Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Sajnos nincs ötletem....
...
Várj csak... hastáncbemutató?
...
Várj csak... hastáncbemutató?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-05 20:14:32
(#19862) Yume: köszi a tartalmat
Szia Dragda, ha ilyen jó a kedved, ak segits nekem fölrázni itt mindenkit. Légysziiiiii.
Fejmosás: visszajövök, és mit látok, mit??? ne törjétek a fejeteket, úgyse találjátok ki. Annyi hsz-t el kellett olvassak, h belefájdult a fejem.
*mutatóújjal piszkál* ébbrrrreeeesztőőőőő
Kezdem föladni. Mivel lehet titeket kicsit megmozgatni?
Szia Dragda, ha ilyen jó a kedved, ak segits nekem fölrázni itt mindenkit. Légysziiiiii.
Fejmosás: visszajövök, és mit látok, mit??? ne törjétek a fejeteket, úgyse találjátok ki. Annyi hsz-t el kellett olvassak, h belefájdult a fejem.
*mutatóújjal piszkál* ébbrrrreeeesztőőőőő
Kezdem föladni. Mivel lehet titeket kicsit megmozgatni?
Szerk: Zoé 2009-04-05 20:23:34
beküldve: 2009-04-05 20:11:12
(#19861) Na kérem alássan és tisztelettel! Megjöttem...
A mai nap a piacolásról és a vásárlásról szólt...
Kaptam egy felsőt és két mininek nevezhető szoknyát. Elégedett vagyok, megérte a tegnapi 6 órás nagytakarítást, és az abból fakadó derékfájást (és a fájdalomból fakadó kínsikolyokat.)
Szóval heppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vagyok.
Amúgy mizu veletek?
A mai nap a piacolásról és a vásárlásról szólt...
Kaptam egy felsőt és két mininek nevezhető szoknyát. Elégedett vagyok, megérte a tegnapi 6 órás nagytakarítást, és az abból fakadó derékfájást (és a fájdalomból fakadó kínsikolyokat.)
Szóval heppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vagyok.
Amúgy mizu veletek?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-05 19:48:48
(#19860) Morduk: Az meg is lett animésitve?
Mert azt tudom, hogy ps2-re van.
Zoe:
Az anime története arról szól, hogy van benne egy herceg, akit lemásoltak és az igazi herceg életét éli, igazából ez a másolat nem tudja, hogy ő egy másolat.( a történet során majd megtudja)Amúgy ez a másolat a főszereplő.
És az igazi herceget, a mestere Van rabolta el, azért, hogy lemásolja és beteljesítse tervét:lerombolni a külső kérget amin az emberek laknak, ezt azért akarja, mert vissza akarja a városát kapni amit egykoron lerombolt véletlen.
Amúgy ez a másolat teljesen olyan mint az igazi, még a különleges ereje is meg van: valamilyen 7-ik fonat,
Na mindegy , majd még szerintem benézek, most sietek, de majd értelmesebben elmagyarázom a történetet.
Amúgy nagyon jó a története, izgalmas és bonyolult
Na mindegy mindenkinek további szép napot
Remélem még betévedek
Mert azt tudom, hogy ps2-re van.
Zoe:
Az anime története arról szól, hogy van benne egy herceg, akit lemásoltak és az igazi herceg életét éli, igazából ez a másolat nem tudja, hogy ő egy másolat.( a történet során majd megtudja)Amúgy ez a másolat a főszereplő.
És az igazi herceget, a mestere Van rabolta el, azért, hogy lemásolja és beteljesítse tervét:lerombolni a külső kérget amin az emberek laknak, ezt azért akarja, mert vissza akarja a városát kapni amit egykoron lerombolt véletlen.
Amúgy ez a másolat teljesen olyan mint az igazi, még a különleges ereje is meg van: valamilyen 7-ik fonat,
Na mindegy , majd még szerintem benézek, most sietek, de majd értelmesebben elmagyarázom a történetet.
Amúgy nagyon jó a története, izgalmas és bonyolult
Na mindegy mindenkinek további szép napot
Remélem még betévedek
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-04-05 19:51:29
beküldve: 2009-04-05 19:46:33
(#19859) Nah. Megyek fürdeni. Aztán nehogy oldalakkal várjatok vissza
Morduk válasz: aham blablabla ja bla meg bla és blabla
Morduk válasz: aham blablabla ja bla meg bla és blabla
okééé. Blablablablablablablablablablabl abla............................ ....
Nah megyek játszani... Majd jövök...
Nah megyek játszani... Majd jövök...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-04-05 19:44:55
beküldve: 2009-04-05 19:36:28
(#19857) Na kérem, ahogy kezdtünk aktiv módba kapcsolni, úgy el is hallgattunk. Mondjon már vki vmit, vagy kezdem az ugye ugye és ugye szöveget. Mer ugy vagyon h úgy kell titeket összekaparni XD. Vki vmi beszólás, vagy valami, ami okot ad a hirtelen megnövekedett hsz számokra?
olyan sok a hsz, h nem győzöm olvasni , ez kész tenger kérem, nyithatunk egy strandot.
könyörgöm
olyan sok a hsz, h nem győzöm olvasni , ez kész tenger kérem, nyithatunk egy strandot.
könyörgöm
Szerk: Zoé 2009-04-05 19:37:20
beküldve: 2009-04-05 19:20:21
(#19856) Usagi-chan. Bocsi de nem olvastam végig a postot... Egyépként Szia
Yume: Én inkább a hearts Kingdomnál maradok.:[Link]
Yume: Én inkább a hearts Kingdomnál maradok.:[Link]
Jól vagyok. Kivéve ha arra gondolok, h épp egy aranyos tapsifülest rajzolok. Am a sport jót tesz!
Yume: szia. Miről szól?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁ. *szivrohamot kap*
egyik elveszett előkerült. igen, egyik, nee-chan, mer a másik sehol sincs. két elveszett testvér.
de egy megvan.
ácsiii. te voltál?
Nővérkém, miből lett eleged?
Yume: szia. Miről szól?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁ. *szivrohamot kap*
egyik elveszett előkerült. igen, egyik, nee-chan, mer a másik sehol sincs. két elveszett testvér.
de egy megvan.
ácsiii. te voltál?
Nővérkém, miből lett eleged?
Szerk: Zoé 2009-04-05 19:27:42
beküldve: 2009-04-05 19:16:50
(#19854) Kézzel-lábbal kapálódzik, életjelet adva magáról.
Én is itt vagyok, sziasztok. Ah... elegem lett.. nagyon.. *abbahagyom, nem itt fogom kisírni a bánatom* Megyek, keresek egy vállat erre a célra.
Da Vinci, a géniusz: Egy remek kiállítás, örülök, hogy az iskolámmal sikerült eljutni.
Én is itt vagyok, sziasztok. Ah... elegem lett.. nagyon.. *abbahagyom, nem itt fogom kisírni a bánatom* Megyek, keresek egy vállat erre a célra.
Da Vinci, a géniusz: Egy remek kiállítás, örülök, hogy az iskolámmal sikerült eljutni.
Zoe, Zoe.... Már nem is köszönsz az öcsédnek???
Szia öcsi, hogy vagy? Na te is már, elég hamar kezded ezt a fogyókúra izét.
*ráadásúl fiú*
Köszi jól! és te? Hát ha nem nevetsz ki h lassan 60 leszek 11 évesen akkor nem nem lényeges...
beküldve: 2009-04-05 19:14:43
(#19852) Sziasztok
Mi újság?
Tales of the Abyss: nagyon jó anime most kezdtem el nézni, vagyis nem most, hanem tegnap óta nézem.
Tegnap éjjel 2-ig néztem
Nagyon jó anime, úgyhogy ha netán valaki még nem látta annak tudom ajánlani
Mi újság?
Tales of the Abyss: nagyon jó anime most kezdtem el nézni, vagyis nem most, hanem tegnap óta nézem.
Tegnap éjjel 2-ig néztem
Nagyon jó anime, úgyhogy ha netán valaki még nem látta annak tudom ajánlani
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
vki kinyir. -de ha többet irok-
*nem kell figyelembe venni, monologizál*
Szia öcsi, hogy vagy? Na te is már, elég hamar kezded ezt a fogyókúra izét.
*ráadásúl fiú*
Szerk: Zoé 2009-04-05 19:13:22
beküldve: 2009-04-05 19:07:18
(#19849) Hihi, gyűlünk. Miho, készülj az interjúra. Irom a kérdéseket.
De miről is...
Szerk: Zoé 2009-04-05 19:07:31