Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-05 14:30:01
(#19833) Sziasztok mindenkik!
- Dragda:"szaké..... most beindult a nyálelválasztásom... "
Pedig a szaké (már szvsz) nem olyan nagy szám... engem legalábbis nem nyűgözött le. Bár a sörhöz is csak idén "romlott le" az ízlésem, szóval...
Néni-bácsi: engem is bácsizott már le a kettővel fiatalabb generáció.
- Zoe: MuszáJ!!!
- Elnar: Oké, ez erre a hétre más sok volt...
Tyú, a Városliget nincs is messze... lehet, hogy én is kimegyek szektázni. Naruto, a számod megvan, szóval ha megyek, akkor majd felhívlak, hogy merre lógtok.
- Dragda:"szaké..... most beindult a nyálelválasztásom... "
Pedig a szaké (már szvsz) nem olyan nagy szám... engem legalábbis nem nyűgözött le. Bár a sörhöz is csak idén "romlott le" az ízlésem, szóval...
Néni-bácsi: engem is bácsizott már le a kettővel fiatalabb generáció.
- Zoe: MuszáJ!!!
- Elnar: Oké, ez erre a hétre más sok volt...
Tyú, a Városliget nincs is messze... lehet, hogy én is kimegyek szektázni. Naruto, a számod megvan, szóval ha megyek, akkor majd felhívlak, hogy merre lógtok.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-05 14:31:21
Zabpehely és Yaven-chan!15 perc múlva itt legyetek ám!
Hopika véletlen hsz válasz történt!
Szerk: Kuran Kaname 2009-04-05 14:29:44
1-egyet értek narutóval
2-lassan már én érzem magam megsértve. mégh elfelejteni...
2-lassan már én érzem magam megsértve. mégh elfelejteni...
Szerk: Zoé 2009-04-05 14:06:22
beküldve: 2009-04-05 14:05:40
(#19830) Elnar! Mi volt a para? Megbántott valaki? Vagy veszekedtetek? Nem vágom ^^ Fölösleges itthagynod a fórumot, ha meg nincs kedved dumálgatni az itteniekkel, vagy valakit nem bírsz, akkor nézz vissza 2 hét múlva, hátha más kedvedben leszel
no pussy, just the dicks
Nem tom miért kell ineket mondani!Semelyik ember nem pótolható ezt te is tudod...Fórumtalin is jófej voltál szal...de ha te úgy gondolod akkor viszlát!
Elnar : vigyázz magadra legyél jó , meg sok szerencsét ! nem értelek , de ne feledd hogy mi mindig várni fogunk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagy szavak. Aztán ha esetleg mégis benézek fél év után, azt sem tudjátok ki vagyok. Tapasztalat. Két hét múlva már nem is fogjátok észrevenni hogy nem leszek itt. Túl sokat tapasztaltam már, hogy pótolható vagyok. Nagyon is könnyen.
Zoe&mindenki: Nem viccelek. Nagyságrendekkel komolyabb ember vagyok annál, mint amit láttatok.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-04-05 14:00:57
beküldve: 2009-04-05 13:56:59
(#19827) Sziasztok
Yaven: egész nap Csiksomlyón voltam, mer anyunak úgy volt kedve h mennyünk oda, szal megvolt a frisslevegő.
Elnar: én téged nem értelek. ha értelek görbűjjek meg. eskü nem értem mér akarsz kilépni. te ugye ezzel nem viccelsz???
Yaven: egész nap Csiksomlyón voltam, mer anyunak úgy volt kedve h mennyünk oda, szal megvolt a frisslevegő.
Elnar: én téged nem értelek. ha értelek görbűjjek meg. eskü nem értem mér akarsz kilépni. te ugye ezzel nem viccelsz???
Zabpehely pontban legyél itt
akk add meg a mobil számod mer még zuhizni is kell és egyre jobban szorít az idő !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
06705301370
Ez a számom!Csörgess meg most! Hogy tudjam a számod!45 perced van már csak! Zabpehely pontban legyél itt
akk add meg a mobil számod mer még zuhizni is kell és egyre jobban szorít az idő !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Zabpehyel, Naruto, kedvessek vagytok, de a gond azzal van, hogy én nagyon nem vagyok pesti és közeli sem.
Így marad az, hogy jó szórakozást kívánok nektek én meg nyafizok. (;
Így marad az, hogy jó szórakozást kívánok nektek én meg nyafizok. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk.: én is akarok szektázni délután! ),:
akkor add meg a telefon számod h én is oda találjak plíííííz!!!!!!*boci szemekkel néz*
Elnar : vigyázz magadra legyél jó , meg sok szerencsét ! nem értelek , de ne feledd hogy mi mindig várni fogunk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Zabpehely 2009-04-05 13:51:41
beküldve: 2009-04-05 13:48:00
(#19822) Na jó Elnar ha mész mész,de ha maradsz itt mindíg szívesen látunk!Ennyi!
Kapitány!Ahoi!3/4 3 kor találkozó a Kálvin téren!
Kapitány!Ahoi!3/4 3 kor találkozó a Kálvin téren!
Szerk: Kuran Kaname 2009-04-05 13:48:18
ÉN nem voltam elég jó. És mivel gyárilag szarul vagyok összerakva, ezt képtelen vagyok elviselni.
mél meg ment.
Mittomén, nem ismerlek, nem találkoztam veled, de az eddigi hsz-ekből jófejnek tüntél. Kár, minden jót meg ilyesmit és talán meggondolod magad. (;
Szerk.: én is akarok szektázni délután! ),:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-05 13:43:56
ÉN nem voltam elég jó. És mivel gyárilag szarul vagyok összerakva, ezt képtelen vagyok elviselni.
mél meg ment.
Miiiiiii???????? ezt nem értem Elnar! ne hagyj minket kézelyek közt!
Szerk: Zabpehely 2009-04-05 13:41:36
Elnar: most mér? ugye nem miattunk ? ne menj el !!!!!!!!!
röviden: de.
Ezt nem értem! Miért!Mit csináltak itt a tagok ami nem lett volna jó?Kifejtenéd?
mél meg ment.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"