfelejtettem a nagy felfedezését.
Na de az a lényeg, hogy végig bedrogozott fejjel mászkál egy dinós múzeumban.
Na én viszont megyek. Jó éjszakát!
Szerk: Yaven 2009-04-04 23:18:32
egy kedves lény, amely tojása hallucinogén gázokat tartalmaz.
-csá! én ma belőttem magam, te mit csináltál?
-úú, elszívtam 2 T-rex tojást, úgy be vok állva, mint 3,14cs@
LOL
ezt am. hogy derítik ki?
-
Szerk: ∂z 2009-04-04 22:56:57
beküldve: 2009-04-04 22:41:15
(#19793) Sziasztok!
Úgy látszik kezdünk klikkesedni. Néhányan a Westendben táncpadoztak, Dzirun otthon otakucsmázott, mi meg Fisivel a Margitszigeten császkáltunk
A T-rexről: a "csodálatos" iMax-es film tanulsága szerint ezen állat egy kedves lény, amely tojása hallucinogén gázokat tartalmaz.
Zoe: nem tea, meg gyógyszer kéne Neked, hanem napfény és friss levegő! Tegnap reggel még én is rosszul éreztem magam, de mára már (több órányi séta után) teljesen jól vagyok.
Úgy látszik kezdünk klikkesedni. Néhányan a Westendben táncpadoztak, Dzirun otthon otakucsmázott, mi meg Fisivel a Margitszigeten császkáltunk
A T-rexről: a "csodálatos" iMax-es film tanulsága szerint ezen állat egy kedves lény, amely tojása hallucinogén gázokat tartalmaz.
Zoe: nem tea, meg gyógyszer kéne Neked, hanem napfény és friss levegő! Tegnap reggel még én is rosszul éreztem magam, de mára már (több órányi séta után) teljesen jól vagyok.
beküldve: 2009-04-04 22:22:26
(#19792) Zoe: Utólagos bocsánatkéréssel tartozom. Ezerrel bealudtam a gép mellett a kanapén, azért vesztem el, sorry!
Pécsi fórumtali? Mikor és konkrétan hol? Nyáron? Mert oda eltudnék ugrani....
Én is mentem aludni (tovább)! Jóccakát!
Pécsi fórumtali? Mikor és konkrétan hol? Nyáron? Mert oda eltudnék ugrani....
Kicsit kevesebbért mint Pestre, és egy órával kevesebb utazási idővel....
Én is mentem aludni (tovább)! Jóccakát!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-04 22:38:25
beküldve: 2009-04-04 21:12:37
(#19791) Mindenkinek jóéjt. Mennem kell.
Már nem csak a torkom, de a fejem is fáj. Tea nem ér semmit, ugyanez van a gyógyszerekkel és a mentolos cukorkákkal.
Aludjatok jól
Misu-chan: tudtam én h van itt egy Pécsi
Már nem csak a torkom, de a fejem is fáj. Tea nem ér semmit, ugyanez van a gyógyszerekkel és a mentolos cukorkákkal.
Aludjatok jól
Misu-chan: tudtam én h van itt egy Pécsi
Szerk: Zoé 2009-04-04 21:13:14
de legalább kimentem a lakásból, nálam ez is teljesítmény kéremszépen
Sajnálhatod, mi még táncpadoztunk egy nagyon jót.
beküldve: 2009-04-04 21:05:39
(#19789) Zoe igen pécsi vagyok ^^. Szép város. Tényleg :) Szeretek itt lakni, csak az az egy a rossz, hogy mellettünk van a Mecsek, ami felfogja a csapadék 50%-át ezért is mediterrán város. Én pedig nem annyira szeretem a meleget :S Inkább az esőért és a hidegért vagyok oda. (az ellen fel lehet öltözni a meleg ellen meg 40 fokba nem tudunk hova vetkőzni )
Hát akkor majd esetleg, ha mindenki benne van Pécsen is lehetne egy fórumtali nyáron... csak úgy a "kaland kedvéért"
Hát akkor majd esetleg, ha mindenki benne van Pécsen is lehetne egy fórumtali nyáron... csak úgy a "kaland kedvéért"
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D